Evlilik

Aslında çok yeni evlisiniz. Tam da bu bahsettiğiniz şeyleri yapacak zamanlardasınız. Herkes bunlara fazla romantik gözüyle bakmış ama Beklentileriniz anormal gelmedi bana. Ki ben hiç de romantik bir insan değilimdir. Tabi ki sevgililikte ki tutku, heyecan aynı kalmıyor. Ama Çocuk olana kadar biz her akşam sarılıp film yada dizi izliyorduk mesela. Veya çay içip sohbet ediyoruz hala. bunlar çok basit ve olması gereken şeyler. Konuştunuz mu bu durumu eşinizle. Ne diyor? Ona normal mı geliyor?

Konustum.Ama surekli ilgi ilgi diyosun diyo. Bunlar sevgililikte olur diyo. Bende cocugumuz yokken boyleysek cocugumuz oldugunda nasil ayircaz diyorum insanlar cocuklarindan vakit bulup uyutup basbasa kalmak icin vakit ahirmsya calisiyo

Konustum.Ama surekli ilgi ilgi diyosun diyo. Bunlar sevgililikte olur diyo. Bende cocugumuz yokken boyleysek cocugumuz oldugunda nasil ayircaz diyorum insanlar cocuklarindan vakit bulup uyutup basbasa kalmak icin vakit ahirmsya calisiyo
Benim eşim de oyun oynar. Hatta bu aralar her akşam oynuyor. Ama benimle zaman geçirmeden geçmez oyuna. Herkesin kişisel zamana da ihtiyacı var bunu çok görmüyorum. Ama eşinizin düşüncesi yanlış. Sevdiğimiz insanla oturup sohbet etmiceksek, sarılıp Bi film bile izlemiceksek niye evleniyoruz? Elin adamının hizmetini yapmak için mi?

Bende kendine alan biraktim. Mac seviyo mesela ama mac hic bitmiyo oyun bitmiyo o bitiyo instagram bitmiyo.

Ben de eşimle ortak tanıdık sayesinde tanıştık eşimle kısa flört yaşadık daha doğrusu evlilik hazırlığı aşamasında daha çok tanıdım diyebilirim karakter olarak ruh ikiziyiz kafama yattı ama ben biraz duygusalım o mantıkçı bu yüzden bazen kadın ruhunu anlamadığı oluyor .3 yıldır evliyim çocuk olana kadar da öyle aman aman romantizmi yok ama sever sayar öyle sevgililik dönemi gibi olmuyor evlilik sürekli dip dine olunca herkesin kendine ait özel bir yaşantısı oluyor .saçlarımla hiç oynamamıştır mesala film izlerken sarılmaz ben genelde kedi gibi yapışırım biraz huy meselesi sizi sevmediği anlamına gelmez bu bazıları yapı gereği öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…