8 aylik evliyimEşiniz nasıl birisi nasıl evlendiniz, kaç yıllık evlisiniz? O dediklerinizin çoğunu yaşamıyo birçok evli. Ama başka sıkıntılarda mı var neden bu kadar karamsarsınız
Yani tabiki her gun ve her dakika degildi beklentim. Ama sarilayim uyumadan sonra o kendi boldigi gibi yatsin ben kendi rahat ettigim sekilde yatayimdi.Biz film pek izlemiyoduk ve ortak bisey fazla yapmiyoduk.Ama ne bileyim bir iki guzel soz duyayim.Beraber sohbet edelim ya da tv izleyelimdi.Ben aşk evliliği yaptım ama dediğiniz şeyler her gün yaşanmıyor. Beklentiniz fazla romantik komedi bence. Sürekli sarılıp oturmak, aşk kelebeği olmak, her gece sarılıp yatmak bana gerçekçi gelmiyor.
Evlilik de böyle bir şey değil zaten.
Sevgiliylen en güzel kıyafetlere en güzel parfümü sıkıp 3-5 saat aşk yaşayıp evine dönüyorsun. Her gün 10 saat gördüğün bir insana bu heyecanı bu tutkuyu hissedebilmen mümkün değil. Yani sevgililik heyecan adrenalin ama evlilik daha stabil duygular bana göre.
Ben hala çok severim eşimi, evde buluşmayı çok isterim, iki gün ayrı kalksak özlerim. Ama filmleri sarılıp izlemeyiz. Her gece film de açmayız. Bazen o oyun oynar ben kendi dizilerimi izlerim, bazen kitap okuruz. Bazen o erken yatar ben yatmam. Bazen sarılır yatarım bazen öf uyuyamıyorum öyle git derim. Dediğim gibi sürekli duygular şelale gibi aksın evlilikte mümkün değil.
Benim beklentim, saygı, sevgi, paylaşım ve karşılıklı özen
Nasil aksi durumlarevlilik çok ciddi bir kumar bence. çok aşık oldum, mantığımı kaybettim evlendim. etrafımdaki herkes eşimden dolayı çok şanslısın der bana, çoğu zaman bende aksini düşünmem. ama evlenmeden önce çok açık ve net şekilde beklentilerimi, hislerimi söylediğim halde aksi durumları çok yaşadık. evlilik 2 kişilik değil maalesef. ben kimseye evliliği tavsiye etmem, benimde mecburiyet gibi oldu aslında.
o yüzden sevgililiğin devamı gibi düşünüp beklentiyi yükseltmemek gerek bence. çok ciddi krizler varsa o başka konu tabi.
Sirnasik dedi bana bi ara sarilinca.Film izlemeyi sevmiyordu tvde izlemeyi sevmiyo.Siz konuşmak istiyorsanız konuşun sarılmak öpmek içinizden nasıl geliyorsa davranın.film izlemek çok zor olamaz erkekler koltuk ve tv meraklısıdır
Neyi seviyorSirnasik dedi bana bi ara sarilinca.Film izlemeyi sevmiyordu tvde izlemeyi sevmiyo.
Ben cok buyutmusum sanirim gozumde evliligiEşiniz nasıl birisi nasıl evlendiniz, kaç yıllık evlisiniz? O dediklerinizin çoğunu yaşamıyo birçok evli. Ama başka sıkıntılarda mı var neden bu kadar karamsarsınız
Playstation oynamayi ve mac izlemeyi ve bunlari beraber yapamiyodukNeyi seviyor
Öğrenmeniz gerekiyor galiba.yada daha kolayı ilgilenmeyin ciddiyim durmayın yanında konuşmayın yok muş gibi yaşayınPlaystation oynamayi ve mac izlemeyi ve bunlari beraber yapamiyoduk
Forumda dolanirken gordumde bazi evli ciftler oyle guzel seyler paylasmiski cok imrendim. Kac yillik evli olmalarina ragmen benim bu hayal ettiklerime sahipler ne guzelÖğrenmeniz gerekiyor galiba.yada daha kolayı ilgilenmeyin ciddiyim durmayın yanında konuşmayın yok muş gibi yaşayın
eşimin ailesiyle ilgili. bir anda çok içli dışlı olduk, ben bunu istemediğimi en başında söylemiştim halbuki. eşimin bana davranışlarında bir değişiklik olmamasına rağmen benim istemediğim, kaçındığım bir durumun başıma gelmesi can sıkıcıydı.Nasil aksi durumlar
Ben onun maca gitmesine birsey demiyordum ya da oyun oynamasina flan.Ama arada bunlarida bekliyordum.Bence evliligin temeli orta yolu bulurken, herkesin de ayri alani olabilmesi. Tüm saydiklariniz da var olmali, ama herkesin kendine icin zaman ayirabilmesi lazim. Esinizle hic konusmadiniz mi bunlari? Ne kadar tanidiniz evlenmeden önce?
Hayir severek evlendik ama sonradan boyle olduBu kadar zıt olduğunu hiç ortak noktanız olmayan biriyle görücü usulü mü evlendiniz?