Evlilik

sevgi ve saygı zaten olması gereken şeyler

Devamlı devamlı romantik filmlerdeki gibi olmuyor da siz nasıl bir evlilik yaptınız ?

bu evlilik değil ki

Bence bunu düzenleyin insanlarda ona göre yorum yazar.

Eşiniz çok saygısız ve karışı cinse Nasıl davranacağını bilmeyen bir adam

Hayat mücadelesinde maalesef bu denli şeyleri yaşamak evlilikte pek mümkün olmuyor hEr zaman. Zaten sürdürülmesi gereken bi hayat var , sorumluluklar var. Evlilik öyle flört döneminde hayal edildiği gibi toz pembe , canim cicim değil. Ve bu yasadiklarinizda yalnız da değilsiniz. Benim ikinci evliliğim, ilkinde güzel anabileceğim hicbir anim yok denebilir. Ancak şimdi hamdolsun guzrl bir adamla evliyim. Biz çok sık film izleyen bi çiftiz ancak çoğu zaman birbirimizle temas bile etmeyiz film izlerken. Ama ben bunu bi eksi olarak görmüyorum. Sarilarak uyuyabilen bi çift de değiliz.. yani aslında iyi evlilik ya da mutlu evlilik demek her an birbirini düşünmek, iltifatlar edip hediyeler almak , her an temas vs değil. Onlar ancak diziler de ne yazık ki.. uyku öncesi sarilmiyordur, gece uyandığında sIzin üstünüzü ortüyordur. Yanı demek istediğim hep olmayana odaklanmak hep beklenti içine girmek demektir. Biraz bardağın dolu tarafı ile ilgilenelim ..

Duzgun bi iletisim kurmak ya da guzel bir vakit gecirme istegi olsa da olurdu aslinda ve ben nerelerde hata yaptimi farketmeye calisiyorum.Cunku bosanma asamasindayiz diger konularimda belirttigim gibi.Ben adaminnyanina dahi oturamiyorum karsi koltukta otursana diyo.

Yakıştıramamalarının sebebi kariyer. Başta gençtik hayalleri vardı ben de inandım başarabileceğine ama malesef yerinde saymak şöyle dursun geri bile gitti. Üstelik hala kendini çocuk sanıyor düzelir yeaa diyor iki çocuğumuz var. İnsanlar da doğal olarak soruyorlar hala mı diretiyorsun diye.
Boşanıp görüşmeyi ben de teklif etmiştim ama söyle bir çözüm yolu buldum komple onun ailesini hayatımdan çıkardım kavgasız gürültüsüz haberleri bile yokken. Telefonlara bile cevap vermiyorum. Kendi sülalemle zaten bayramdan bayrama o da her bayram değil 2 3 bayramda bir 15 dk uğrama tebrik. O konuda kafam rahat ama yetmiyor malesef. Evlilik ve sorumlulukları, eşler ve ebeveynlik ile ilgili çok problemimiz var o yüzden şimdiki aklım olsa evlenmezdim ama yine eşimle sevgili olurdum yani şöyle 20 30 yıllık sorumluluk olmayan bir sevgililik. Çok ütopik ama

Bizimkide a spor dan baska bisey bilmez cok tartistik kavga ettik. Az evvel ankaragucu trabzon Mac ozetinde gordum penaltiyi vermemisler mood bu artik napalim aaa oylemiymis reman toroglu cok bronzlasmis, hmm adamlarin kravatlari ilgincmis deyip kk de takikiyorum

Evlenmeden bu adami tanimadiniz mi? Huyunu suyunu neleri sevdigini bilmiyor muydunuz? Elinizi tutmak,sarilmak ister miydi surekli? Evlenince mi degisti?
Mesela ben oyun oynamam ve oyun oynayan adama da karşıyım evlenmeden fark ettiysem yapamam o adamla. Siz farkinda degil miydiniz?

Bende 8 aylık evliyim. Biz hep filmleri el ele tutuşup izleriz. Romantik veya hoşumuza giden bir sahne olunca birbirimizi öpüyoruz. Hava durumuna göre ilk 5 dakika sarılıp uyuruz. Sonra hadi iyi geceler deyip birbirimize sırt döneriz
Bazı günler ayrı takılırız o bilgisayarda oyun oynar ben bişeylerle ilgilenirim. Bazen ben erken yatarım o çok geç gelir yatağa. Nadir de olsa çok kötü kavga ettiğimiz de olur. Yani hayat romantik komedi filmi gibi değil maalesef.

Ökuz altinda romantik serseri aramak yerine ona onun gibi cevap vermek sizin icin en akillica sey olacaktır.Zekaniza laf etmis yaa asil kendi zekasında problem olduğundan sizin aklinizla degil kalp ve vicdaninizla hareket ettiğinizi anlayamamis.Siz duygusal davranıp cevaplarinizi,tavırlarinizi o yönde yürütüyorsunuz ama değmezzz ona onun gibi olun ki nasilmis görsün.Bosanin demeyeceğim 8 ay cok taze ama böyle adamla ömür nasil geçer bilemedim

Yaşınız genç ve bosanmakta mantıklı karar vermişsiniz bunla ömür geçmez.

Evet kurallarim var diyo.Evlilik terapistini kabul etmez.Bende cok dusundum bunlari.
Siz çok alttan alıyosunuz gibi geldi bana. Bakın adam neler diyo siz boşanmaktan korkuyorsunuz. Kırmızı oda nazlı konusunu izlediniz mi?tavsiye ederim. Adam siz vazgeçmeyince kendini bişey sanmış
Kendinizi vazgeçemez hissettirmeyin. Gerekirse gemileri yakıp gidebileceğinizi bilsin. Hakaret ettirmeyin, sineye çekmeyin.sonucu ne olursa olsun. Daha genceciksiniz

Bueadaki bazı arkadaşlara katılmıyorum. Erkeklerde evlenmeden önce bazı huylarını sinsice saklayanlar çıkıyor arada

Sizi anlıyorum, acınızı paylaşıyorım. En kısa zamanda dik durmanızı ve konu ne olursa olsun ilk hakaretinde boşanacağınızı söyleyin ve yapın. Açın davanızı. Allah büyük.

Kadin bisey istemiyor ki surekli olmaz, hergun olmaz deniyor.

Yani hergun hergun film izlenmez belki, hergun yatana kadar oturup gozunun icine bakmaz belki amaa işten gelince sarilip öper, yemekten önce bir 5-10 dakika sarilip oturulur, öpülür gayet herrgunnn yapilabilir bu.
Sonra yemege gecilir orda da sohbett edilir o esnada.
O da bitince yine bireysel takilabilir oyun mu oynayacak bisey mi izleyecek ne yaparsa yaparlar.
Yatarken uyumadan once de sarilabilir.
Bunlar hergun olmayacak seyler değil, bunlar da olmuyorsa o evlilik mi zaten.

Son düzenleme:
Bende artik ondan emin degilim.Ama bosanma sonrasindanda korkuyorum iste

Kac kere uyarfim aslinda ama surekli kendini hakli buluyo.Izledim ve sok oldum cunku cogu sey ayniydi.

Bende oyle dusunuyorum en azindan bunlardan bi tanesi olsaydi

Ben sizde ilk evliliğimi bitirirken ki ruh halimi görüyorum. Bende kararı almadan ve aldıktan sonra kendimle çok muhasebe yaptım. Bende ona çok kapris yaptım, bıktırdım filan diyordum. Ama evlenirken elimize kitapçık vermiyorlar. İnsanın bazı tecrübeleri kazanmasının bedeli ağır oluyor. Ve olmayınca olmuyor. Kendinizi heder etmenin anlamı yok. Siz eşinizle uygun eşleşme değilsiniz. Herşey nasip. Diğer konuda da yazdığım gibi boşanınca da ölünmüyor. İnsan zamanla herşeye alışıyor. Dünyanın sonu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…