Arkadaşlar, aranıza yeni katıldım. 7 yıllık evliyim. Kocamı çok seviyorum. Kocamın da beni sevdiğini biliyorum.Tabii herkesin evliliğinde olduğu gibi krizler atlattık.Eşim de ben de mücadele verdik. Düzeltebildiğimiz kadarıyla yola devam ettik. Korona günlerinde ben çalışamadım, hep evdeydim. Eşim esnaflık yapıyor, annesi babası yaşlı evden çıkmamaları için eşim her gün erkenden dükkanı açtı. Ben hep evdeydim. Birbirimize destek olduğumuzu sanıyordum. Ama o çok bunalmış.Benimle paylaşmadı,kendine bakımına önem vermedi,saldı kendisini. Ben tüm bunlara hiçbir şey demedim. Kendimi spora verdim. Ben spora başlayınca o da toparlandı kilo vermeye başladı. Çok kitap okuduk. Aslında her şey yolunda gidiyordu. tüm bu arada eşim benimle doğru dürüst ilgilenemedi çünkü yorgundu.bir yerlere gitmedik bi akşamları yürüyüş yapıyorduk o kadar. Ben yine de bunlara tepki göstermedim geçecek bu günler dedim. Fakat Bende sinir sıkışması oldu. 1 buçuk ayda 3 doktor değiştirdim. Sıkıntılarım var. Eşim “ seninki stresten geçer” deyip durdu. Halbuki ben ilgi bekledim. 2 hafta önce kayınvalidem düştü kalça kemiğini kırdı hep hastanelerdeydik hep destek oldum eşime. Eşim tek çocuk bu arada. Eşim çok panik oldu. Ben destekledim onu. Eve çıkardık bir kaç gün önce. Tabii bu süre zarfında ben yalnız hissettim kendimi, ilgisizlik oluştu. Eşim kayınvalidemlerde kalmaya başladı zor günler geçiriyoruz. Ben kelime oyununa merak saldım. Nickname kullanarak giriş yapılan bir oyun. Sohbet ortamı da var. Ben ilk kez böyle bir platformda bulundum. İçinde bulunduğum yalnızlık hissi, boşluk hissi, anlaşılamama hissi ile bir sohbet davetini kabul ettim. Hiç tanımadığım bir erkekle bir yandan oyun oynarken bir yandan sohbet ettim ama içeriği havadan sudan oldu. Kendimi farklı tanıttım. Beni anlayan dinleyen bir kişi vardı. Merak ettim nasıl bir insan olduğunu. Bana instagram linkini verdi. Ben öğretmen olduğum için kendime sahte bi hesap açtım bana fotoğraf yolladı.Böylelikle onu gördüm, ama ben hiç böyle bir ortamda bulunmadığımdan o fotoğrafın gerçekten kendisine ait olduğuna inanarak ben de ona bir fotoğrafımı gönderdim. Yani flört anlamında değil beni dinleyen ilgi gösteren bir kişiyi merak ettiğim için oldu bunlar. 1 günlük bir mevzu. Dün de telefonumun instagram hesabı açık kalmış telefon çaldı eşim açtı kapatınca bunu gördü ve şok geçirdi. Üstelik kayınvalidemdeydik, bir şey belli etmedi telefonuma el koydu oturdu tüm sohbeti okudu. Odadan çıktı ve dedi ki “ boşanıyoruz bitti artık seni istemiyorum” . Ben gerçekten hatalı olduğumu bildiğimi söyledim çok anlatmaya çalıştım kendimi. Dinlemedi. Dışarı çıktık konuşalım diye. Beni duymaması normal , çünkü şokta. Benden hiç beklemediği bir hareketi gördü. Bir daha mesajlaşmadım sildim oyunu, kapattım hesabı . Gece eve geldim tek başıma. Uyku yok. 1.5 yıldır psikologtan destek alıyorum, ve bugüne bir randevu ayarladım. Bayram sonuna kadar konuşmamamı, kayınvalideme evlat gibi vazifemi yapmaya devam etmemi, bayram sonunda eşimle konuşmamı istedi. Pişmanım hataydı. Boşanmak istemiyorum. Lütfen yardım edin.