- 1 Mayıs 2020
- 20
- -21
- 1
- 27
- Konu Sahibi Sinem kaya
-
AminAllah yardımcın olsun.
Neyin ilgisini bekliyorsunuz anlamadım. Adam sizi sevse ayrılık döneminde sizi kazanmaya çabalardı koşa koşa eski sevgilisinin yanına gitmezdi. Bile Bile lades demişsiniz.Arkadaşlar merhaba ben burda yeniyim bir derdim var .s 5 senelik evliligim var
Araya ayrılık girdi 2 sene . Boşanma sürecine girdik esim benle boşanma surecindeyken eski sevgilisi ile birlikteliği olmuş kızla beraber oldu . Kız hamile kaldı esim ceza evine girdi kiz çocuğu aldırmış dediğine göre . Ama ben tekrar barışmaya karar verirken bunların birlikteliğini bilmiyordum eve dönünce . Öğrendim kendisi söyledi . Geride dönemedim
Ya o kadar sadık biriyim . Eşimi çok ta seviyorum yaptığın şeyden pişmanlık duymadın mi dedim duymadım dedi. Pişman değilim diye bi cümle kullandı bana . Neyse v.s
Olay bi şekilde kapandı ama çocuk ta düşündüm . Esim bana daha bağlı olsun diye . Hamile kalamadım esim çok değişti benimle ilk zaman ki kadar ilgilenmiyor. Evde işi onun işi ni geçtim . Ama istese zaman bulabilir bana ayıracak . Onu da yapmıyor. Sürekli arkadaşları ile dışarı çıkıyor . Her hafta 1 gün . Benimle akşam yemeği gezme v.s hiç bisey yapmıyor zaman geçirmiyor diyim kısacası. O eski yaşadığı kızı her yere götürmüş . Zoruma gidiyor artıkNe yapmam gerek ?
Eski suçu neydi?Eski suçundan girdi
Seni aldatmış bir adama neden geri kazanıcam diye çocuk veresin ki seni hak etmişmi ki çocuğu hak etsinArkadaşlar merhaba ben burda yeniyim bir derdim var .s 5 senelik evliligim var
Araya ayrılık girdi 2 sene . Boşanma sürecine girdik esim benle boşanma surecindeyken eski sevgilisi ile birlikteliği olmuş kızla beraber oldu . Kız hamile kaldı esim ceza evine girdi kiz çocuğu aldırmış dediğine göre . Ama ben tekrar barışmaya karar verirken bunların birlikteliğini bilmiyordum eve dönünce . Öğrendim kendisi söyledi . Geride dönemedim
Ya o kadar sadık biriyim . Eşimi çok ta seviyorum yaptığın şeyden pişmanlık duymadın mi dedim duymadım dedi. Pişman değilim diye bi cümle kullandı bana . Neyse v.s
Olay bi şekilde kapandı ama çocuk ta düşündüm . Esim bana daha bağlı olsun diye . Hamile kalamadım esim çok değişti benimle ilk zaman ki kadar ilgilenmiyor. Evde işi onun işi ni geçtim . Ama istese zaman bulabilir bana ayıracak . Onu da yapmıyor. Sürekli arkadaşları ile dışarı çıkıyor . Her hafta 1 gün . Benimle akşam yemeği gezme v.s hiç bisey yapmıyor zaman geçirmiyor diyim kısacası. O eski yaşadığı kızı her yere götürmüş . Zoruma gidiyor artıkNe yapmam gerek ?
Benimde ole şüphem var aslindaÇünkü seni elde etti neden gezdirsinki nasıl olsa o seni evde put gibi oturtsa bile her dediğini yapıyorsun, nazım geçmiyor belli ki
Kocan narsist olabilir
Birde uyuşturucu içiyor gibi bir his oluştu içime
Nedense bağımlı adamların eşleri snin gibi aşık oluyor.
Konuda iyi olan tek şey hamile kalamamanız. Hatta mümkünse bu zihniyete sahip olan insanlar üremesin.çocuk ta düşündüm . Esim bana daha bağlı olsun diye . Hamile kalamadım
gece gec geliyorsa burnunu cekiyorsa, sabaha kadar uyumuyBenimde ole şüphem var aslinda
yeni bir uyusturucu cikmis daha dogrusu yayginlasmis , ismi metanfetamin, 2 kullanmada bagimli ediyor, en yakin kiz arkadasimin esi, 2.cocuktan sonra kullanmaya baslamis, 50 yasinda adamlar bile kullaniyormus , onu icince saldirganlasiyorlar cinsellige meyil artiyor, acik videolar izlemeye basliyorlar , onu kullanan uzman tedavisi olmadan kurtulamiyor, benimde eski esim kullanmaya baslamisti herseyden kavga cikiyordu, su istese gec getirsem ustume yuruyorduBenimde ole şüphem var aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?