• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik

Anlayışlı olun ki anlayış bekleyin sabırlı olun ki sabır bekleyin , destek olun ki size de destek olsun . Öfke kontrolünüz olsun 🙏🏻 Allah Mesut etsin 🙏🏻
Bi de gösteriş için yapılan her şey unutulur bunu da bi köşeye yazın

Lazere başla büyük rahatlık,). Çeşitli yemek tarifleri öğren pratik yap, sabır için şimdiden çeşitli esmalar var onu çekmeye başlıyabilirsin..en iyi erkek bile bir zaman sonra... Lazım olur yani.
Teşekkür ederim lazere başladım zaten yemek yapmayı da yavaş yavaş internetten bakıyorum ediyorum saolun 🌹🥰🥰🥰🥰🥰

Çok büyük beklentiler içine girme her konuda sonra kırılırsın mesela sen özel günlerde sen söylemeden hatırlasın hediye alsın istersin ama o yapmaz işte böyle durumlarda hayal kırıklığına uğrama diye diyorum... Ufak tefek sorunlar dışında evlilik güzel her anın tadını çıkar ilk günleri her zama güzel hatırla en unutulmaz olanlari ilk günleriniz çünkü çok ciddi sorunlar olmadığı müddetçe hiç biseyi kafana takmamaya çalış vardır elbet herseyin çözümü. Ve birbirinize karşı saygı sevgi içinde olun her daim Aşk farklı bir konu saygı sevgi çok daha önemli nezaketli davranın her zamn şimdiden mutlular diliyorum hersey gönlünüzce olsun🙏❣️❣️

Back