Şimdi şöyle başlıyayım. Benim 3-4 yıldır konuştuğum bi erkek arkadasım var. Uzaktan ilişki yaşıyoruz. Ben istanbuldayım o samsunda. üniversitede tanışmıştık. Çok şükür aramız da iyi. Evlilik için daha erken diyoruz ama uzaktan da çok özlüyoruz. Ailemin borcu var ben çalışıyorum aileme de destek oluyorum.. belli bir birikim de yok kenarda. geçenlerde buluştuğumuz da beğendiğim tektaş modelini sordu. muhtemelen evlilik teklifi olcak çok yakın değil ama bu sene olur. Ama nişanlı kalıcaz bi iki sene. sırf şu borçlar ve birikim yüzünden. Arkadaşlarım da herkes borçla evleniyor fazla uzatmayın falan diyor. Tabii ki evlilik tek taraflı olmuyor. Erkek arkadasım da adı konsun ama evlilik için bekleyelim, herşeyin en iyisi olsun borç ödemek yerine gezelim diyor. Ama uzaklaşınca o da zorlanıyor ben de. hiç böyle durum da olan varmı ne yaptınız böyle bi durumda ? Ailemin borcu varken evlenmek olmaz ama ailemin borcuda bitmiyor ki arkadaş
yanından ayrılıp istanbula dönünce rüyadan uyanmış gibi oluyorum. Geçen bayram da beraberdik onların memleketinde, herşey çok güzeldi. Ama döndüğüm de yutkunamadım bile ağlamamak için zor durdum. Bide aile sorunlarım var , etrafımda arkadaslarım dostlarım var hepsi derdimi sorunumu dinler ama herkese anlatamam herşeyi. üzüldüğümde yanımda olamıyor, sevindiğimde olamıyor. Beraber uyuyupp beraber uyanmak istiyorum. Birşeyleri sürekli ertelemek sürekli şu olsun bu olsun demekle hiçbirşey olmuyor. 3-4 yıldır sevgiliyiz hiç ayrılmadık çok şükür. Aşırı saygılı ve aşırı değer verir. Annemle mükemmel anlaşırlar. Babama hayran birisi
doğru kişyi buldum diyorum. Şimdi de kocaman bi engel var gibi. bu evlilik durumları nasıl oluyor. Hadi gel beni isteyin de diyemem zorla evlenmek istiyor gibi.
ondan bekliyorum ama bana hiçbirşey söylemiyor şöyle yapalım böyle yapalım diye. Bana güven herşey güzel olacak diyor hep. Bi planımız bile yok. evlilik ne zaman isteme ne zaman ne düşünüyor hiç birşey bilmiyorum. Annemle konusacam eve dönünce dedi ama sadece isteme olacak evliliğe iki sene var diyo. borçlar ve birikim yüzünden. Bu durumda hemen evleneyim demiyorum bazen bende daha erken diyorum ama uzaktayken çok zor oluyor. nasıl geçer bu durum ailesinin borcu varken evlenen var mı ? anneme kalsa hemen yarın verir beni