Evlilik yıldönümünü kutlamayan eş :((

deniz266

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
42
26
3
36
Bugün bizim yıldönümümüzdü aylardır benim için ne kadar önemli olduğunu söylüyordum yaklaşıyor diyordum haftaya şu gün falan filan 1 yıldır bebeğin doğumuyla da aramız kötü ona hep derdimi anlatıyorum konuşuyorum doğumda birtakım olaylar olmuştu bugün msj atar diye bekledim atmadı akşam bir tane Gül alır dedim almadı onunla aramız zaten kötüyken kızacağımı bile bile bunu yapması çok ilginç geliyor ve çok sinir oldum evlenmeden önce durmadan hediyeler çiçekler alırdı çok düşünceliydi çocukla birlikte çok değişti anlayamıyorum :(
 
Gerçekten unutmuş olabilir iş yogunlugundan siz neler yaptınız peki evde yemek masa felan hazırladınız mı?
 
Kendiliginden hatirlamayan kisi sizin zorlamanizla da hatirlamaz. Aylar oncesinden hatirlatmak nedir? Bu kadar zorlamayin su erkekleri. Kapasiteleri kaldirmiyor.
 
Unutmadı sadece kutlamadı diyelim bir şey yapmadı üzüldüğüm nokta evlenmeden önce çok düşünceliydi ben kızdım tabi ama suçlu yine benim niye böyle yapıyor anlamıyorum
 
Kocan 1 seneye toparlanir yavas yavas da erkekler oyle gunlere onem vermiyor ben de vermiyorum sahsen o yuzden net soyleyebilirim hic bosuna zorlama. Zorla olmaz boyle seyler.
 
Aranız da bir kopukluk varken kutlamasını beklemen niye? Önceden hatırlatmissin zaten onemsememis demek ki ..
 
Hiç unutmam ilk sevgililer günümüz ben de özel gün mun hatırlama yok zaten,neyse adam kıvranıyor bişey var anlamıyorum meğer televizyonun arkasına hediye paketi koymuş koymaz olasıca sevindim açtım,bir de baktım ne göreyim vallaha bir milyoncudan kız çocukları için satılan pembe kordonlu kol saati,pembe lastik toka,beyaz inci kolye toplam 3 milyon bide yanına yapma kırmızı gul ay sinirlerim bozuldu anlatirken. Guluyum mu seviniyim mi oturuyum aglayim mı bilemedim. İlk sevgiler günümüz diye caktirmadim sevinmiş gibi yaptim bir daha kutlamasanda olur dedim. Yigenime verdim onları çocuk 7 yaşında nasıl sevindi tam da koluna göre oldu saat.
 
Unutmadı sadece kutlamadı diyelim bir şey yapmadı üzüldüğüm nokta evlenmeden önce çok düşünceliydi ben kızdım tabi ama suçlu yine benim niye böyle yapıyor anlamıyorum
Gerek yok kı boyle seylere yıl donumu,sevgılıler gunu ,ilk tanısma gunu ,nısan gunu ,soz gunu ,dogum gunu bos ver sevene hergun yıl donumu
 
Bence aranızdaki sorunlardan kaynaklı bile bile yapmamış,beklediğinizi bildiği için.
 
Ben de istediğim herbişeyi eşime ima ettim durdum uzun bir zaman. Baktım olmuyor yemişim gururunu üç günlük dünyada deyip anlattım sordum dinledim. Ve şunu gördüm ki erkekler safi gurur. Kadınlar safi küçük kız çocuğu. Aman başım okşansın aman özür dilensin aman hatırlansın. Ben de bunu dibine kadar yaşıyorum eleştirdiğim sanılmasın. Erkekte, senin beklediğini bildiği için görev olarak algılanan hareketler bir tür köşeye sıkışma bir tür zorla bir iş yaptırılma bir tür kadına boyun eğiş olarak algılanıyor. O bu tür duygularla güya egemen ve özgürlüğünü ilan ederken akşam sizden yiyeceği kontratak -böylemi yazılıyordu:KK53:- ile yeniden defansa çekilip :cool:kalesini korumak için savunma moduna geçiyor. Böylece çiftler birbirinin kalesini gözleyen birer rakip oyuncuya dönüşüyor. Bu iletişim dili anlayışa açık değil.
 
7senedir bizde hiç gününde kutlamadik. Bugün sorsam evlendigimiz seneyi bile tutturamaz. Bu sene unutmamak için bir hafta önceden hediyesini verdi :))artık 7sene hediye beklemem :))))
 
Yani her konuya yazmaktan inanın yoruldum ama buraya da yazacağım. Ilk evlilik yıldönümünde bebek sahibi olmaniz çok acele ettiğiniz anlamına gelir. Keşke biraz bebeksiz hayatin tadını cikarsaydiniz. Romantik bir çift olmaya firsat bulamadan anne baba olmussunuz. Bu da bi miktar baltaliyor kutlamalari.
Bana pek unutmus gibi gelmedi, bilerek kutlamamis. Çünkü araya duvar ormussunuz. Evet gönlünüzü almak için iyi bir firsat, bir gülle bile olsa arayı düzeltmek istemesi çok güzel olurdu. Ama hep beklemek neden?
Unutsa bile, siz hatirlayin. Haftalar öncesinden hatirlatarak başını agritmak yerine, şu güne şuraya rezervasyon yaptırdım deyin, beraber gidin yiyin için. Hadi şu alışveriş merkezine gidelim birbirimize birer yıldönümü hediyesi alalım, deyin.
Beklemekle ömür geçmez
 
E sizin için bu kadar önemliyse siz kutlasaydınız.Kursaydınız güzel bir sofra,gelince de sarılıp öpseydiniz olmazmıydı?Hem utanırdı da belki.
 
Back
X