Evlilik yıldönümüne 2 gün kala...bir nevi iç dökme..

Çok üzüldüm ya

Çok iyi yapıyor,bir ömür gençliğinin peşinden ağlayacağına,3 gün bozulan düzenine ağlasın,3 gün sonra bir şeyi kalmaz,akıllı kızmış...

Diyelim ki boşanmadın. Eşini ikna ettin doktora gittiniz hamile kaldın yada gitmeden Allah nasip etti hamile kaldın. Bu adamın yine bir sinir harbindeyken sen hamileyken seni dövmeyeceğini garanti edebiliyor musun ? Seni dövdüğünde düşük yapmıcağının garantisini verebiliyor musun ? Evladını kaybetmeyeceğinin garantisini verebiliyor musun ? Yada doğumunu yaptın bebeğine zarar vermiceğini garanti edebiliyor musun ? Her hata bir tecrübedir hayatlarımızda. Sen daha bu adamdan çocuk yaparsan başına gelebilecek çok ihtimal var. Ben birkaçını saydım yalnızca

Çocuğunuzun şu anda olmaması sizin hayrınıza

Boşanın kaçın kurtulun bence

Adam gibi biriyle hayat kurarsınız çocuk için doktor doktor gezmek zorunda da kalmazsınız oh mis

Boşverin bu herifi siz

Boşanmak için annenize ihtiyacınız yok
Annenizin tavrı da eşiniz kadar hatalı. Ama siz asıl eşinizden sonra annenize dayanmak mecburiyetinde gibi davrandığınız için çaresiz hissediyorsunuz.
Hepsini boşverin. Kendi kıymetinizin farkına varın lütfen. Insanca yaşamak hakkınız. Kimseye değil bir Allah'a bir de kendinize güvenin.
Yolunuz açık olsun

Çocuğunuzun şu anda olmaması sizin hayrınıza

Boşanın kaçın kurtulun bence

Adam gibi biriyle hayat kurarsınız çocuk için doktor doktor gezmek zorunda da kalmazsınız oh mis

Boşverin bu herifi siz

inanın ben de ilk öğrendiğimiz zamandan beri diyorum aslında,Rabbim in bir bildiği var ki vermiyor diye..

size ilk kez şiddet uygulamıyor öncesi de var siz hala hamile kalmak için mi uğraşıyorsunuz? Bazen Rabbimin yolladığı mesajları almak lazım... sakın çocuk yapmayın. Ayrılamıyorsanız bile düzelmesini bekleyin ki tavsiyem ayrılıp hayatınızı yeniden kurun!

Gerçekten en güzel cevabı vermişsiniz.
Ama bazen insan illa kendi başına gelmeden anlayamıyor galiba

Zamaninda dinlemezsiniz ananizin sozunu sonrada bunlar olur. Evlenirken umursamadin annenin sozunu de simdi mi umursuyorsun,korkuyorsun annenden. O senin annen sana tabiki de diyecek ben sana demistim bak sen beni dinlemedin falan ama seni yine kabul edip bagrina basacak. Annenin sozleri sinirle soylenmis sozlerdir unutma ama sen kuyrugunu dik tutmaya ugrasip hala bu sacma sapan essek gb dayak yedigin evliligi devam ettireceksende her sey müstahaktir sana. Biraz agir oldu dediklerim ama kocanin sana yasattiklari kadar olamaz. Ayrica duzelir umuduyla o ayi kocandan cocuk mocuk yapim de deme. O cocuga da yazik edersin,ailesinde siddet yasanan bir duzende buyutme yavruyu

Konu sahibi,bunu neredeyse hiç yazmamıştım ama eşinden bir halt olmaz sanki...İyi tarafları da vardır belki ama,nasrettin hocaya keçiboynuzu getirmişler de,bir dirhem bal için,bir çeki odun yiyemem demiş.Adam olmayacakların iyi taraflarından bahsetmek,afedersin hayvan gübresinden buğday ayıklamaya benziyor,ne pisliğine, ne zahmetine değmez.O doktora gidelim tamam diyecektir tepkini görünce.Kanma,gitme,birde hamile kalsan seni çantada keklik görür artık...

allahın çocuk vermemesinde bir hayır varmış eşinize.
bence yol yakınken hastanelik olmayı beklemeden çıkın gidin.
çalışan bir kadınsınız, çocuk yok, ne için kim için katlanıyorsunuz?

Çocuk konusunda sorunun kendinde olduğunu bildiği için içinde büyütmüş üzüntü ve sinirini.Konuşması ve birlikte soruna çözüm bulmak yerine bu şekilde davranması kendini aşağılanmış hissettiğinin kanıtı.Bu olay herkesin başına gelebilir.Yakınlarımdan bu nedenden dolayı çocuğu olmayanlar oldu.Bunu büyütmek yerine bir çıkar yol aramalıydı.Tedaviyi kabul edeceği zamana kadar tavrını değiştirme.Ne evlilik yıl dönümü ne doğum günün bu tavrı değişmene sebep olmasın.Bir tavsiyem daha olacak.Randevu almadan önce birlikte konuşup tarih belirleyin.Sakin ve tatlı tatlı konuşarak çözün.Tabi barışmak için çaba gösterirse.Erkekler bu durumu gurur meselesi yapıyor çünkü.Anne olmak hakkın.Bunu sana çok görmesin.

Çalışıyorsun anladığım kadarıyla niye bu kadar zorlama başka bir eve çıksan annenin yanına gitmesen olmazmi mademki o kabul etmiyor bir ev arkadaşı bulabilirsin yine senin gibi çalışan çekilmez yani dayak kolemisin hem çalış hem dayak ye o biliyordur belki kendinde sorun olduğunu o yüzden gitmek istememistir

Merhaba canım. Öncelikle geçmiş olsun. Bu yaşadıklarının aynısını birebir yaşadım. Ne eksik ne fazla. Sadece çıkış sebepleri farklı. Hatta geçenlerde konu açmıştım. Eşin çocuk istemiyor belli ki. İstiyor olsa emin ol senden önce kalkar hazırlanır. İstemeyen birine de zorla istettirmekte çalışmak anca bizim dayak yememize sebep oluyor. Ben de böyle bir eşten çocuk yapmayı düşünmüyorum mesela. Ama boşanmak da ha deyince olmuyor. Biraz burnu sürtsün ama kavga da etme. Allahım hayırlısını nasip etsin hakkımızda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…