- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.975
- 798
- Konu Sahibi bilgeliguness
-
yahu kısır kelimesine neden odaklanıyorsun?az daha insanlar zorlasa konu açtık diye küfür edecekler sıkıntıyı çeken o ister boşar ister devam eder
içinden olduğu durumu yazdı güzelce evet kocanda ileriyi göremiyrm diye yazabilirsin KISIR nedir ya böyle düşünenlerin yüzünden en yakınımdam bile saklıyorum çocuk konusunu sanki bir kusur allahtan gelen ben bunu yaşıyorum sen kim bilir neyle sınav oluyorsun kocasının eksiğini söyledi diye bu resmen ona burada yürümek hakaret etmen gerektirmez
8 yıl çocuğu olmamış biriyim. çok duydum o lafı merak etme.kısır olabilir ama buradan o kadına büyük harflerle kocan kısır demeyi gerektirmez
kimse kocasını savunmuyor ben kız için üzüldüm siz bilemezsiniz o hassas durumu
yaşamamışsınız bu kadar kolay o kelimeyi telaffuz ettiğinizden belli rahatca söyleyebildiniz.
aynen bende artık üç kere beş kere düşüneceğimBuraya konu açmayı bu yüzden istemiyordum.
zaten benim psikolojim allak bullak.
üzerime gelerek,kötü şeyler yazarak daha da çok insanın canını sıkıyorsunuz,acıtıyorsunuz.
ben buraya kimseye anlatamadığım için,içimi dökmek istediğim için konu açtım.
Buraya konu açmayı bu yüzden istemiyordum.
üzerime gelerek,kötü şeyler yazarak daha da çok insanın canını sıkıyorsunuz,acıtıyorsunuz.
psikolojin kötü anlaşılıyor.Buraya konu açmayı bu yüzden istemiyordum.
Millete burdan sadece okuduklarınızla beddua etmek kolay. ! İnsaf ve yazık, size acıdım.
beddua değil çocuk için güzel dileklerde bulundum
benim için bir çocuğun güzel bir hayatı olmasi ezik bir kadının ve vicdansiz bir adamın çocuk sahibi olma duygusunu tatmasindan daha önemli
böyle biri çocuğu olsa onu bile koruyamaz
böyle birini savundugunuz için oturun kendinize acıyın
8 yıl yaşamışsınız kısır kelimesi duymuşsunuz ama yaralanmamışsınız8 yıl çocuğu olmamış biriyim. çok duydum o lafı merak etme.
ama ne bu yüzden ne de başka nedenlerden şiddet görmedim. çünkü eşim çok iyi bilir ki şiddet olduğu gün ben yokum.
Bazi arkadaslar neden bukadar aci yorumlar yapmış anlamıyorum zaten kadin uzgun zaten çıkış yolu bulsa ayrılırdı.
çoğunuz zaten birilerinin derdini dinleyince boşan, yok bu adamdan eş koca olmaz, dile kolay diyebiliyo sonra başa gelince vay efendim baskasina derken kolaymis soylemek bilmem kendine gelince öyle olmuyomus ta ya niye birilerini anlamak bukadar zor
herkes sizin gibi olmayabilir herkesin ailesi sizin gibi olmayabilir herkes sizin gibi ayaklari üstünde olmayabilir bazi arladaslar cok bilmisliklerini bence kendilerine saklamali !! hanımefendi bosanamayacaginin gerekcesini soyluyo ve icini dokuyo sizinde yok afiyet olsun yok dayak yemeye devam et gibi imali sozleri soylesi gercekten cok üzücü.!
yani kocası kahrından mı dövdü bilge'yi?8 yıl yaşamışsınız kısır kelimesi duymuşsunuz ama yaralanmamışsınız
herkes sizin gibi değil maalesef herkes aynı acıyı aynı derecede yaşamıyor
sorun şiddet değil konu sahibinin kocasının haksız olması da değil
neyse teşekkür ederim cevaplar için
merhaba kızlar,
2 gündür yazıp yazmamak konusunda çok kararsızdım.çevremde de kimseye söyleyemediğim anlatamadığım için buraya yazmaya karar verdim.
bugün evliliğimizin 3.yıl dönümü.2 gün önce saçma sapan bir sebepten ne yazık ki eşimden şiddet gördüm. istememize rağmen evlendiğimiz günden beri çocuğumuz olmuyor,sonrasında doktor kontrolünde öğrendik ki,eşimin değerlerinde düşüklük varmış.tam 2 yıldır ot,çöp,vitamin ıvır zıvır ne duyduysak yapmaya çalıştık.doktora gitmekten hep birşeyleri bahane edip kaçtı.ama sperm testi sadece 1 kere yaptırdık.ben de geçen hafta eşime bu hafta için doktordan randevu alacağımı,ona göre iş yerinden iznimi ayarlayacağımı ve artık gitmemizin zamanı geldiğini söyledim.yine beni geçiştirdi.ben muhasebe müdürüyüm ve meslektaşlarım bilirki özellikle perşembe,cuma ve pazartesi günlerimiz yoğun geçer.bu sebeple istediğim doktordaki randevuyu çarşambaya aldım,iş yerimi de ayarladım,eşime de bir gün önce dedim böyle böyle yarın gidiyoruz,hem sperm testi verebilmek için de en uygun zamanımız.(3-4 günlük cinsel perhiz).tabi yine ıvır zıvır birsürü şey saydı,pazartesi al izin gidelim bilmem ne bir sürü bahane saydı kısaca.yine sesimi çıkarmadım.4-12 vardiyasında olduğundan o geldiğinde uyumuştum.sabah beni işe gitmem için uyandırdı ben de izin aldım gitmicek miyiz dedim yaa uff bilge kes yat uyu filan dedi döndü uyudu.benim moralim bozuldu yüzüm düştü tabi.uykudan uyandı bi de bana sormaz mı tekrar sen neden işe gitmedin diye.ben de dedim sana söylemiştim izin aldım ama senin canın g,tmek istemediğinden iznim boşa çıktı diye vayy efendim demez olaydım,başladı avazı çıktığı kadar bağırmaya sen bana emrivaki yapamazsın,gitmiyorum gitmicem,sen kimsin daha neler neler etrafı dağıttı,eline ne geçtiyse attı,tabi bunun yanında bayağı da vurdu,dedim sen neyapıyosun ben ne dedim ne yaptım sana ,ben öyle dedikçe daha çok sinirlendi vurmaya devam etti.kollarım mos mor.sonra bastı işe gitti.gece geldiğinde ben oturma odasında uyuyordum,geldi beni uyandırmaya çalışıyor,kalk ne olur yatağına yat ,özür dilerim bilmem ne.. tabiki gitmedim.utanmadan gelmiş özür diliyor.ne yani bu kadar basit mi ,ben gitmeyince o da salonda yatmış vicdan azabi çekiyor şuan muhtemelen,yanıma yanaşamıyor,o günden beri salonda yatıyor.
ne yapıp yapmamak konusunda kararsız kaldım,evet bu ilk değil ne yazık ki eşim sinirlerine hakim olamayınca bana vuruyor ya da evdeki eşyalara zarar veriyor.,daha önce 2 kez de aynısını yapmıştı.televizyon kırıldı,evdeki kapılar kırıldı vs.ve en büyük hata benim affettim.eminim yazılanları okuduktan sonra bir çoğunuz boşan diyecek,yapamıyorum,gidemiyorum,annem eşimi hiç istemedi evlenirken hiç hem de hiç.böyle zamanlarda aklıma geliyor,kadının varmış bir bildiği diyorum.ve bana da demişti ki gidiyorsan herşeyi göze al da git,eşim bana böyle böyle yaptı diye asla kapıma gelme.şimdi gidemiyorum anlatamıyorum bile bişey,herkes beni mutlu mesut sanıyor,anlıcaklar diye ödüm kopuyor.
evet başta da dediğim gibi bugün evlilik yıldönümüm,hatta yarın da doğumgünüm.ve yaşadıklarıma bakın..şimdi eminim bugün yarın kendini affettirmek için bişeyler yapmaya çalışacak.ama bu kez farklı içim soğudu resmen,yüzünü görmeye katlanamıyorum.ben bunu hakedecek ne yaptım..affetmiyeceğim,affetmemeliyim..Şu mübarek saatlerde Rabbim e sığınıyorum,bir çıkar yol lütfen..
kimseye anlatamadığımdan buraya yazmak istedim.Allah sonumuzu hayr etsin..
İnşallah çocuğunuz olmaz
hiçbir çocuk sizin gibi bir anneyi babayı hak etmiyor
çok çok çok haklısın.Bazi arkadaslar neden bukadar aci yorumlar yapmış anlamıyorum zaten kadin uzgun zaten çıkış yolu bulsa ayrılırdı.
çoğunuz zaten birilerinin derdini dinleyince boşan, yok bu adamdan eş koca olmaz, dile kolay diyebiliyo sonra başa gelince vay efendim baskasina derken kolaymis soylemek bilmem kendine gelince öyle olmuyomus ta ya niye birilerini anlamak bukadar zor
herkes sizin gibi olmayabilir herkesin ailesi sizin gibi olmayabilir herkes sizin gibi ayaklari üstünde olmayabilir bazi arladaslar cok bilmisliklerini bence kendilerine saklamali !! hanımefendi bosanamayacaginin gerekcesini soyluyo ve icini dokuyo sizinde yok afiyet olsun yok dayak yemeye devam et gibi imali sozleri soylesi gercekten cok üzücü.!
merak etmeyin,olmuyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?