Evlilik yıldönümüne 2 gün kala...bir nevi iç dökme..

bilgeliguness

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2017
99
282
8
36
merhaba kızlar,
2 gündür yazıp yazmamak konusunda çok kararsızdım.çevremde de kimseye söyleyemediğim anlatamadığım için buraya yazmaya karar verdim.
bugün evliliğimizin 3.yıl dönümü.2 gün önce saçma sapan bir sebepten ne yazık ki eşimden şiddet gördüm. istememize rağmen evlendiğimiz günden beri çocuğumuz olmuyor,sonrasında doktor kontrolünde öğrendik ki,eşimin değerlerinde düşüklük varmış.tam 2 yıldır ot,çöp,vitamin ıvır zıvır ne duyduysak yapmaya çalıştık.doktora gitmekten hep birşeyleri bahane edip kaçtı.ama sperm testi sadece 1 kere yaptırdık.ben de geçen hafta eşime bu hafta için doktordan randevu alacağımı,ona göre iş yerinden iznimi ayarlayacağımı ve artık gitmemizin zamanı geldiğini söyledim.yine beni geçiştirdi.ben muhasebe müdürüyüm ve meslektaşlarım bilirki özellikle perşembe,cuma ve pazartesi günlerimiz yoğun geçer.bu sebeple istediğim doktordaki randevuyu çarşambaya aldım,iş yerimi de ayarladım,eşime de bir gün önce dedim böyle böyle yarın gidiyoruz,hem sperm testi verebilmek için de en uygun zamanımız.(3-4 günlük cinsel perhiz).tabi yine ıvır zıvır birsürü şey saydı,pazartesi al izin gidelim bilmem ne bir sürü bahane saydı kısaca.yine sesimi çıkarmadım.4-12 vardiyasında olduğundan o geldiğinde uyumuştum.sabah beni işe gitmem için uyandırdı ben de izin aldım gitmicek miyiz dedim yaa uff bilge kes yat uyu filan dedi döndü uyudu.benim moralim bozuldu yüzüm düştü tabi.uykudan uyandı bi de bana sormaz mı tekrar sen neden işe gitmedin diye.ben de dedim sana söylemiştim izin aldım ama senin canın g,tmek istemediğinden iznim boşa çıktı diye vayy efendim demez olaydım,başladı avazı çıktığı kadar bağırmaya sen bana emrivaki yapamazsın,gitmiyorum gitmicem,sen kimsin daha neler neler etrafı dağıttı,eline ne geçtiyse attı,tabi bunun yanında bayağı da vurdu,dedim sen neyapıyosun ben ne dedim ne yaptım sana ,ben öyle dedikçe daha çok sinirlendi vurmaya devam etti.kollarım mos mor.sonra bastı işe gitti.gece geldiğinde ben oturma odasında uyuyordum,geldi beni uyandırmaya çalışıyor,kalk ne olur yatağına yat ,özür dilerim bilmem ne.. tabiki gitmedim.utanmadan gelmiş özür diliyor.ne yani bu kadar basit mi ,ben gitmeyince o da salonda yatmış vicdan azabi çekiyor şuan muhtemelen,yanıma yanaşamıyor,o günden beri salonda yatıyor.
ne yapıp yapmamak konusunda kararsız kaldım,evet bu ilk değil ne yazık ki eşim sinirlerine hakim olamayınca bana vuruyor ya da evdeki eşyalara zarar veriyor.,daha önce 2 kez de aynısını yapmıştı.televizyon kırıldı,evdeki kapılar kırıldı vs.ve en büyük hata benim affettim.eminim yazılanları okuduktan sonra bir çoğunuz boşan diyecek,yapamıyorum,gidemiyorum,annem eşimi hiç istemedi evlenirken hiç hem de hiç.böyle zamanlarda aklıma geliyor,kadının varmış bir bildiği diyorum.ve bana da demişti ki gidiyorsan herşeyi göze al da git,eşim bana böyle böyle yaptı diye asla kapıma gelme.şimdi gidemiyorum anlatamıyorum bile bişey,herkes beni mutlu mesut sanıyor,anlıcaklar diye ödüm kopuyor.
evet başta da dediğim gibi bugün evlilik yıldönümüm,hatta yarın da doğumgünüm.ve yaşadıklarıma bakın..şimdi eminim bugün yarın kendini affettirmek için bişeyler yapmaya çalışacak.ama bu kez farklı içim soğudu resmen,yüzünü görmeye katlanamıyorum.ben bunu hakedecek ne yaptım..affetmiyeceğim,affetmemeliyim..Şu mübarek saatlerde Rabbim e sığınıyorum,bir çıkar yol lütfen..
kimseye anlatamadığımdan buraya yazmak istedim.Allah sonumuzu hayr etsin..

CANIM Allah sabır versin erkekleri bu tarz konularda ikna etmek çok zor bende yaşadım aylarca kavga gürültü . Ama şiddet gerçekten affedilemez birşey kendi rahatsızlığının hıncını senden çıkarmaya ne hakkı var ? Annene gitme tamam ama işinde varmış ne güzel . Bu şiddete bir daha uygulamayacağını nerden biliyorsun ? Ya sana daha kötü bişey yapsa ? Kendini düşün lütfen

Gerçekten okurken o kadar sinirleniyorum ki Allah size sabır versin. Ne demek el kaldırmak ya bu adamdan çocuk falan yapılmaz her işte bir hayır vardır sizin için hayırlısı da bence bu.
İşi gücü olan bir kadınsın ona muhtaçlığın yok çekme bunu affetme sana yazık değil mi ?

Ne olursa olsun boşan.. Annene gitmek zorunda da değilsin üstelik.. Mesleğim var muhasebe müdürüyüm diyorsun, maaşın var yani.. Çaresiz falan değilsin arkadaşım.. Eve alma eşini, ardından da boşanma davası aç..

O moraran kolların için acilen darp raporu al ve çok şükür çocuğun yokken şu ş...fzden kurtul, def et gitsin.. Ben burda sinirimden duramadım, kimbilir sen ne haldeyim şimdi??? Annen baban az ötede bekleyebilirler, kimseye muhtaç değilsin, kalk ayağa, gerekiyorsa yakın arkadaşlarına anlat ya da kardeşine.. Kimseye minnet etmeden kendine bir hayat kurabilirsin..Az gayret sadece..

Sakin bosanma yuvayi kurmak zor yikmak kolay, kocani anlamaya calis neden boyle yapiyor. Belki cocuk yapsan duzelir. Tovbe tovbe... Sinirlerim bozuldu. Vahiy mi bekliyorsun ne cikar yolu ariyorsun Allah'tan bosa gitsin hayvani.

Edit: Bosanamiyormussun. O zaman afiyet olsun canim.

Son düzenleme:
Anneniz diyebilir ve sizde bir hata yapmış olabilrsiniz
ANNE bu karşılıksız seven TEK İNSAN
Biraz kızar sonra yavrusunu sarmalar okadar da olsun
Sizi bu halde eminim görmeye dayanamaz
Tabi önce ne istediğinize karar verin
Yani her defasında öFKE kontrolu yok diye affetmişsiniz sonra morluklarla devam etmişsiniz
Siz gene bunu mu tercih ediyorsunuz yoksa ayrılmayımı onun muhabesini yapın
Madem öfke kontrolu yok gitsin tedavimi olur ne olursa olsun
Canınızı nasıl acıtır hiçyere yok yere yada çok yere HİÇBİR HAKKI YOK buna !!!!!!

Merhaba, adınıza gerçekten çok ama çok üzüldüm. Ki ortada yaptığınız gerçekten bir şey yok. Eşiniz kendi kendine sinirlenmiş. Asla hamile kalmayın ve boşanın. Ailenizin yanına gitmek zorunda değilsiniz, zaten ayakları üzerinde duran bir kadın olarak kendinize ayrı ev açar yaşarsınız. Allahın bir bildiği var da vermiyor belki de çocuğu. Bir de böyle düşünün. Yerinizde olsam dk durmam, tüm bu olanlardan sonra içiniz tekrar ısınmaz o adama, incelmişken kopartın.

Canım benim çok üzüldüm ve ilk evliliğimde gördüğüm şiddet geldi aklıma.
Öncelikle bebek yapma zaten ve eşine seni döven bir insana bebek vererek iyilik etmeyeceğini açık açık söyle.
Sen bebek için çabaladıkça beyefendinin g.. kalkmış çok afedersin. Sen istemeyince de bir süre sonra bebek için o çabalayacak.
Öfke terapisi almadan asla affetmeyeceğini açık açık söyle ona.Ancak öfte terapisi alırsa affedebileceğini söyle.
Gerçekten bu konuda kararlı bir tutum sergile.

Boşanmamanı anlayabiliyorum .
Gerçekten erkeklerin pek çoğu böyle ve iyi erkeklerden daha fazla iyi kadın var .. Yani bu erkeklere insan olmaya biz zorlamalıyız. Şiddete susarsak iyi bişey yapmış sayıyorlar kendilerini...

Böyle bir adamın neslinin devam etmemesi gerekirken dayak yiyip yiyip çocuk yapmaya çalışmak için ayrı bir kafa yapısına sahip olmak gerekir .
Darp raporu al,şikayetçi ol boşan vs vs hiç demiyeceğim , mağara adamından hallice eşinizin suyuna gidin ya da şiddet görürken kafanızı koruyun size verilecek tek akıl bu.
Allah'ın bir bildiği varmış ki bu adam doğal yollardan baba oylamıyormuş.

3. kez şiddet gördüğünüz adamdan hala çocuk yapmaya çalışıyorsunuz, üstelik meslek sahibi eğitimli bir kadınsınız...
ne desem bilemedim.
dayağı kendinize layık buluyor olabilirsiniz, ondan üç seferde de darp raporu almamış, şikayetçi olmamış ve boşanmamış olabilirsiniz, ama ne olur, ne olur bu adamdan çocuk yapmayın! böyle insan görünümlü canavarların nesillerini devam ettirmeyin.
o kadar zahmete girip hamile kalacaksınız, çocuk doğuracaksınız, sizin sizce öfke kontrolu sorunu olan, bence piskopat kocanız çocuğu dayakla büyütecek, yapmayın, kendinize istediğinizi yaşatmaya hakkınız var ama çocuğunuza yok.

Kendiniz dayak mı yersiniz adamın elinde mi kalırsınız bilemem

Ama bu güzel yuvaya! çocuk getirmeye hiç mi hiç hakkınız yok. Çocuğa yazık şu ortamda büyümeyi kim ister??? Babası dövecek sövecek çocuk köşede saklanacak, ezik, pasif, sorunlu bir insan olarak büyüyecek. Kendiniz ne yaparsanız yapın ama çocuk yapmayın yazık günah

Siz müdürsünüz müdür! Çalışan kariyeri olan bir kadınsınız neyden korkuyorsunuz. Anneniz kabul etmiyorsa tek yaşayın, ayaklarınızın üstüne basan bir kadınsınız. Aklınız varsa, geleceğinizi düşünmüyorsanız devam edin bu şiddete. Şiddetin dozu her geçen gün artacak. Yapmam birdaha lafları hep yalan. Sakın bir de çocuk yapmayın. Bu çocuğu nasıl büyüteceksiniz dayakla mı büyüteceksiniz? Bu adam kesinlikle çocuğunu da döver, sizi de döver. Birazcık aklınız varsa, canınızın değeri varsa kaçın kurtulun. Günahsız bir çocuğun da vebalini almayın. Çok açık ve net söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…