Evlilik yıldönümüne 2 gün kala...bir nevi iç dökme..

Aynı mesleği yapıyoruz ve aynı çocuk sıkıntısı bende de var

üzüldüğüm ne olursa olsun karşısındaki kim olursa olsun asla asla
ne fiziksel ne ruhsal anlamda zarar vermemeli hiç kimse hele bu kişi eşinse
yazık günah kötü bir gün geçirmişsiniz vicdan meselesi eşinizin demek ki o böyle biriymiş

bende eşimle çocuk konusunda sıkıntı yaşamıştım olmuyor ve tedavi gerekiyor
ilk zamanlar beni anlamamıştı zaman geçti şimdi biraz farklı bakıyor benden çok çırpınıyor

biraz uzak durun ondan bu yılki özel günlerinizi rafa kaldırın hiç gerek kalmamış hatırlamaya
ona en iyi dersi böyle verebilirsiniz sakın sizde bşy beklemeyin ondan o dayaktan sonra gerek kalmamış.
bence bir süre kabuğunuza çekilin boşanın falan demeyeceğim son noktaya kadar sabır ve emek gerek evlilikte
eşinizi değiştirmeyi deneyin evlilik eşlerin birbirine benzemesidir onu kendinize benzetmeye çalışın
inş günü geldiğinde iki gün önce yaptığından utanan birini bulursunuz

Agzina saglik. Bir de "ama cok istiyorum bebegim olsun, nasil bir duygu tatmak istiyorum" demiyorlar mi

Sizin adınıza çok üzüldüm. Ömrünüzü beni ne zaman dövecek, aman sinirlendirmeyim, şunu söylesem yada yapsam kızar mı diyerek geçirmeyi düşünmüyorsunuzdur umarım. Çocuk işini erteleyin annenizle konuşun.

muhasebe müdürüsün ama annen eve almaz diye boşanamıyorsun.

ilginç gerekçeler...

3 çocuk yap düzelir diyeceğim de şansa kocan kısır.

kaldın çaresiz...
Hos geldin canim.

Evlilik sabir isi affetmeden once iyice burnunu surt, erkekler cocugu olmayinca cok gurur yapiyor onlari anlamaliyiz diyenler de burada.

Son düzenleme:

ilginç gerekçeler...

kaldın çaresiz...

annem eve almaz diye değil,manevi olarak yanımda,arkamda olmaz demek istedim.

karşıdan davulun sesi hoş tabi,rica ediyorum yorum yaparken biraz da karşınızdakini düşünün de yapın.

karşıdan davulun sesi hoş tabi,rica ediyorum yorum yaparken biraz da karşınızdakini düşünün de yapın.
annene muhtaç bir durumun yok.
kendi işinde gücünde reşit bir insansın.

farzet ki -Allah göstermesin- annen vefat etti, mezara sığamam diye mi boşanmayacaksın?

gerçek sebep nedir? eşini hala seviyor olman mı, dul kadın olma korkusu mu, anne olma isteği mi?

yani en azından kendine dürüst ol ki doğru çözümleri bulabilesin.

ilginç gerekçeler...

kaldın çaresiz...
ne kadar çirkin bir tabir KISIR o kız şuan zaten kötü ne gerek vardı bu tabiri kullanmaya
özellikle çocuk konusunda hassas olan kadına bu tabiri acımasızca nasıl kullandınız

eşi kötü ya da iyi ne olursa olsun şu an onun kocası ve kaç yıldır çocuk istyr her şey tartışılır
belki boşanılacak bir adamdır detayları bilmiyoruz ama kimse çocuğu olmayan birine isterse eşinden dolayı olsun
kısır kelimesi çok yaralar

Hos geldin canim.

Evlilik sabir isi affetmeden once iyice burnunu surt, erkekler cocugu olmayinca cok gurur yapiyor onlari anlamayiz diyenler de burada.
hoşbulduk :)

evet, dayak yiyen kadınlar da hiç gurur yok çünkü.

çünkü, asli vazifemiz kocamıza cariyelik, evladına analık yapmak.
çalışan kadın olursak kazara, emre itaatsizlik edemeyiz.
çünkü bizde gurur olmaz, gurur da neymiş. kadının elinin kiri.

kocası muhtemelen kendisini KISIR görüyor ki tedavi olmak yerine, aşağılanma hissiyle eşini dövüyor.

halbuki çaresi var, sadece dr a gidecek.

karısını dövmek daha kolay gelmiş. nedense.

Kisirligi ozellikle erkeklerin kisir olmasini tabulastiran toplum. Ureyemiyor diye kimse yarim olmaz. O yuzden cok derin anlamlar yuklemeyelim kelimelere. Insanlar toplumun bu tarz tabulari yuzunden gereksiz yere aci cekiyor.

Anneler babalar anliyorda bir sizler anlayamiyorsunuz maalesef seviyorum diye toz pembe gozukuyor hersey. Sizin ailenizin bilmedigini kendisi biliyorsa daha da cok yapar. Ailenizden cekinmesi gerek arkanizda birilerinin oldugunu bilmesi gerek. Bu adamdan hayir yok size. Sakin olaki boyle bir adamdan cocuk yapmaya kalkmayin cok pisman olursunuz. Cocugunuz olmamasindada varmis bir hayir bence.

az daha insanlar zorlasa konu açtık diye küfür edecekler sıkıntıyı çeken o ister boşar ister devam eder
içinden olduğu durumu yazdı güzelce evet kocanda ileriyi göremiyrm diye yazabilirsin KISIR nedir ya böyle düşünenlerin yüzünden en yakınımdam bile saklıyorum çocuk konusunu sanki bir kusur allahtan gelen ben bunu yaşıyorum sen kim bilir neyle sınav oluyorsun kocasının eksiğini söyledi diye bu resmen ona burada yürümek hakaret etmen gerektirmez

kocası muhtemelen kendisini KISIR görüyor ki tedavi olmak yerine, aşağılanma hissiyle eşini dövüyor.

halbuki çaresi var, sadece dr a gidecek.

karısını dövmek daha kolay gelmiş. nedense.
kısır olabilir ama buradan o kadına büyük harflerle kocan kısır demeyi gerektirmez
kimse kocasını savunmuyor ben kız için üzüldüm siz bilemezsiniz o hassas durumu
yaşamamışsınız bu kadar kolay o kelimeyi telaffuz ettiğinizden belli rahatca söyleyebildiniz.

Hiçbir anne evladının bu şekilde dayak yemesine katlanamaz.Annen o zamanlar sinirle söylemiştir.Bunları anlatsan bir iki ben demiştim diye söylenir ama kıyamaz çeker alır seni.Haaa diyelim ki annen kendin gittin çek dedi.Arkadaşım muhasebe müdürüyüm diyorsun işin var mesleğin var tek başınada gayet güzel yaşarsın hiç korkma.Bu adam çekilmez.Kendisi yüzünden çocugunuz olmadığını biliyor ve bunu ego yapıyor kendini eksik görüyor ve hıncını senden çıkıyor.Sanki onun sperm sayısının az olması senin suçunmuş gibi yapıyor.Aklın varsa bu adamı 1 dk çekme.Ayrıca bu adamdan çocuk yaparak o masumun günahınada girme.Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…