Evlilik yıldönümüne 2 gün kala...bir nevi iç dökme..

Bu adamdan cocuk yapma cabanizi tebrik ediyorum.bizimde uzunca bir sure cocugumuz olmadi tedavi bilmemne bir suru sey.by surecte esim sayisini hatirlamadigim kadar sperm testi vermek durumunda kaldi.bir ara seninle bu kadar sevismedik yahu dedi ama bu surecte en buyuk destekcim oldu.boyle bir adami bir de babalik serefine ulastirmaya calisma cabalarinizdan oturu sizi yilin esi seciyorum

Maddi anlamda biraz birikim yapıp kendi evine çık, annene dönme. Çocuk olmaması daha iyi çünkü yok yere olay çıkarmış adam. Bu arada kimi kız yurtları çalışan da kabul eder, güven sorunun varsa boşanma sürecinde buralarda kalırsın, kpss kursuna gidiyorum bu şehirde demen yeterli, kocamdan boşanıyorum vb. karıştırma. Kapısında güvenlik oluyor.
Anneni ve milleti boşver, çocuk olmadığı için ayrıldım dersin, seni kötü bilen bilsin.

Neden ya bu adamdan cocuk yapma istegi neden. Daha oncede siddet olmuş.. anneniz sizi kapidan kovacak değil. Gidin annenize sığının

+1

Bütün son durumlarini okudum.. Allah sabir versin ve herseyin hayirlisini diliyorum hakkinda. Peki su an ne durumdasin kararin aynimi yoksa degisiklikler varmi?

sizin durumunuzda olup çocuğu olan ve bir işe sahip olamayan insanlar var malesef. Sizin çok güzel bi mesleğiniz var o yüzden çok şanslısınız. Eğer 10 yıl sonra çocuklarınız olursa bu adam malesef sizi çocuklarınızın önünde dövecek. Annenizle konuşun anneniz sizi anlayacaktır. Anlamazsa bile siz bi bireysiniz kendi başınıza ayakta kalabilirsiniz. Sizin için hayırlı olan bu işi sonlandırmanız.

yorum yapan herkese çok teşekkürler..
burada yazılan yorumlar bir nebze de olsa gözümü açtı benim,cesaretlendim,hiç pişman değilim...
boşanma davamı açtım,anlaşmalı boşanmaya yanaşmadı,ben eşimi seviyorum diyor hala gereksiz..
Allah'a şükürler olsun ailem dağ gibi arkamda,annem ablalarım..
bir taraftan da psikolojik destek almaya başladım..tahmin ettiğimden fazla zarar görmüşüm..
toparlanıcam Allah'ın izniyle..asla ve asla geri dönmeyi düşünmüyorum..
ailesi ve kendisi kapımızı aşındırmaya devam ediyorlar,ne zaman pes edicekler bilemiyorum. kardeşlerinin onca yaptığı şeyden sonra ablaları hala yüzleri kızarmadan ara yapmaya gelebiliyorlar,ilginç..
o kadar aşıkken şuan soğuk buz gibiyim,sesini duymaya tahammülüm yok.
bayram haftası izne çıkıyorum bir süre uzaklaşıcam daha da iyi olucam.

Eger gercekten bunu istiyorsan senin adina sevindim. Allah gönlüne göre versin canim

kurtul gitsin şu dünyaya bi kere geliyosun. bi psikopatla yaşamaya değmez. dövmek ne demek ya çocuk olsa onuda döver emin ol çevremde var örneği. geleceğine yazık etme ne annen için nede o kocan için. çalışıyomuşsun zaten yeni bi başlangıç yap. annende geri affeder seni merak etme hiç kıyamaz. affetmezsede dert etme düşünkü yok annen. bence boşanıp yeni düzen kur. affetmek gibi bi hata yapma 5. dayagıda yersin 10. cu dayagıda. kendine reva görmezsin galiba bunu

tebrikler canım çok doğru bi karar vermişsin. sakın ilerde vicdan yapıp dönme. öyle bi his oluşursa psikologa git destek al. duygusal komplekslere kapılma sakın. ailende yanındaymış. yeniden bi insanı seversinde güvenirsinde. güzel günler dilerim.

Böyle bi babanın yanında çocuk büyümez ki?

çok teşekkür ederim,şuan destek alıyorum zaten canım şükür ki alıyorum,kolay atlatabilmek adına..

Konunun başında anlattığınız sabahki çirkin olayla resmen ikaz edilmişsiniz sakın bu adamdan hamile kalma diye! Üzüldüğümüz şeylerde bile nasıl güzel hayırlar var inşallah bundan sonra mutlu bir hayatınız olur

Allah dag görür dağa gore kar yagdirir derler. Olmuyorsa çocuk bir bildiği var işte böyle. Zorlama çocuk diye zararlı çıkarsın. Şansın varki adam hasta da böyle birinden çocuğun olmuyor. Yapma zorlama da zaten. Çok ozur diliyorum kapının önündeki kopek daha çok korur kollar seni bir parça ekmek ver karnini doyur yeterlidir. Bu adamla devam edeceksen Terapist filan duzeltmeye çalış. Düzenlene kadar da bırak hastalığıyla kalsın. Duzeltemiyorsan da yolunu ayrı çiz. DoktorA gitmemesinin sebebi sözüm ona olmayan erkeklik gururundan. Konu tarihî biraz eski ama fikrimi belirteyim dedim. Hakkında hayirlisi.. Ek :yolunu ayirman iyi olmuş umarım rahatlıkla atlatirsin boşanma aşamasını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…