Asıl şaşırtıcı olan da bu.
Nikahlı resmi kocanız o adam, sokaktaki yabancı bir erkek değil.
Sevişmeye utanmazken; öpmek, sarılmak neden utandırıcı olsun?
Kendinize engel olmayı bırakın. Sadece eşiniz değil siz de mutsuz oluyorsunuz.
Sarılmakla, öpmekle sadece eşiniz değil siz de mutlu olacaksınız.
Teşekür ederim yorumuzun için.
Niye bu konuda kati olduğumu bende bilmiyorum .Belki gecmişte olan birikmiş kirkinliklar ,daha doğrusu hayal kirikliği.
Birde nasil bir aileyede büyüdüğümüz önemli.Annem kendimi süslediğim zaman bana çok cirkin hakaretlerde bulunup kizar ve değiştirmemi isterdi.
Bir erkeğin yüzüne gülmek sanki o...puluktu.
Ben azini yazayim siz çoğunu anlayin.
Benim ailemde sevgi göstermesi ayip ve gereksizti.Annem ve babam evlatlarina bir içten sevgi dolu sarillindiğini görmedim,halende öyle.Kardeşler sevgi ne olduğunu büyüdükleri icin birbirlerine ne tatli söz söyler nede bir sarip öperler.
Ben burda bir masum sevgiden konuşuyorum,bu bile benim ailemde ayiplanirken ,bir kari koca arasindaki yakinlaşma nasil yakişir.
Biliyorum artik herşey kendi ellimde ,kimsenin gözüne özel hayattimi sokmam gerekmez.Işte bu insanin içine kazinmiş bir düşünce.Bayaği ben acildim,sağolsun eşim çok çok uğraşti.Akil fikir verdi.
Yinede tam onun arz ettiği hatun olamadim.Giyinme hareket tarzimda öyle,biraz erkek fatma gibi.
Utanirim cazibeli kadinsi giyinmeye.
Kendimi süslemek için illaki bir sebeb lazim,düğün nişan akşam gezilerivs.
Benim yaşim artik illerledi.Şimdi bazen eski genclik resimlerme baktiğimda,ayy keşke böyle sallam sullam gezmeseydim güzelliğime yazik olmuşdiyorum.
Keşke boyanip sexy giyinip eşimle cilgin geceler yaşasaydim diyorum.
Konu sahibi sen daha gencsin güzellsin,bu zamani kullan ,ailen için
Biliyorum iki çocukle çok zor,insanin gücü ve zamanini kalmiyor.
Eşinle tekrar konuşmaya çaliş,onada artisi yansiyacağini anlat,mesela cinsellik artar.
Erkek anca kendiler kazanirsa birseyler değiştirmeye hazirlar.
Birde oğlun nasil yataktan düşüyor?
Yatağin eminiyeti kenar korkuluğu yokmu.
Çocuk kaç yaşinda ,kücükse yataği odaniza koyun ,yat artik eşinle beraber ,uykusu bölünürse bölünsün.Sen sarillarak yatarsan uyku aramaz.
Ben iki tane oğlan büyüttüm.Ilk oğlum çok zor bir çocuktu,elbette yiprandim ve evliliğim de calkalandi.Boşanma aşamasina çok geldim,şiddetli gecimsiz olduk.Ama eşim sağol olsun bana sarildi beni birakmadi.Hiç bir zaman çocuk için ayri yatmadik,uff yapişma git odada rahat uyu dediğisemde ,olmaz ben senden ayri uyuyamam dedi geldi o beni uyutmadi.
Eeee..noldu şimdi uyukuzluktan öldükmü.
Bu bir dönem bir yil içindd gececek ama böyle ayri yatmaya devam ederseniz belki birdemlik soğucaksiniz.