- 2 Aralık 2011
- 2.938
- 8.865
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Yazdıklarınızı defalarca okudum. İç sesim "ne alakası var beni bu hale onun hataları getirdi. Aramızdaki duvarı o ördü" dese de, birçok kadının zamanla affedebileceği hatalardı aslında...
Samimiyetle soruyorum, gerçekten ben bu hali nasıl aşabilirim. Sarılmak istediğimde "ben gurursuz değilim" düşüncesinden nasıl arınabilirim? Kadın olmak istediğimde "ama o bana çok ağır sözler söyledi" düşüncesini nasıl bertaraf edebilirim? En basiti sevişme konusunda ilk adımı nasıl atabilirim? Belki bunlar benim geçmişimdeki travmalar dolayısıyla şekillenmiş karakterimle alakalıdır bilmiyorum. Lakin evet ben bir kadın gibi değilim. Mahmut abiyim. Hep böyleydim, sadece sevgililik döneminde daha naif sevgisini daha çok dile getirebilen biriydim. Mesela tartışmalarda defalarca birbirimize sevmediğimizi, sevginin bittiğini söyledik. Şimdi sevgi gösterirsem sanki kendime ihanet etmiş gibi hissediyorum. Ben bunu nasıl aşarım?
Dimdik, dumduz bir adim atamiyorsaniz once havanizi degistirin.
Yani kendim icin yapiyorum imaji verin.
Ben cocuklardan sonra cok salmistim.
Biraz kendime bakmaya basladim.
Bir havam degisti, bir iyi hissetmeye basladim, anlatamam.
Ben de cocuklardan bunaldikca esine sarangillerdenim.
Bence sizin durumunuz da boyle biraz.
Yorgun, bitik, mutsuz bir kadin tabii ki eslerin de modunu dusuruyor.
Ben evde bir olumsuzluk sezdigim zaman kendimi gulmeye zorlarim.
Cocuklarin yaptigi sacma sapan seylere onceden tebessum ediyorsam ornegin, kahkaha atmaya baslarim.
Herkesin morali yukselir.
Bence cat diye seni seviyorum yazmayin.
Yoksa konusamadik iste yine, attim tabi adimi, oysa o atmaliydi diye kendinizi yersiniz anladigim kadariyla.
Boylece ilk adim atmak beyninizde hala kotu kalir, denedim iste der durursunuz.
O planladiginiz yemege cikin.
Orada "normalde bu sakaya kahkaha atabilirdim ama su an aramizda bir duvar var ve ben gardimi dusurmus gibi hissedebilirim.
Seni yoksayamam ama sana ne hissettigimi bilmiyorum, yine de ben elimden geleni yaptim demek icin ufak ufak bir yerlerden baslayacagim.
Sadece bir sure, bana yardimci ol" vs gibi icinizi dokmelisiniz.
Bu gurursuzluk degil.
O sizin en yakininiz.
Degisecegim ufaktan, derseniz adim atmakta da zorlanmazsiniz artik, cunku onceden haber verdiniz.
Bu aksam mi yemek plani?