- 11 Mart 2016
- 11.345
- 49.014
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
Çünkü sen fırsat vermiyorsunTamam ya gelmeyin üstüme :)) tabi ki sadece benim sorunum değil ama ne hikmetse eşim bu konuda pek ataerkil düşünüyor. Beceremezmiş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çünkü sen fırsat vermiyorsunTamam ya gelmeyin üstüme :)) tabi ki sadece benim sorunum değil ama ne hikmetse eşim bu konuda pek ataerkil düşünüyor. Beceremezmiş.
Yav öp iste bi guzeldir guzel yumusacik.Tamam söz bunu yapacağım bugün. Yani inşallah. Sonucu da gelip buraya yazacağım. Boyun da çok şey ya. Yanak daha iyi, ilk yanağı öpeyim.
Fikir beyan etmesine firsat verme paintbolu beceriyo ama.Tamam ya gelmeyin üstüme :)) tabi ki sadece benim sorunum değil ama ne hikmetse eşim bu konuda pek ataerkil düşünüyor. Beceremezmiş.
Ya tarzın o zaten yapacak bişey yok. Antipatik yapma yeter. Biraz gülüş ekle kendine gül onun o şapşik suratına Gül falan azıcık erit yani o odunsuluğu yeterYa ben o eli öyle bir atarım ki omzuma, kalkıp lorke lorke diyerek salona koşarız. Asker uğurlaması yaşanır evde yok yere.
Ya böyle içim kıpırdanıyor okuyunca ama taze gelin gibi de kasılıyorum yaptığımı düşününce. Ter bastı ahsjsjs.
Ayy idrak bana burdan teee oraya leoparlı taytla,gırgır yollatma bakAhahjsjs hohlayayım mı kulağına bir de. "kulağını sevdik efendimisssssss" diyeyim mi. Ya ben niye geyiğe bağlıyorum bunları düşününce allam libidoma güç kuvvet ver yarabbim.
Hayir bi giyse zaten o leoparli taytiAyy idrak bana burdan teee oraya leoparlı taytla,gırgır yollatma bak
Tamam ya gelmeyin üstüme :)) tabi ki sadece benim sorunum değil ama ne hikmetse eşim bu konuda pek ataerkil düşünüyor. Beceremezmiş.
Ben eşinizi sevdimEşim de sizin verdiğiniz tepkiyi veriyor. Hali hazırda ben oldukça eleştirel bir insanım zaten. Zannediyorum bundan çok bunalmış olmalı ki iyi niyetle söylediğim şeyler bile ters tepiyor artık.
Ben yengecimTipik Aslan erkeği işte
Ben yengecim
30 yil önce annemi kaybettikeşiniz kv ile birlikte yaşıyor desenize konuyu takip ediyorsa kendisine bol sabır diliyorum..:))
30 yil önce annemi kaybettik
Anladim anladim ama biraz gec oldumekanı cennet olsun.
bu konuda hassas olduğunuz için espriyi anlamadınız sanırım.
benim eşimde yengeç eşinizle empati yapmıştım:)
Kiz birak kıçını yırtsın gerekirse sen bu çocuğu tek başına yapmadin oda babası paşa paşa bakacak....İşte o zaman oğluma asla doğru düzgün bakmayacağını ve gerginlik ile onu üzeceğini bildiğimden aklım evde kalıyor. Bir de saçma ama keyfi bir bırakma durumuna hakkım yok gibi geliyor. Çünkü uslu uslu duran bir çocuk değil. Yemek yemesi sorunlu falan. Aç kalır diye bırakamıyorum. Eşim kızar diye bırakamıyorum. Durmaz yaralanır diye bırakamıyorum. Minnet etmek istemediğim için bırakamıyorum. Çünkü of pof yapacak eşim, durmuyor diyecek.
Idrakyollariiltihabi en son ne zaman eşinize onu sevdiğinizi söylediniz?
Ayrıca baba o.
Her erkeğin klişe sözünü söylemiş, beceremem.
Sanki biz okulunda okuduk.
Bırakın, babalık yapsın yanlışıyla doğrusuyla.
Kiz birak kıçını yırtsın gerekirse sen bu çocuğu tek başına yapmadin oda babası paşa paşa bakacak....
Benimki de çocuğa kızıyordu dayanamiyorru dedimki.
Ben bu çocuğu başkasından yapmadim annemin evinden de getirmedim artık yeter sende sorumluluğunu bileceksin dedim....
Şimdi dışarı filan çıkarıyor bakiyor arada...
Buarada evladım 6 yıl sonra oldu neler çektim hatta çektik evlat sahibi olabilmek için düşün bu adam yapıyor bunlari....