Anlayış değil arkadaşım bildiğin duvar. Konuşma ya konuşmaktan anlamıyor ki adam baksana.
Evet anlamiyor yoruldum artik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlayış değil arkadaşım bildiğin duvar. Konuşma ya konuşmaktan anlamıyor ki adam baksana.
Bencede konuşmaktan anlamıyor
Kadınla restleşiyor
Geçen hafta evin işleri alışveriş varmış belliki gidilememiş
E bu pazarda önemli bi günleri sonuçta ve bu konuda restleşmesi ona önem vermediğini gösterir gibi çok tatsız bir tutum
Diğer pazara alır çoluk çocuk mutlu mesut gidilirdi yani ne var bunda
Beni anlayan bi sizsiniz sanirim
Gecen hafta gezicektik evet yildonumu aklmda yoktu bile pazara denk geldigni blmiyodum.
Ama cocuk hastalaninca hastanede gecti vakit haftaici islerinden dolayi alsveris ypmadi berabrr ckalim dedik ama gitti iste.
Bende aynisini dedim bugn evlilik yldnmumuzu kutlayalm haftaya beraber gdelim dye ama o brakip gtmeyi tercih etti
Öfkeyle kalkip evden gitmeyin bence.Arkadasin biri dogru soylemis ikiz pusetler var cocuklarini koy arabaya arada cik hava al,markete git...O kadari bile iyi gelir.Kocan daha sık gitsin köye sen de mecbur kalma.Bir de bu özel gunlere fazla takilmayin hergün ozel bence.Erkekler duz mantik degismiyorsa sen baska careler bul.Simdi inat edip babani cagirsan ne olacak?Koca yine ayni koca.Bana kalirsa kocan olmadan da yasayabilecegini kanitla.O yoksa niye ac duracaksin çözüm uret.Disaridan yemek söyle,internetten market alışverişi yap vs.Kocan da itiraz ederse ne yapayim iki cocukla yetisemiyorum sen de yoksun ortalikta ac mi duralim de...
Öfkeyle kalkip evden gitmeyin bence.Arkadasin biri dogru soylemis ikiz pusetler var cocuklarini koy arabaya arada cik hava al,markete git...O kadari bile iyi gelir.Kocan daha sık gitsin köye sen de mecbur kalma.Bir de bu özel gunlere fazla takilmayin hergün ozel bence.Erkekler duz mantik degismiyorsa sen baska careler bul.Simdi inat edip babani cagirsan ne olacak?Koca yine ayni koca.Bana kalirsa kocan olmadan da yasayabilecegini kanitla.O yoksa niye ac duracaksin çözüm uret.Disaridan yemek söyle,internetten market alışverişi yap vs.Kocan da itiraz ederse ne yapayim iki cocukla yetisemiyorum sen de yoksun ortalikta ac mi duralim de...
evlilik yıl dönümleri gününde kutlanmayınca nikah mı düşüyor,bir daha ki haftaya kutlasaydınız.
Evet dogru sòylemis ama 2 tane araba var zaten baktik onlara pahali geldi cok gerek yok 2 tane var zaten dedi.
1500 civarlarinda cünkü.
Özel günü degil maksat hediye süprzde degl maksat beraber gecrlm alisverimizi yapalim dolaslm istedim.
Evet napsam anlamyr hep alttan almaktan cözum bulmaya calismaktan yoruldum artik.
Suan seytan öyle dürtüyo ki ama naparim blmiyorum gdersem dönmem onuda biliyorum.
Bikere gttimmi dönmem ama byle yaparak biseyleri bitiriyor icimde.
Benim pesimde kosan evlenmek isteyip pesimi brakmayan adam nasil olduda bukadar degisti anlam veremiyorum.
Sabir cekiyorum sadece bi o geliyo suan elimden.
Ya canım sanki kuralmı bu yani bilseniz nolcak
Evden gitme olayı küsüp gitmek gibi değil ya
Zaten eşide demiş senide annenlere bırakayım diye
Sadece evde yalnız kalmamış olcak onunda umrunda olmayıp annesinde geçircek yıldönümlerini
Bu arada diğer önerilerinize bende katılıyorum böylede yapılabilir
Ve özel günü umursamayan eşe napsan boş haklısınız
İçinde yoksa napsa olmaz yani
Cnm arkadaş haklı sen annene gitmeyi küs olarak algıladıysan öyle kastetmedim ben
O kadar abartılacak bişey değil
Sadece yapman gereken sende önemsemiceksin hepsi bu
Değişmez çünkü
Ozaman arkadaşın dediğini yap internetten alışverişini yap yemek istet ye iç o gelincede hiç umursamıyormuş gibi yap normal devam et3 secenek var
1.cisi oturup öyle televizyon izlicem aksama kadar.
2.si annemleri arayp beni alin dicem gidicem oraya o arayip özr dileyene kadar gtmicem.
3. Bütün gemileri yakip dönmicem
Ozaman arkadaşın dediğini yap internetten alışverişini yap yemek istet ye iç o gelincede hiç umursamıyormuş gibi yap normal devam et
Bence
Tmm öyle yap ozamnYapmicam alisveris kendi yapsin kendi yiycemi yerim ben o ben siparis verip o dsnmüysa ben nye onu dsüneyim ki ne yerse yesin banane!
Tmm öyle yap ozamn
Sakinleş ama boşver
O anne ki 9 ay karninda tasimis, her turlu eziyetini cekmis, camasir makinasi bulasik makinasi elektrikli supurge zaten hak getire. Bunlarin yaninda bi de bezini elinde yikamis. Belki ekmegini de kendisi yapiyormus.
Simdi anne babasina gitmesi cok mu o evladin? Siz de anasiniz, ne sıkıntılar cektiniz evlatlariniz icin. Yaslandiginizda sizi ziyarete gelmemeleri uzmez miydi sizi? Haftada bir gitsin ne olacak? Her gun de gitse vefa borcu odenmez..
Evlilik yildonumu ne ki? Bos isler, kapitalizmin dayatmalari...
Her yil kutlarsin evlilik yildonumunu ama ana babayi bir daha bulamazsin..