EVLİLİK YIL DÖNÜMÜ SORUNSALI

Yok kız kışın şömineli salonlar da yazın da nehir kıyısında kurabiyeler, kekler ikram ediyorlar :KK70:
net teyit al.. 2 defa gittik ikisinde de damla çikolatalı kekler yedik :KK70: çaylar içtik :KK70:

hatta site de de yazıyor, oradan da bakabilirsin canım.

ben ekim gibi gideyim diyordum
acaba kasımda mı gitsek benim de doğum günüm ama
eşim de sürpriz hazırladım sana çok güzel şeyler var aklımda diyordu ama

ben ekim gibi gideyim diyordum
acaba kasımda mı gitsek benim de doğum günüm ama
eşim de sürpriz hazırladım sana çok güzel şeyler var aklımda diyordu ama
Ekim de gidin o halde , Kasım doğum günün ise eşinin de sürprizini beklersin ..
belki küçük bir tatil vs hazırlamıştır. Eğer maddi olarak gidebilecek güç te isen gitmeni tavsiye ederim gerçekten çok güzel. Evet pahalı normal otel ama ortam ambians huzur sessizlik paha biçilemez..

Ekim de gidin o halde , Kasım doğum günün ise eşinin de sürprizini beklersin ..
belki küçük bir tatil vs hazırlamıştır. Eğer maddi olarak gidebilecek güç te isen gitmeni tavsiye ederim gerçekten çok güzel. Evet pahalı normal otel ama ortam ambians huzur sessizlik paha biçilemez..

ya biz de sana tavsiye verecektik nereden nerelere geldi
aman erkekler hediye sevmiyor valla ne aldıysam giymedi etmedi
gidiyoruz beraber alıyoruz spor ayakkabısını şeysini oh kafa rahat
bi de alacaksın 800 lira bi spor ayakkabı beğenmeyecek, diyemiyo da erkekler beğenmedim değiştirelim diye
sonra kalacak öyle
en azından böyle anı oluyor

ya biz de sana tavsiye verecektik nereden nerelere geldi
aman erkekler hediye sevmiyor valla ne aldıysam giymedi etmedi
gidiyoruz beraber alıyoruz spor ayakkabısını şeysini oh kafa rahat
bi de alacaksın 800 lira bi spor ayakkabı beğenmeyecek, diyemiyo da erkekler beğenmedim değiştirelim diye
sonra kalacak öyle
en azından böyle anı oluyor
Evet doğru diyorsun az çok şekillendi zaten kafam da bişeyler ya o güne kadar net oturtacağım inşallah 😬

Gorunce asiri heyecanlanacagi hediyeyi sizin bilmeniz lazim esimin milyon tane elektronik esyasi var ama yenisini alinca her zaman sevinir, elektronige mutlu olur mutkaka, ilgi alani ve işi bu çünkü.
Sacma sapan kagit, kürek, balon gibi şeylere mutlu olmaz ki ben bile sevmem onlari...
Ona gore düsün.

Bir de biz yildonumlerimizi tatile denk getiririz, denk gelmediyse bile ufak tefek
biyerelere kacariz. Bunlar yoksa ev ortaminda yemek yapip mum dikmek(balon,gül yapragi) sirf çöp bana gore ve supriz degil, bence erkekler de boyle dusunuyordur. 😂
Her zaman disarda yiyen insanlar degilseniz disarda bir yemek olur belki.
Yine de kendi zevkinize kalmiş bisey.

Canımmmm KK Kadınlarıı :KK200:

Kızlar aslında insanlık için küçük ama benim için büyük bir sorun :KK70:
10 gün sonra eşimle 2. evlilik yıl dönümümüz :nazar:
Ne alayım, ne sürpriz yapayım bilmiyorum.. çevrem de kime sorsam ' yaaa sen mi sürpriz yapacaksın ' cevabını aldıktan sonra tamam canısı vazgeçtim yorum yapma diyesim geliyor ve diyorum :KK70:
Herkeste öyle bir yer etmiş ki sürprizi ' erkek ' yapmalı.. bana saçma geliyor :) bunun kadını erkeği olmaz. içinden gelen herkes istediğini yapabilir .. eminim ki eşim de tabi ki sürprz vs hazırlayacaktır ama onun değil şuan benim için önemli olan benim ne yapacağım ya da ne alacağım :işsiz: saat, cüzdan, tesbih bu tür klişeleri hiç sevmiyorum.. 8 tane saati, 4 tane cüzdanı ve 2tesbihi olan birine göre +1 yapmak hoş bir fikir değil; bence.

Akıl da kalıcı görünce heyecanlandıran, mutlu eden bir şeyler olsun istiyorum. 1-2 günlük kısa kaçamaklar düşündüm oda daha tatilden yeni geldik ekstra bütçe ayıramayacağım ufak bir kaçamak yapalım desem en az 600-700tl gibi bir meblaa ya ihtiyaç var o_O

Kısacası siz neler yaptınız ? ya da 10 gün sonra sizin yıl dönümünüz olsa neler yapardınız ?

Değerli fikirlerinizi bekliyorum, fikir veren herkes altın bulsun. Çocuk isteyenler hamiş kalsın, ev isteyen herkese rabbim ev versin tez zaman da :) haydinnn yorumaaa :KK70:
Valla 8 saati varsa baya saat tutkunu benim eşim gibi 20 küsür var 30. Ya hayır demez..

Canımmmm KK Kadınlarıı :KK200:

Kızlar aslında insanlık için küçük ama benim için büyük bir sorun :KK70:
10 gün sonra eşimle 2. evlilik yıl dönümümüz :nazar:
Ne alayım, ne sürpriz yapayım bilmiyorum.. çevrem de kime sorsam ' yaaa sen mi sürpriz yapacaksın ' cevabını aldıktan sonra tamam canısı vazgeçtim yorum yapma diyesim geliyor ve diyorum :KK70:
Herkeste öyle bir yer etmiş ki sürprizi ' erkek ' yapmalı.. bana saçma geliyor :) bunun kadını erkeği olmaz. içinden gelen herkes istediğini yapabilir .. eminim ki eşim de tabi ki sürprz vs hazırlayacaktır ama onun değil şuan benim için önemli olan benim ne yapacağım ya da ne alacağım :işsiz: saat, cüzdan, tesbih bu tür klişeleri hiç sevmiyorum.. 8 tane saati, 4 tane cüzdanı ve 2tesbihi olan birine göre +1 yapmak hoş bir fikir değil; bence.

Akıl da kalıcı görünce heyecanlandıran, mutlu eden bir şeyler olsun istiyorum. 1-2 günlük kısa kaçamaklar düşündüm oda daha tatilden yeni geldik ekstra bütçe ayıramayacağım ufak bir kaçamak yapalım desem en az 600-700tl gibi bir meblaa ya ihtiyaç var o_O

Kısacası siz neler yaptınız ? ya da 10 gün sonra sizin yıl dönümünüz olsa neler yapardınız ?

Değerli fikirlerinizi bekliyorum, fikir veren herkes altın bulsun. Çocuk isteyenler hamiş kalsın, ev isteyen herkese rabbim ev versin tez zaman da :) haydinnn yorumaaa :KK70:
Ne kadar mantıklı gelir bilememde internette görüp heves etmiştim. Bi karışım var onu hazırlayıp kovaya döküyosun. Sonra eşinle el ele tutuşup o kovanın içine elini sokuyosun. O karışım donunca elinizi çekiyosunuz paketin içinde alçısıda çıkıyor alçıyı kalıba döküp kurumasını bekliyosun. Ve ikinizin elinin heykeli gibi bişiyy çıkıyor :) anlatırken zor oldu link koyardım ama reklama girer diye şaaapmayım dedim

Ben en son bir demet çiçek aldım :KK45:
O da bana almış, karşılıklı hediyeleştik işte :)

Bence böylesi daha tatlı, yıl içinde zaten beğendiğimiz şeyleri alıyoruz birbirimize, çoğunlukla beraberken alıyoruz. E hep erkek çiçek verir algısı var, ben de geçen sene ona çiçek verdim 🤣 biraz şaşırdı ama çok eğlendik, bizim için önemli olan da bu.

Bu sene de kendimize seyahat hediye ettik. Güzel anılar biriktirmek en önemlisi bizce

Ben en son bir demet çiçek aldım :KK45:
O da bana almış, karşılıklı hediyeleştik işte :)

Bence böylesi daha tatlı, yıl içinde zaten beğendiğimiz şeyleri alıyoruz birbirimize, çoğunlukla beraberken alıyoruz. E hep erkek çiçek verir algısı var, ben de geçen sene ona çiçek verdim 🤣 biraz şaşırdı ama çok eğlendik, bizim için önemli olan da bu.

Bu sene de kendimize seyahat hediye ettik. Güzel anılar biriktirmek en önemlisi bizce
Çiçek vs tabiki de olabilecek şeyler, ben daha manevi akılda kalıcı bir şey istiyorum :)
tatilden de yeni geldik 1 hafta olmadı henüz o yüzden artı bir bütçe şuan için ayıramam maalesef.. :) belki 1 gece biryerlere kalmalı kaçılabilir ama onun haricinde zor :)
TeşekkürlerrHoppa

Kızlarrrrrrrr
haydiiii biraz daha fikirrrr istiyorummmmm :KK49::KK76::süslü:
yorum yapmayanlar lütfen fikirrrrrrrrrr bugün bize yarın sizeee :KK70:

Son evlilik yıldönümümüzü nerede geçirdiğimizi düşününce sinirim bozuluyor neyse konuya dönüyorum ben böyle şeyleri illa hediyeyle kutlamayı sevmiyorum başbaşa bir yemek, sonrasında güzel gezilecek bir yere gitmek o günü birbirimize ayırmak en güzel kutlama şekli bence

X