- 18 Temmuz 2016
- 74
- 56
- 39
- Konu Sahibi poncikvegece
Güzel bir sofra kur. İmkan dahilinde bir hediye al. İlerleyen saatlerde daha romantik dakikalar yaşarsınız. Ohh mis 9 yıllık bir evli olarak söylüyorum herşey bizim elimizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ablacım sen bütün seçenekleri bitirmişsin bu sene bi şey yapma supriz bu olsunSol göğsüm de baş harfi var
Gelinlik mi?Benim de şuan için aklımda 1 gece önceden evde akşam yemeği hazırlamak var evde.. küçükte olsa bir hediye dşünüyorum.. bir an olsun gelinliğimi giysem mi diye düşünmedim değil ama zamanın da bu tür düşüncede olanlara çok güldüğüm için gururuma yedirip saçmalama patili ne gelinliği deyip düşünceyi aklımdan atasım geliyor
Telgraf hoş bir fikir aslındapatili eşime sevgili iken telgaf çekmiştim ptt yi arayıp çok duygulanmıştı deneyebilirsin.
bir yılda bonny food yenilebilir çiçek tarzı pasta yollamıştım.
bir yılda 365 tane ufak not kağıdına güzel sözler çıkarmıştım yazmıştım.
7senedir evli 8 yıldır beraber olduğumuz için bu yaptıklarım herhangi bir önemli gün ve haftalarda idi.
aklıma geldikçe yazarım...
Büyük sürpriz olur gerçektenAma ablacım sen bütün seçenekleri bitirmişsin bu sene bi şey yapma supriz bu olsun
İşte gelinliği 3 kere giymiş biri olarak artık gelinlik göresim gelmiyor ve böyle yıldönümüne falan giyinenlere bende ok gülerdim o yüzden mii acaba diyorumGelinlik mi?
Biz iyi gülerdik ben öyle bişiy yapsam heh.
Gerçi gelinlik giymek de ne tatlıdır.
Sen bilirsin yani eğlenceli olabilir.
Şuan için benim de aklımda 1 gece önceden güzel bir masa kurmak var .. alternatif fikirlere de açığım tabi ki, ne de olsa akıl akıldan üstündür bir elin nesi var kk nın sesi varGüzel bir sofra kur. İmkan dahilinde bir hediye al. İlerleyen saatlerde daha romantik dakikalar yaşarsınız. Ohh mis 9 yıllık bir evli olarak söylüyorum herşey bizim elimizde
Masaj hediye edin birbirinize??Büyük sürpriz olur gerçekten
durup dururken bile bir şey yapan biri olduğum için gerçekten tüm seçenekleri kullandım diyebilirim o yüzden sizden akıl akıldan üstündür diyerek fikir almaya geldim
O kupa dan eşimde bana hediye etmişti kol düğmesi kullanıyor işyerinde .. hediye fikri için olabilirEşim bana içine sıcak bir
Şey koyunca resimlerimizin çıktığı kupa hediye etti. Üstünde sevgililik, nişanlılık, evlilik dönemine ait 3 resim vardı. Çok hoşuma gitmişti. İşte de kullanabilir. Kişiye özel bir sürü hediyelikler var mesela baş harflerinizin ya da onun isminin baş harfleri olan dolmakalemler , kullanıyorsa kol düğmesi vs olabilir
O kupa dan eşimde bana hediye etmişti kol düğmesi kullanıyor işyerinde .. hediye fikri için olabilir
Teşekkürler
Daha dün çift masajlarına baktım inanır mısınız onu bende düşündüm.. güzel bir masaj olabilir aslındaMasaj hediye edin birbirinize??
Ağaç dikin onun adına çocuklara yardim edin manevi naif bol sevaplı bir hediye olur
Drone alabilirsiniz
Ben bi sene şey yapmıştım belki instagramda görmüşsünüzdür genel de bebeklerin el ve ayaklarının şekilleri ici alçı gibi bir maddeye batırıyorlar sonra işte kendi heykelciginiz oluyor ben ikimizin elini batırmıştım ellerimizin heykeli çıkmıştı boyamıştık filan evimizin ilk objesi şuan ellerimiz
Evet o saatten de var maalesefSaat almam yazmışsınız ama, şu akıllı saatlerden var mı? Hani telefona bağlanan.
Erkekler arasında çok moda şu sıralar, pek bir seviyorlar sanki.
Burdayım senden önce geldimbenim fikirlerim aşar burayı kuzummmmm Youlost16 nedersin
Senin fikirlerin +18 ise o gecenin ilerleyen saatlerinde Allahın emribenim fikirlerim aşar burayı kuzummmmm Youlost16 nedersin
Çokkkk iyiievli değilim ama bir kaç ay sonra tanışma yıldönümümüz olacak. Odun şeklinde bir pasta yaptırıp yanınada odunsu kokulardan oluşan bir parfüm almayı düşünüyorum.