- 1 Aralık 2021
- 12.016
- 40.261
- 34
-
- Konu Sahibi Nane Limon Kabugu
Enişte yokmuydu var biliyorum ben tanışma hikâyeni merak ediyorumEfendim.
Olmaz olur mu,tripcan hazretleriEnişte yokmuydu var biliyorum ben tanışma hikâyeni merak ediyorum
Sen hepsini etiketlemişsin. Nazar değer diye anlatmıyorlar bence.
Yoktur ya kk öyle kem gözlüler değmez nazar
B Burhan Burhanitto Ne göz varmış kız sende C Calcifer kocişiyle küsmüs uzak dur konudan evlenene kadarBen varım
Nazar değer anlatma tripli diye kurtarır belkiOlmaz olur mu,tripcan hazretleri.
Aman nazarlık halimiz mi kaldı,bir haftadır konuşmuyor zaten benimleNazar değer anlatma tripli diye kurtarır belki
Hep böylemiydiAman nazarlık halimiz mi kaldı,bir haftadır konuşmuyor zaten benimle.Erkeğin nazlisi da hiç çekilmiyor.
İyiyken çok iyidir ama küstüğü zaman insanın burnundan getirir.Ben alıştım artikHep böylemiydi
Kaç sene olduİyiyken çok iyidir ama küstüğü zaman insanın burnundan getirir.Ben alıştım artik.
13 senelik evliyiz.Bir sene flört,bir sene nişan,toplam 15 sene olduKaç sene oldu
Alışman normal o zaman nice mutlu seneleriniz olsun inşallah13 senelik evliyiz.Bir sene flört,bir sene nişan,toplam 15 sene oldu.
Bebişim beni buraya etiketle boş muhabbetlere etiketleme.B Burhan Burhanitto Ne göz varmış kız sende C Calcifer kocişiyle küsmüs uzak dur konudan evlenene kadar
Yok nazar ediyon nişanı takınca etiketlerimBebişim beni buraya etiketle boş muhabbetlere etiketleme.
Uğurlu geldin,adam demin sırıttı.Bu barışma sinyali onun dilindeAlışman normal o zaman nice mutlu seneleriniz olsun inşallah
Bende hiç sosyal medya aşkı yokmuymuş diyordumOzaman bende anlatayımbizde eşimle instagramda tanıştık.instagramda yaşadığımız yerin yerel haber sayfasına ben bir konudan dolayı yorum yapmıştım.oda beni görünce istek atti.bende tabi gerekli tüm profil incelemelerini yaptıktan sonra kabul ettim konuşmaya başladık sonra sonra çok ortak arkadaşımız çıktı meydana onlarlada gerekli sicil soruşturması yapıldıktan sonra iki ay olmadan Nisan,3 ay olmadan da evlendik
Allah bir ömür boyu mutluluklar nasıp etsin inşallahOzaman bende anlatayımbizde eşimle instagramda tanıştık.instagramda yaşadığımız yerin yerel haber sayfasına ben bir konudan dolayı yorum yapmıştım.oda beni görünce istek atti.bende tabi gerekli tüm profil incelemelerini yaptıktan sonra kabul ettim konuşmaya başladık sonra sonra çok ortak arkadaşımız çıktı meydana onlarlada gerekli sicil soruşturması yapıldıktan sonra iki ay olmadan Nisan,3 ay olmadan da evlendik
Hatunum canım 22 sene önce tanıştık severek evlendik çok şükür 19 yıl bitiyor
Maşallah Ömür boyu mutluluklarHatunum canım 22 sene önce tanıştık severek evlendik çok şükür 19 yıl bitiyor