- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
-
- Konu Sahibi Nane Limon Kabugu
Boşuna hemşirecik değil işte jCsjacsjsvAnnem 3 cm fazla söyleseydin de bir şey değişmeyecekmiş.ahahshsd
Ay maşallah ne güzel.Allah razı olsun. KV anneme abla der. Ben bilmiyorum sen benden büyüksün sen yol göster der. Abla kardeş ilişkileri var. Severler birbirlerini
Aslında sadece cik.anajsnsBoşuna hemşirecik değil işte jCsjacsjsv
Önce eşimi ilk gördüğüm anı anlatayımKadınların evlilik ve doğum hikayeleri bitmiyor ilk tanıştığımız kişilerle bile evlilik konusu tanışma konusu saatlerce sürüyor canım kk üyeleri bizlerde burada konuşalım istedim
Yeraltında var bir 3 metre ama ahacajsvAslında sadece cik.anajsns
Deme öyle fıstık gibisin senBen tanıdıkça sevdim amabu erkolar dış görünüşe hemen aldaniyor. Nerdn bilsin 1.50lik kızın çirkef çıkacağını hsfsjdvd
Dimi ya, kocam gelsinde okutayım bunlari utansın birazDeme öyle fıstık gibisin sen
Allah nice mutlu seneler kısmet etsin inşallahÖnce eşimi ilk gördüğüm anı anlatayım
Kpss kursunda, ortak bir arkadaşım uzaktan eşimi gösterdi "arkadaşın eşiyle biraz sorunları varmış onla dertlestik" dedi.
Ben de eşime bakıp " ay ne çirkin adam,bir de evli miymiş!" Dedim
Eşim üniversiteyi bitirince sevgilisi atanıyor, bunlar da nikahı önden yapalım yazın düğündü tayindi ugrasmayalim diyorlar, Şubat ayında nikah yapiyorlar ama Mart'ta sorunlar başlıyor ayrılmak istiyorlar.
Ortak arkadaşlarla kantinde etüt odasında vs denk geldikçe eşim sıkıntılarını anlatıyor,biz de " üzülme düzelir" diye moral veriyoruz
O sıralarda da benden hoşlanan biri var, gidip eşimle dertlesiyor " bana yüz vermiyor çok seviyorum" diyor, eşim de onu teselli ediyor
Bu arada da bunlar mahkeme günü alıyor anlaşmalı boşanıyorlar, biz yine eşimi teselli ediyoruz. Böyle dertlesirken konuşurken baktık ki anlaşıyoruz, hoşlanmaya başladık tabi bu arada da kurs bitti Haziran sonu geldi.
Kurs bittikten sonra açıldı eşim, konuştuk sevgili olduk derken 10 ay sonra nişan, nişandan üç ay sonra düğün.
"Ne çirkin adam, bir de evli miymiş" dediğim adamla 8 yıldır evliyimiki tane de dünya tatlisi kızımız var
Babamın sayesinde tanıştıkilimtalepedenanne senden de alalım eşinle tanışma hikâyeni
Allah mutluluğunuzu daim etsin nice seneleriniz olsun inşallahBabamın sayesinde tanıştıkbabamın arkadaşı olan bir abimiz bir çocuk var çok efendi vs demiş babam araştırmış iş yerini ,arkadaşlarını ,köyünü ve akrabalarını vs vs en son bana dedi böyle biri var senin geçtiğin yollardan geçmiş cok efendi vs bugün gelecekler çocukla görüş diye gönülsüz bir şekilde tamam dedim
Neyse geldiler abi eşi ve eşim
Görünce abla dedim aracı olan kişiye yanlış olmasın bu çocuk bana mı geldi dedim evet ya sana dedi ne çocuğu dedi kocaman adam boyu kadar oğlu var falan
Neyse diğer odaya geçtik konuşmaya
---sigara içebilir miyim biraz heyecanlıyım dedi
-olur tabi içebilirsiniz dedim
Öyle tanıştık sonraki hafta sonu yemeğe çıkardı Bir kaç kere görüştük birbirimize uyumlu olduğumuzu görünce evlenme karari aldık şükür ki iyi gidiyor herşey
Sonrası da oldu gitti işte
İsteme ,söz vs oldu gelinlik giydim
Kına getirmiş al yazma ,çiçek vs. herşeyin tam olsun dedi (2.evliligim )
Ay maşallah ne güzel.
Genelde dünür olunca bir değişiyorlar ya, önceden tanışsalar bile.
Size maşallah.
İyi olmak ne kolay, ne güzel aslında.
Siz şanslı kesimdensiniz.
Ömür boyu sürsün
Aman aman nazar değmesin.Çok şükürDaha fazla anlatamıyorum çünkü anlattığımda kesin eşimle ya da kv ile sürtüşüyoruz
Hepimizin yuvası huzurlu olsun. Üç günlük dünya güzel güzel yaşamak varken saçma sapan triplerle uğraşmak gerçekten çok zor
AminAllah mutluluğunuzu daim etsin nice seneleriniz olsun inşallah
Az çok biliyorum eski yazılarından acabalarını geçmiş gitmiş o zamanlar ....Allah huzurunuzu korusun ömür boyu mutlu olunAkraba oldugumdan mutevellit tanisma hikayem yok
ikimiz birbirimiz sortluykenden biliriz
kucukken hic anlasamazdik ..hatta bi keresinde(benim yas 13 falan ) cok buyuk kavga ettik tekme tokat annelerimiz babalarimiz araya girip ayirdi
bu kavgadan sonra 2 yıl küs kaldim .
ben lisede hazirlik okuyordum ingilizcem konusabilecek kadar iyiydi ..dalga gecmek icin ona once sessiz aramalar yapmistim ..
kimsin diye msj attiginda da konusamiyorum dilsizim yazmistim
sonra ingilizce yaziyordum o da tabi yes den baska bisey bilmiyordu kiziyordu ingilizce yazmama..
askerden gelince de o yoklukla sanirim msj atmaya basladi falan
sonra oldu bitti askerden 2 -3 yil sonra evlendik.
cok acabalarim oldu
Bu saçların gerçek mi dedi sonrası evlendik hatunumTiniminimavihanim tatlım senden de alalım enişte nasıl vuruldu sana
Seniii yirimmmm hemşiremmmmTinnosa vurulmayan kördür arkadaşlar
Yaaa zerroşşBen saçlarına vurulmuşam
BalımBu saçların gerçek mi dedi sonrası evlendik hatunum
Seniii yirimmmm hemşiremmmm
Yaaa zerroşş