- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.918
- 598
- Konu Sahibi Nane Limon Kabugu
-
Eşimle pazarda karşılaştık. Beni izlediğini fark etmiştim,o günden sonra pazara her gidişte bakışırdık konuşma vs yok. Bi gün annemle pazardan çıktık arkadaşıyla bizi takip ettiğini fark ettim hoşuma da gitmişti evin yerini öğrenip annesini yollamış konuşmaya kv telefon numaramı aldı yaklaşık 10 gün konuştuk 5 defa istediler annemler hem yaşımdan dolayı (17 yaşındaydım) hemde eşim Diyarbakır'lı kürt olduğu için onay vermediler eşim de benimle kaçar mısın dedi kaçtık hemen imam nikahı kıydık 15 gün sonrada düğünümüz oldu
10.gunde kaçmak baya cesaret ister valla heleki o yaştaEşimle pazarda karşılaştık. Beni izlediğini fark etmiştim,o günden sonra pazara her gidişte bakışırdık konuşma vs yok. Bi gün annemle pazardan çıktık arkadaşıyla bizi takip ettiğini fark ettim hoşuma da gitmişti evin yerini öğrenip annesini yollamış konuşmaya kv telefon numaramı aldı yaklaşık 10 gün konuştuk 5 defa istediler annemler hem yaşımdan dolayı (17 yaşındaydım) hemde eşim Diyarbakır'lı kürt olduğu için onay vermediler eşim de benimle kaçar mısın dedi kaçtık hemen imam nikahı kıydık 15 gün sonrada düğünümüz oldu
Benden çok yasican Hee 2 dakikaylaNe cesaret 17 yaşında kaçmak falan. Çocuk aklı işte.
Neyse sonu güzel bitmiş
Ne cesaret 17 yaşında kaçmak falan. Çocuk aklı işte.
Neyse sonu güzel bitmiş
Cahillik işte 18 olmadan bi de doğum yaptım kocamı çok seviyorum ama şuanki aklım olsa kaçmazdım evden gelinlikle çıkmak hep içimde kalacak10.gunde kaçmak baya cesaret ister valla heleki o yaşta
Cahillik işte 18 olmadan bi de doğum yaptım kocamı çok seviyorum ama şuanki aklım olsa kaçmazdım evden gelinlikle çıkmak hep içimde kalacak
Benim babam 2 sene surundurdu bizi, kac kez toplanıp hastaneye beni kaçırmaya geldiler (hastaneden kizmi kaçırılır la) ama ben cesaret edemedim. Sonra bir şekilde ikna oldu hala şaşırıyorumCahillik işte 18 olmadan bi de doğum yaptım kocamı çok seviyorum ama şuanki aklım olsa kaçmazdım evden gelinlikle çıkmak hep içimde kalacak
Demek ki mutlu evliliğin sırrı kocaya aşık olmadan önce gıcık olmaktan geçiyormuş tmm.Valla aynen bende öyle dedim uyuz oluyordum resmen
Kiz benim babam beni ölsem affetmezdi aşırı kincidir. Ama esimin tarafı daha önce kacirdiklarina düğün yapmışlar, idmanlilarDüğün yapmadılar mı? Bizde kız kaçsa da düğün yaparlar Aileler hemen barıştırılır. Kızların yalnız bırakmazlar
Hemsirecik sizde de öyle olmalı. Aynı memleketliyiz ya
Aman bacım tersi olursa sonraDemmek mi mutlu evliliğin sırrı kocaya aşık olmadan gıcık olmaktan geçiyormuş tmm.
Kiz benim babam beni ölsem affetmezdi aşırı kincidir. Ama esimin tarafı daha önce kacirdiklarina düğün yapmışlar, idmanlilar
Demek ki mutlu evliliğin sırrı kocaya aşık olmadan gıcık olmaktan geçiyormuş tmm.
Karadenizin gergin babaları işteYa benim babam da çok dik asla barışmaz. Ablam mesela kendi istedi evlendi diye senelerce muhatap olmadı. Ama genel olarak düğün yaparlar
Hepsiniz demiş ki kocama kocam olmadan önce gıcık oluyordum ama iyi ki evlenmişim diyorsunuz var bi bildiğiniz yabana atmamak gerek bu bilgiyiAman bacım tersi olursa sonra
Kaçtıktan 1 saat sonra kp aile büyükleri toplanıp ailemle konuşmaya gitti 15 gün sonra düğünümde yapıldı tabiki ama eşim düyün olana kadar aileme bırakmadı şiddet olur yada vermezler korkusuyla. normal bi şekilde söz nişan kına olsaydı kaçarak deyilde gelinlikle çıksaydım diyorum kader işte şuan 24 yaşında 3 çocukluyum allahım mutluluğumuzu bozmasın (AMİN)Düğün yapmadılar mı? Bizde kız kaçsa da düğün yaparlar Aileler hemen barıştırılır. Kızların yalnız bırakmazlar
Hemsirecik sizde de öyle olmalı. Aynı memleketliyiz ya
Şuan evlisin o zamanBenim babam 2 sene surundurdu bizi, kac kez toplanıp hastaneye beni kaçırmaya geldiler (hastaneden kizmi kaçırılır la) ama ben cesaret edemedim. Sonra bir şekilde ikna oldu hala şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?