- 20 Ekim 2020
- 10.618
- 34.861
- 548
- 25
- Konu Sahibi Nane Limon Kabugu
Ya o hızla da boşanırsam.ajshshdVe çok hızlı evlenmeye. Bak yazanların çoğu tanıştıktan sonra 2 yıl içinde evlenmiş
1 sene yeterli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya o hızla da boşanırsam.ajshshdVe çok hızlı evlenmeye. Bak yazanların çoğu tanıştıktan sonra 2 yıl içinde evlenmiş
Tabi canım 5 sene olacak nerdeyseŞuan evlisin o zaman
Ya o hızla da boşanırsam.ajshshd
1 sene yeterli
Romantik komedi yaz dizileri gibi sanırım, birbirine gıcık olmalar, tripler ve sonraHepsiniz demiş ki kocama kocam olmadan önce gıcık oluyordum ama iyi ki evlenmişim diyorsunuz var bi bildiğiniz yabana atmamak gerek bu bilgiyi
Allah huzurunuzu ağzınızın tadını bozmasın amin.8 yıl bitiyor benim. Bu saatten sonra boşanır mıyım bilmiyorum. Kocam da kocam![]()
Sende mi kaçarak evlendin?Tabi canım 5 sene olacak nerdeyse
Benim babam da isteme olacağı gün damat gelmesin demiştiYa benim babam da çok dik asla barışmaz. Ablam mesela kendi istedi evlendi diye senelerce muhatap olmadı. Ama genel olarak düğün yaparlar![]()
Yok asko, biz ikna ettik 2 sene sonraSende mi kaçarak evlendin?
Sebebi neydikiBenim babam da isteme olacağı gün damat gelmesin demiştiAbim araya girdi de kendi istemesine katıldı
![]()
Benim ki uzun şaka bir yana annemlerin evlilik hikâyesi ni anlatma sebebim bağlantısı olması benim evliliğim ile
Olabilir Ben de gıcık oldum ilk önceDemek ki mutlu evliliğin sırrı kocaya aşık olmadan önce gıcık olmaktan geçiyormuş tmm.
Evleneceğim kişiyi kendim buldum diyeSebebi neydiki![]()
Ay ben sevmiştim kiz, sempatik biri benimki jagsjagsOlabilir Ben de gıcık oldum ilk önce
Bende uzun diye yazmiyom2020 Ağustos ayında iş görüşmesinde kendisiyle görüşmüştüm, o şekilde tanışmıştık. Kendisi patronumdu. Kasım ayı gibi çalışmamı beğendiği için ikinci yardımcısı olmuştum ve aralık sonu gibi birbirimizden etkilendiğimizi farkettik sonrası aşka gitti. 1 Nisanda sözlendik 21 mayıs 2021’de evlendik. Aslında bizimki aşırı mücadeleli, olaylı, sıkıntılı oldu evlenene kadar ama çok uzun girersem hepimiz bayılırız burdabu yüzden zaten çabuk evlendik.
Annesi ne asla olmaz o kızla evlenmem dedi ondan gıcık oldumAy ben sevmiştim kiz, sempatik biri benimki jagsjags![]()
Amin inşallah. Hepimiz eşlerimizle çocuklarımızla mutlu huzurlu bir ömür geçirelim.Bende uzun diye yazmiyomAllah bir ömür birlikte geçirmeyi nasip etsin inşallah
Buyuk lokma ye büyük konuşma ,demiş atalarımızAnnesi ne asla olmaz o kızla evlenmem dedi ondan gıcık oldum