Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım