Evlilik ve grup sex

Cimer sadece idari şikayetlere bakar. Kamu hizmetindeki aksaklıklara. Bu tür durumlara bakan emniyet oluyor. Ama halkımız bunu bir türlü anlamadı en küçük şeyi cimer'e yazıyorlar.
Emniyet de bakmaz ki, neden baksın? Bunun için eylemin suç olması yahut taraflardan birinin eyleme zorlanmış olması gerekmez mi? İkisi de söz konusu değil gördüğüm kadarıyla. Bu işe yarasa yarasa boşanma davasında işe yarar. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Aman Allahım birden bire aydınlanma yaşadım.
Kadın dünyanın sırrını çözmüş.

Renk fark etmiyor demek ki, Manolya’ların hepsi bir alem.

bu nasıl merak yaa saygı olmalı bence eşler arasında bu denilemeyecek bir şey rahatsız olduğunuzu belli etseydiniz

O zaman neden mesajı alintilayip 2. Kez kaydediyorsunuz

Ocaklardan ırak başımıza taş yağacak

Konu büyük ihtimalle fake, ama şunu dicem. Böyle bir şeyi tekrar dediğinde erkek istiyorum hatta siyahi olursa daha iyi olur diyin. Doğum günü hediyem olarak gang bang organizasyon etmeni istiyorum diyin. Yeni öğrendim çok hoşuma gitti kafamdan bu fikir asla çıkmıyor diyin. Sonra sesi kesilir zaten.

Ufff millet cimer dememe takmış.
Yahu fake ise rengini kolay belli ediyorlar böyle tipler, bu kadar basit.
Sahte bir konu acmissa ulan başıma bela mi alacağım deyip basliyor ötmeye
Sanki hiç şahit olmadınız :)
Kk'da gülüp eğlenemiyorlar korkudan.
Su konunun neyini cimere şikayet edeyim be ayrıca.
Cimerin de çok fifisindeydi eşler arası fantezi.

Son düzenleme:

Harika bir cevap

Bebek falan yok raad olun. Bi önceki üyelikte adı güneşti o bebenin şimdi doğa olmuş
Kariyer sahibi, elit ailelerden gelen, belli çevrelerde yaşayan ponçik bir çift ve muazzam aşkları, akabinde bebiş, ve mutlu aile tablosu. Sonra ne oluyorsa oluyor, o tabloya kan sıçrıyor. Hikayeleri hep aynı, elli defa kiblenip bulunamayan bu kadın istese daha iyi bir kurgu yapar, ben bu fiks hikayesi hakkında bir travması olduğunu düşünüyorum. Takılmış kalmış bu kurguya.

Evet yok. Bir kere hamile kaldı düştü ve depresyona girdi.
İkinci üyelikte evlenmeden hamile kaldı avukattı.
Bunda da bebe doğmuş yaşına girmiş
İkinci üyelikte hikayesi yarım kaldı, enselediniz hemen. Mutlu aile tablosu çatırdamalıydı, araya kara kedi girmeliydi. Şimdi girdi, rahatlamıştır artık.

Doyumsuz kocan yetersiz kaldığı zamanlarda senden sebat etmeni bekleyecek ama, aman karım beni aldatmasın diye zorlamayacak kendini. Hatta kuduruklukla suçlanacaksın. Kıskançlık krizlerine maruz kalacaksın. Al bu gerçekle yaşa şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…