Evlilik ve grup sex

Bakış açısı farkı. Ben sekse çok önem atfetmiyorum, duygusal bakmıyorum mevzuya. Benim için tamamen dürtüsel bir şey. Size de iyi geceler.

Aklınıza bu mu geldi sadece? Çocuğu kucağındayken seks düşünen bir şahıstan bahsediyorsunuz. Eşiniz zaten muhtemelen bir kadınla konuşuyordur grup işini sıra size açılmaya gelmiştir. Olumsuz yaklaştığınız için de geri adım atmıştır. Biraz kurcalayın bulursunuz elbet konuştuğu şahısı da. Ayrıca bedenini et parçasından ibaret gören şahısların grup seksi normal karşılaması doğal. Ne diyor Teoman nasıl anlasınlar seni beni terlemeden sevişenler ben tek gecelik ilişkide bile grupu doğal Karşılamıyorum.

Sormadan nasıl bilecek peki eşinin grup sekse ya da açık evliliğe bakış açısını? Fanteziler doğuştan gelen şeyler değil ki cinsel yönelim gibi. 20 yıllık evlilikten sonra da böyle bir şey talep edebilir insanlar. İki taraf da istiyorsa medeni kanun mu müdahale edecek buna?

Benim eşim de soramaz değil, sormaz yani. Benim de midem almaz. Biliriz birbirimizi. Sonuçta aynı evde o kadar zaman "Ay ben şok!" oluyorsan, adamı tanımamışsan kafa paralel evrende falandır. Hele bir de çay koyarken kucakta bebek.
Hesap çalınma konusuna katılıyorum. Eski konularda fiks harf ve kelime hataları var. Ya da üye bir anda "ince ünlüleri" ve "ğ" harfini kullanmaya karar vermiş.

Konu fakemiş vs ama boyle fantaziler sonradan, hiç yoktaan birden bire mi cikar ortaya bilmiyorum. Evlendikten sonra kalkip bana grup bilmem ne fantazisi önerecek, boşu boşuna beni yorup evlenmiş olacak, agzini yirtasim gelir.

Boyle degişikli fantazileri olan bir zahmet evlenmeden once konusacaksa otursun konuşsun o zaman saygi duyarim ama beni ugrastirmasin yok evlenmeyle boşanmayla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…