- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.792
Bakış açısı farkı. Ben sekse çok önem atfetmiyorum, duygusal bakmıyorum mevzuya. Benim için tamamen dürtüsel bir şey. Size de iyi geceler.Bu tarz fantazisi olup da eşle veya herhangi biriyle konuşmak değil mevzu. Bunu illa dile getirmek mi? Biz de eşimle çoğu şeyi standart algılayışa alternatif olarak rahatlıkla konuşuyoruz ama ben şimdi bi düşündüm böyle bi fantaziyi eşime söylesem sonucları ne olur? Ya da o söylese hersey benım için aynı şekliyle devam eder mi? Bu cok grift bi konu basite indirgememek lazım.
Cevaplar için teşekkür ederim. Dediğim gibi herzman yorumlarınızı dikkatlice okurum bakış acısı geliştiriyorum düşünceleriniz bazen dip not gibi geliyor bana. İyi geceler.
Neye kızdınız?Ben burayı ciddi bi yer sandım iğrenç bir yermiş oysa. Okuduğunu anlamayanlarla dolu
Bu konuyla ilgili bir atasözümüz var mıdır acaba?Her bir kişi katılan kişi adedince gusül alır ardından da kişi adedince fitil alırsa diyecektim ki; yine de bu gece kimlerin günahları affolacak Allah bilir
Aklınıza bu mu geldi sadece? Çocuğu kucağındayken seks düşünen bir şahıstan bahsediyorsunuz. Eşiniz zaten muhtemelen bir kadınla konuşuyordur grup işini sıra size açılmaya gelmiştir. Olumsuz yaklaştığınız için de geri adım atmıştır. Biraz kurcalayın bulursunuz elbet konuştuğu şahısı da. Ayrıca bedenini et parçasından ibaret gören şahısların grup seksi normal karşılaması doğal. Ne diyor Teoman nasıl anlasınlar seni beni terlemeden sevişenlerKızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım
Sormadan nasıl bilecek peki eşinin grup sekse ya da açık evliliğe bakış açısını? Fanteziler doğuştan gelen şeyler değil ki cinsel yönelim gibi. 20 yıllık evlilikten sonra da böyle bir şey talep edebilir insanlar. İki taraf da istiyorsa medeni kanun mu müdahale edecek buna?Açık evlilik yaşayan insanların olması bunun eşe sorulmasının normal olduğu anlamına gelmiyor. Evliliğin kurallarını medeni kanun belirlemez demek de çok garip. Evlilik dediğimiz şey resmi bir sözleşme. He sen bu sözleşmeye uyarsın uymazsın o ayrı olay ama uymamayı teklif etmek de normal değil. O zaman baştan yapma bu sözleşmeyi. Üstüne bir de bana eşim bunu teklif edemez diyen kadınlar garip karşılanmış. Teklif edemez tabiyki bana en başta sadakat yemini etmiş
ben grup a murup a karşıyım arkadaş.netBu konuyla ilgili bir atasözümüz var mıdır acaba?
Benim eşim de soramaz değil, sormaz yani. Benim de midem almaz. Biliriz birbirimizi. Sonuçta aynı evde o kadar zaman "Ay ben şok!" oluyorsan, adamı tanımamışsan kafa paralel evrende falandır. Hele bir de çay koyarken kucakta bebek.Bana mesela burda eşim bana asla böyle bir soru soramaz diyenler garip geldi. Yani insan eşine sormayacaksa, aklındakileri eşiyle paylaşmayacaksa kiminle paylaşır diye düşünüyorum, bulamıyorum. Her dile getirilen şeyin uygulanması gerektiğini de düşünmüyorum açıkçası. İnsanız ve dürtülerimizi kontrol edebiliyoruz. Fanteziler mi evlilik mi diye düşünüp hangisi ağır basıyorsa onu tercih edebilir insan isteklerinin tatmin edilemediği durumlarda.
Konuda bana garip gelen tek şey adamın çok alakasız bir zamanda konuya girmiş olması ki bunu da üyenin hayal gücünün zayıflığına bağlıyorum. Böyle konular yatak odası sohbetleridir, çay demlerken konuşulmaz
Olmaz mi bacim ?Bu konuyla ilgili bir atasözümüz var mıdır acaba?
Güzel atasözü, yazdım bir kenara.Olmaz mi bacim ?
Tavukla siftah yapmayan horoz ruyasinda atmaca fikfiklermiş.
Bos bos hayal kurmus iste adam. Dagilabiluruz
Bence kadın siyahi erkek istesin, o zaman gör tantanayı.Neyse ne diyorduk, madem illa bi grup kurulacak eşit şartlarda olsun
O zman şartlar eşit olmaz burun farkıylaBence kadın siyahi erkek istesin, o zaman gör tantanayı.
Hala dikkat çekme çabası. Abla sen git sevgilinin gözlerini bağla da başkasına bakmasın. Kaçırcaksınız kuşu eldenBen burayı ciddi bi yer sandım iğrenç bir yermiş oysa. Okuduğunu anlamayanlarla dolu
Eşitlik derken hojam büyük eşittir mi küçük eşittir mi işaretimiz?O zman şartlar eşit olmaz burun farkıyla
Cok bilinmeyenli denkleme dönüşür siyahiler gruba dahil olursa. Maşallah hojamEşitlik derken hojam büyük eşittir mi küçük eşittir mi işaretimiz?
Ne yaptin bacım rengini tuttursak boyunu tutturamayız onunCok bilinmeyenli denkleme dönüşür siyahiler gruba dahil olursa. Maşallah hojam
E madem grup istiyor o zman eşit şartlar al sana grup. Ben siyahi ırktan istiyorum yersenNe yaptin bacım rengini tuttursak boyunu tutturamayız onun