Evlilik ve grup sex

Açık evlilik çoklu eşlilikmi yani eşlerin bir birinden bağımlı yada bağımsız olarak istediği ilişkiyi yaşaya bilir anlamınami geliyor ozaman neden bu tarz cinsel durtuleri olanlar medeni kanunun ile evlilik yapıyorlar peki bizim bdigimiz medeni kanunumuzda Açık evlilik diye bir kanun yasa yok resmiyette illegallikte varsa onu bilemem
Açık evlilik yasası mı olur komik misiniz? 😂😂😂

Daha önce de söyledim fanteziler doğuştan gelmez, sonradan da ortaya çıkabilirler. İki insan evlendikten sonra başkalarıyla da sevişmeyi uygun buluyorsa, bu konuda bir sıkıntıları yoksa bize ne?

Daha önce de söyledim fanteziler doğuştan gelmez, sonradan da ortaya çıkabilirler. İki insan evlendikten sonra başkalarıyla da sevişmeyi uygun buluyorsa, bu konuda bir sıkıntıları yoksa bize ne?
Neden olmasın ki? Olsun bence. Düşünsene sen yaparken kocan kayıt alıyor ama sen almıyorsun. Adam bi şeye kafası atıyor, ve gidip zinadan dava açıyor. İyi olmaz ki bu.

Neden olmasın ki? Olsun bence. Düşünsene sen yaparken kocan kayıt alıyor ama sen almıyorsun. Adam bi şeye kafası atıyor, ve gidip zinadan dava açıyor. İyi olmaz ki bu.
Onu da yapan düşünsün. 😂 Ama bu tarz şeyler gizli yaşanır, çevremizde bir sürü insan vardır eminim bunları yaşayıp çaktırmayan. Hatta burda nefret kusanlardan bazıları bile olabilir 😱 O yüzden açık açık yasal belge imzalayacaklarını sanmıyorum.

Bir taraf yan çizip dava neyim açarsa bi telefon ya da bilgisayar incelemesiyle çıkar ortaya zaten her şey. Zina davası düşer böylece. Ya da karşı dava açılır.

Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım:KK43:
Bir arkadaşım aldatılmıştı. Kız bunu yakalayınca sevgilisinin savunması şöyle olmuş: “ ya ben o kıza grup seks teklif ettim. Benim için o kadar değersiz ve önemsizdi. Sana hiç öyle bir şey söyledim mi?”

Diyeceklerim bu kadar. 🤷‍♀️

Emniyet de bakmaz ki, neden baksın? Bunun için eylemin suç olması yahut taraflardan birinin eyleme zorlanmış olması gerekmez mi? İkisi de söz konusu değil gördüğüm kadarıyla. Bu işe yarasa yarasa boşanma davasında işe yarar. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Çok zorlama olacak belki ama kadın bunun teklif edilmesini hakaret olarak görüp hakaret davası açmak da isteyebilir. Bu yüzden hakaret suçu işlendiğini düşünerek emniyet demiştim 😅

Kızlar merhaba. Dün bana eşim çay suyu koyarken bazı şeylerin de suyunu çıkardı. Durduk yere kucağında Bi yaşında kızımız varken bana daha önce grup seks yaptın mı diye sordu. Hayır sen dedim hayır ama isterdim dedi. Niye bana bunları soruyorsun dedim oda birbirimizi artık tanıyoruz merak ettim bekarken yaptın mı diye dedi hayır ama isterdim dedim . Asla istemem sadece ağzını aradım. Oda bende isterim ama tek erkek ben olucam başka erkek olmayacak dedi. Bende sinirlendim ve sen ben sıkıldın başka kadınları istiyorsun demek ki bu nasıl Bi soru utanmıyor musun dedim sadece merak ettim dedi ama bence sadece Bi merak değil. Ayrıca neden sadece tek erkek o , aşırı derecede soğudum ondan. Konuşmaya çalıştım ama konuyu kapatıyor merak sadece öyle Bi niyetim yok diyo. İlişkimiz bozulur öyle biseu olur ise diyor. Bana pek merak gibi gelmedi. İlişkimiz güzel gidiyor bu arada 4 yıllık evliyiz. İhanet yok olsa muhakkak anlardım. Sizde sadece merak mı? Fena patladım ayrılığa kafar getirdim konuyu çünkü aklıma onun grup yaparken başka kadınla sevismesi ve benim onları izlediğim an geliyor. Çıldıracağım:KK43:
Benim koca müsfetesi bana grup seks yaptinmi dicek veya istiyorum dicek ben son bondon sokoldon. Oldu beynini duvara yapistiririm valla

Bir arkadaşım aldatılmıştı. Kız bunu yakalayınca sevgilisinin savunması şöyle olmuş: “ ya ben o kıza grup seks teklif ettim. Benim için o kadar değersiz ve önemsizdi. Sana hiç öyle bir şey söyledim mi?”

Diyeceklerim bu kadar. 🤷‍♀️
Oofff çok ağır oldu bu ama yani konu sahibi insallah basar tekmeyi

Eşim bana bunu bu şekil sorsa hemen kabul ederdim ama tek şart ilk denemede 2 erkek+ ben olucam ve ben sadece izleyici olarak katilicam:KK45:kabul ederse ertesi gün de , ilk grup hatıralarını dosyaya ekleyip adliyeye koşardım:rapci:
tam tazminat + velayet + yüksek nafaka
Win win

Son düzenleme:
Eşim bana bunu bu şekil sorsa hemen kabul ederdim ama tek şart ilk denemede 2 erkek+ ben olucam ve ben sadece izleyici olarak katilicam:KK45:kabul ederse ertesi gün de , ilk grup hatıralarını dosyaya ekleyip adliyeye koşardım:rapci:
tam tazminat + velayet + yüksek nafaka
Win win
😁😁😁 Ve tek celse ☺️

Bana mesela burda eşim bana asla böyle bir soru soramaz diyenler garip geldi. Yani insan eşine sormayacaksa, aklındakileri eşiyle paylaşmayacaksa kiminle paylaşır diye düşünüyorum, bulamıyorum. Her dile getirilen şeyin uygulanması gerektiğini de düşünmüyorum açıkçası. İnsanız ve dürtülerimizi kontrol edebiliyoruz. Fanteziler mi evlilik mi diye düşünüp hangisi ağır basıyorsa onu tercih edebilir insan isteklerinin tatmin edilemediği durumlarda.

Konuda bana garip gelen tek şey adamın çok alakasız bir zamanda konuya girmiş olması ki bunu da üyenin hayal gücünün zayıflığına bağlıyorum. Böyle konular yatak odası sohbetleridir, çay demlerken
Valla cnm benim eşim böyle bir cümle kuramaz böyle bir tekliftele de gelemez lütfen kişisel olanı genelleme yapma

Komik olan sizsiniz 🤣🤣 açık evlilik diyen sizsiniz ben değilim güzelim kendi söylediğinizi kendiniz bilmiyorsunuz bu kadarda tutarsız olmayın cnm cinselligin ne olduğunu biliyorum sapkınlık boyuntunda yaşamadım yasamakta istemem ok

Son düzenleme:
Çok zorlama olacak belki ama kadın bunun teklif edilmesini hakaret olarak görüp hakaret davası açmak da isteyebilir. Bu yüzden hakaret suçu işlendiğini düşünerek emniyet demiştim 😅
Hakaret davalarının şartları bellidir. Ben bunu hakaret olarak görüyorum deyip dava açamayız.

Komik olan sizsiniz 🤣🤣 açık evlilik diyen sizsiniz ben değilim güzelim kendi söylediğinizi kendiniz bilmiyorsunuz bu kadarda tutarsız olmayın cnm cinselligin ne olduğunu biliyorum ok
Yasası olmaz diyorum. Sosyal alanlarda her şey yasalarla belirlenmez. Okuduğunuzu anlamıyor musunuz yoksa anlamak mı istemiyorsunuz?

Ek olarak ben sizin güzeliniz değilim, üslubunuzu koruyun rica ederim.

Benim sorduğumu çok net anladığınızdan eminim... komiklik yaparak gecistirmenizi de anlamadım

X