Evlilik ve boşanma

Haklısınız kadın sevilmedigi ilgi görmediği yerde duramiyor, ben 3 gündür çok hastayım dün çok zor uyudum bugün eşim 1 kere bile arayıp nasılsın iyimisin diye sormadı söylesem vaktim yoktu yoksa arardım der, zaten ne desem manipüle ediyor ona göre o hep haklı kararımı verdim kafamda bitti ekonomik açıdan bir iki ay beklemem gereken bı durum var ondan sonra herkes kendi yoluna ben çocuğuma iyi bı anne olacağım bundan sonra tek gayem bu

Sen şimdi ümidi kestin ya 2 ay hazırlığını yaparken hiç ilgilenme,konuşma,gerekmedikçe muhattap olma bak nasıl tavrı değişmeye başlıyor

iki secenek var esinizld ayri eve cikin annesiyle yasadiginiz surece annesinin oglu modunda olacak size ne es ne de cocugunuza baba olur.degisir sanmayin .ya da bosanmak olur cocugunuzu alin gidin boyle erkegimsi tiplerin neyini cekiyosunuz .cocugun var diye bosanmiyorsun cocugun var diye evliligi surdur o zaman .cunku bunun herhangi bir caresi yok hastalik degil bu.kader secimi insanlarin yaptiklari degismez esiniz bile isteye boyle ve memnun .memnun olmayan sizsiniz

En doğru olan boşanmak

Sen şimdi ümidi kestin ya 2 ay hazırlığını yaparken hiç ilgilenme,konuşma,gerekmedikçe muhattap olma bak nasıl tavrı değişmeye başlıyor
Evet öyle yapıyorum mümkün oldukça muhatap olmuyor bu saatten sonra değişse bile olmaz artık kendime çocuğuma bunu yapmayacağım artık

Seni yok sayan bir adama, var olduğunu anlatmaya çalışıyorsun.Boşa çaba çünkü değişmeyecek, nasılsa ne yaparsam yapayım elimin altında olacak güvenini vermişsiniz.Gidip kurtulmak , kalıp yok olmak tercihi siz yapacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…