- 30 Nisan 2023
- 1.427
- 1.490
- 31
-
- Konu Sahibi Sofiasofia
Aileden aileye değişir.hanımlar selam aslında bir sorun yok. sadece bazı yazıları okuyorum bu siteden işte evli olup ailesi ile çok fazla sohbet eden eşleri yargılayanlar oluyor. şunu merak ettim ben de , sizce eşlerden birinin her gün ailesi ile telefonda konuşması , her gün mutlaka 10 dk ya da yarım saat civarı araması tuhaf mı ? bence değil ama , burada bazıları eşim sürekli ailesini arar diyen çok olmuş demek ki bu biraz tuhaf mı karşılanıyor, siz ne düşünüyorsunuz ?
İsteyen ailesi ile istediği kadar görüşür telefonda ben yadirgamam bana göre normal,ama bazı eşler evin içinde ne var yok anlatiyorsa işte o zaman olaylar değişiyor tabi .hanımlar selam aslında bir sorun yok. sadece bazı yazıları okuyorum bu siteden işte evli olup ailesi ile çok fazla sohbet eden eşleri yargılayanlar oluyor. şunu merak ettim ben de , sizce eşlerden birinin her gün ailesi ile telefonda konuşması , her gün mutlaka 10 dk ya da yarım saat civarı araması tuhaf mı ? bence değil ama , burada bazıları eşim sürekli ailesini arar diyen çok olmuş demek ki bu biraz tuhaf mı karşılanıyor, siz ne düşünüyorsunuz ?
Ben o tuhaf karsılayanları vicdansız buluyorumhanımlar selam aslında bir sorun yok. sadece bazı yazıları okuyorum bu siteden işte evli olup ailesi ile çok fazla sohbet eden eşleri yargılayanlar oluyor. şunu merak ettim ben de , sizce eşlerden birinin her gün ailesi ile telefonda konuşması , her gün mutlaka 10 dk ya da yarım saat civarı araması tuhaf mı ? bence değil ama , burada bazıları eşim sürekli ailesini arar diyen çok olmuş demek ki bu biraz tuhaf mı karşılanıyor, siz ne düşünüyorsunuz ?
10 dk veya yarım saat ideal.Devamli gorusmuyorlarsa 1 2 saatte ideal.hanımlar selam aslında bir sorun yok. sadece bazı yazıları okuyorum bu siteden işte evli olup ailesi ile çok fazla sohbet eden eşleri yargılayanlar oluyor. şunu merak ettim ben de , sizce eşlerden birinin her gün ailesi ile telefonda konuşması , her gün mutlaka 10 dk ya da yarım saat civarı araması tuhaf mı ? bence değil ama , burada bazıları eşim sürekli ailesini arar diyen çok olmuş demek ki bu biraz tuhaf mı karşılanıyor, siz ne düşünüyorsunuz ?
hanımlar selam aslında bir sorun yok. sadece bazı yazıları okuyorum bu siteden işte evli olup ailesi ile çok fazla sohbet eden eşleri yargılayanlar oluyor. şunu merak ettim ben de , sizce eşlerden birinin her gün ailesi ile telefonda konuşması , her gün mutlaka 10 dk ya da yarım saat civarı araması tuhaf mı ? bence değil ama , burada bazıları eşim sürekli ailesini arar diyen çok olmuş demek ki bu biraz tuhaf mı karşılanıyor, siz ne düşünüyorsunuz ?
Şu yemeği yaptım ya güzel oldu / olmadı.Ne konuştuğu konuşmanın kalitesi önemli bana kalırsa. Her gün, 10dk sırf sesini duymak için, naptın nasılsın diye konuşulabilir. Ama onun dışında öyle aynı evde bile olunsa konuşulmuyor. Birde belirli düzeni olan, bu düzenden çıkmayan biriyle günde saatlerce ailesiyle ne konuşabilir? Ne paylaşabilir?
Mesela erkeklerin analarıyla çok konuştuklarından şikayet ediyorlar hanımları. Bunlar normal konuşmuyorlar."şu saatte kalktım, bunu yedim, karım bunu pişirdi, bunu pişirmedi, evde bugün temizlik yoktu, kıyafetimin ütüsü yoktu, evet annecim haklısın" ay hiçkimse de böyle muhabbeti kabul etmez. Ha yoksa öyle günlük konuşsun, iyi mi değil mi, keyfi yerinde mi sorsun buna hiçkimse karışmaz.