Evlilik Teklifi Aldım...

Tamam Delfinocum savunma moduna geçmene gerek yok. Sevgilin seni seviyor, çok uyumlusunuz falan anladım, anladık.
Sevmediği, çekim duymadığı birisiyle sırf beni seviyor ve evlenme teklif etti diye evlenmeyi düşünen ben değilim. Konumuz da ben değilim, sen ve senin ilişkin. Ama sen inatla yorumlarımın diğer kısımlarını görmezden gelip bizim evlenmemiş olmamıza yorum yapıyorsun 😂.

Hem arkadaş iyi olarak hem tutku yaşayabileceğin biri demişsin ya
Var mı gerçekten böyle ilişkiler 🥺
Boşanmak üzereyim de hiç yokmuş gibi geliyor böyle şeyler
Üzüldüm gerçekten, umarım dediğim tarzda bir ilişki kurabileceğiniz birisiyle tanışırsınız 🥰. Kendi ilişkimin dışında, çevremde de çok kişi var böyle ilişkisi olan. Ben bunun varlığına ve isterse herkesin bunu bulabileceğine inanıyorum. Yeter ki zaman ve enerji yanlış kişilere harcanmasın.

Sevmediği, çekim duymadığı birisiyle sırf beni seviyor ve evlenme teklif etti diye evlenmeyi düşünen ben değilim. Konumuz da ben değilim, sen ve senin ilişkin. Ama sen inatla yorumlarımın diğer kısımlarını görmezden gelip bizim evlenmemiş olmamıza yorum yapıyorsun 😂.
Öncelikte kendi 7 yıllık ilişkinden bahsederek giriş yaparak başlarsan bana da söz etme hakkı vermiş olursun.
Sevmediğimi hangi yorumumdan çıkardın?
Arkadaşımsın gibi bla bla bir yorum yapmışsın ama geçmişte de beni yeren yorumları beğenen falan sensin.

Öncelikte kendi 7 yıllık ilişkinden bahsederek giriş yaparak başlarsan bana da söz etme hakkı vermiş olursun.
Sevmediğimi hangi yorumumdan çıkardın?
Arkadaşımsın gibi bla bla bir yorum yapmışsın ama geçmişte de beni yeren yorumları beğenen falan sensin.
Tanıdığım kadarından çıkardım sevmediğini, yanılmış olabilirim, olabilir. Yine de çok aşık olduğunu düşünmüyorum bu adama. Geçmişte yeren yorumlara like atmış olmam şu an senin çıkarını gözettiğim gerçeğini de değiştirmiyor.

Hani insanlar uzun süreli ilişkilerde cinselliğin rutine binmesini, sıkıcılaşmasını, karşı tarafı arzulamamayı normal görür ya. O yüzden ilişkimden örnek verdim, ilişkimi övmek için değil. Ki mutlaka bir azalma oluyor zamanla. Kiminde çok kiminde az. Libidolu bir insan olarak da senin cinsellik olsa da olur olmasa da olur haline, özellikle de bu kadar kısa zamanda, gelmeni garipsediğim için verdim örneğimi.

Merhabalar herkese,

Önceki konularımı bilenler benim taksiciyi anımsayacaklardır. Adamcağızın lakabı da taksici kaldı :olamaz:
Kendisinden evlilik teklifi almış bulunmaktayım. Ama ne yazık ki bu duruma tamamen sevinemiyorum. Geceleri beni uyutmayan, sıkıntıdan bacaklarımı hatur hutur kaşındıran bir kararsızlık içerisindeyim.

Annem kesinlikle böyle bir evliliği onaylamıyor. Hem yaşımın evlenmek için erken olduğunu söylüyor, hem de karşımdaki kişinin benim için ideal bir eş olmaktan oldukça uzak olduğunu. Hatta bunun hayatımın hatası olacağını..
Tek onay vermeyen annem, ailem de değil tabi. Arkadaşlarımdan da hayırlı olsunu kapamadık. Sizlerden de çoğunluk veto vermişti bu ilişkiye.
Ama takdir edersiniz ki; hayatımda ilk defa evlilik teklifi alıyorum ve bu adam da beni bayağı seviyor hı gibi düşüncelere soktu.

Artılarını eksilerini kafama not aldım. Eksilerine gelecek olursam; hiçbir ortak noktamız yok. Ailelerimiz çok farklı. Onun tarafından ailenin marjinal ve istenmeyen-sevilmeyen gelini olabilirim gibi geliyor. Ev işlerine vs asla yardım edeceğini zannetmiyorum. Bir tabak alıp makineye yerleştirmez. Hediye-çiçek olayları ona ters. Evlendiğimizde izin günlerimizde birlikte gezmek yerine onun kahveye arkadaşlarının yanına gidip okey oynayıp benim tek başıma bir şeyler yapıyor olma ihtimalim düşük değil. En kötü şey ise ben eğitimimi, şu an çalıştığım yeri bile 2 sene sonra yurtdışına taşınmak üzere ayarladım. Yurtdışına gitmekten vazgeçebilirim ama o memleketi olan Doğu tarafında bir ile taşınmak istiyor. Orada kariyerimde istediğim yere gelmem imkansız gibi bir şey.

Artıları ise; şefkatli. Geceleri onunla uyurken kaç kere saçımı okşamasına uyanırım. Uyandığımda onu yanımda görünce öyle mutlu oluyorum ki. İş çıkışı evime gelmesi-hazırladığım masada sohbet ede ede yemek yemek bana çok huzur veriyor. Bunu her gün yaptığımızı düşünüyorum bi de. Bir süre önce ayrılmıştık. O sıra Covid olmuştum. Hastalanır mı vs hiç düşünmeden bana bakmaya geldi. Sevildiğimi, onun beni sevdiğini fazlasıyla hissediyorum.

Ama kalbim de, mantığım da evlilik olayına hiç girmemekten yana. Bir yandan ileride pişman olmaktan korkuyorum vazgeçersem. Sizler durumumla ilgili ne düşünüyorsunuz? Sizlerin düşünceleri benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim.
Ahhh canım artıları bulunmaz hınt kumaşı degıl.Annenın sözünden çıkma çok pişman olursun

Eksiler bir evlilik hayatında olmaması gereken şeyler. Şu an gözünüze batmıyor belli ki ama evlilik size toz pembe bir hayat sunmuyor. Evlilik çok farklı bir kavram, şirket ortaklığının hayat versiyonu denebilir. Şu an gözünüze batmasa da ileride bu özelliklere sahip bir adam sizi yıpratır. Evliliğinizin 1 yılı dolmadan boşanma avukatı araştırmaya başlayabilirsiniz.

Artı diyerek saydığınız şeyler bence artı falan değil bu arada. Bunlar yoksa zaten ne diye ilişki yaşayasınız. Yine de evlenip görmek yaşamak istiyorsanız sizin kararınız.

Üslubun rahatsız ettiği için bu şekilde karşılık verdim açıkçası.
Yazdığın şeye cevap olarak yazıyorum, benim durumumu haklı kılmak için değil. Ben şahsen uzun süren bir ilişkide en azından bir evlilik teklifi beklerim. Tabi bu benim düşüncem.
delfinonun sevdiğine sevildiğine ben kendim kadar eminimm.daha yeni atandı kız.parasını kazansın öğretmenliğinin tadına varsın ayakları üzerinde durmanın mutluluğunu yaşasın.sevgilisi zaten destek zaten ilişkileri iyi.elinden kaçırmamak için nikah basmasına acelece gerek olmayan üyelerden kendisi.kendine güveni tam çünkü.

delfinonun sevdiğine sevildiğine ben kendim kadar eminimm.daha yeni atandı kız.parasını kazansın öğretmenliğinin tadına varsın ayakları üzerinde durmanın mutluluğunu yaşasın.sevgilisi zaten destek zaten ilişkileri iyi.elinden kaçırmamak için nikah basmasına acelece gerek olmayan üyelerden kendisi.kendine güveni tam çünkü.
Ben bizzat tanıyorum zaten?
Ikimiz arasındaki diyaloğa girmeniz ne mana? Tabii ki sevsin sevilsin de insan daha kendi hislerinden bile kimi zaman kesin emin olamazken, kendi partnerinden emin olamazken; sırf sen gerçekten sevilmiyorsun gibi alttan alta laf sokmak için böyle bir yorum yapman da gülünç.
Benim ilişkimde elinden kaçırmamak için nikah basmaya çalışan taraf da ben değilim ima ettiğin gibi.

Ben bizzat tanıyorum zaten?
Ikimiz arasındaki diyaloğa girmeniz ne mana? Tabii ki sevsin sevilsin de insan daha kendi hislerinden bile kimi zaman kesin emin olamazken, kendi partnerinden emin olamazken; sırf sen gerçekten sevilmiyorsun gibi alttan alta laf sokmak için böyle bir yorum yapman da gülünç.
Benim ilişkimde elinden kaçırmamak için nikah basmaya çalışan taraf da ben değilim ima ettiğin gibi.
sana öyle bir imada bulunmadım.nikah basmaya çalıştığın da aklıma gelmedi ki zaten olmaz bu evlilik.ayrıca konuya yorum yapma hakkım var her üye gibi.iyi forumlarrr

Mağara adamı aynı zamanda, 10 öküz gücünde
adam yurdum anadolu erkeği.kötü bir adam değil.kendine uygun bir sürü de kadın var dışarda.benim şaştığım bu kadar zıt iki insanın bir araya gelmesi.bu ilişkinin hiç oluru yok çünkü

Ay Meredith, evlenicen bu kazmayla, 5 ay sonra ben ne halt ettim diycen, biz de biz sana demiştik diycez, bunu mu istiyosun? Yanında alıp yemeğe goturemedigin adam bu, yanına koca diye yakistirican mi? Çok içinde kalicaksa, yasa bı süre birlikte, evlilik de nedir?

adam yurdum anadolu erkeği.kötü bir adam değil.kendine uygun bir sürü de kadın var dışarda.benim şaştığım bu kadar zıt iki insanın bir araya gelmesi.bu ilişkinin hiç oluru yok çünkü
Ben kötü demiyorum zaten, gitsin odun kessin, koltuk altı haydariyla işe çıksın, akşam gelsin karısı meyve, çay ikram etsin, sonra keyfi isterse sevişip horul horul uyusun, kadının kucağına 2 çocuk versin, kadın calismasin, adama tâbii yaşasın, bu adam bu yani, bu kadar. Ya Meredith uyduruyo artık, işim böyle,kariyerim şöyle, çevrem çok böyle diye l, ya da ben anlamıyorum. Ben o tip adamla tuvalete gitmem mesela. Kahvede okey oynayan falan bı tıp. Aşağılama da değil bu. Herkesin bı oluru var. Adama bişey desem bana anlamayip hö diye bakicak adamla ne sevişirim, ne vakit geçiririm, ne kültürümüz uyar, ne zevkimiz. İlle de evlenicen bu gidişle, taktı çünkü saçım da saçım diye

X