Evlilik Tazminatı nasıl alınır ?

İhbar tazminatı alamazsınız.
İhbar tazminatı işveren sizi ihbar sürelerine uymayarak işten çıkarma durumunda ödemek zorundadır.

İhbar tazminatı alamazsınız.
İhbar tazminatı işveren sizi ihbar sürelerine uymayarak işten çıkarma durumunda ödemek zorundadır.

Dilekçemi cuma günü verdim, aynen yazdığım gibi, 2 nüsha olarak hazırladım, bende kalacak olanın altına da 1 nüshasını okudum, elden teslim aldım yazdırıp kaşe imza attırdım, muhasebeyle de konuşursun dedi, itiraz etmedi, verecek belki de :)
Bir şeyle daha meşgul edeyim sizi, ben tam olarak 2 yıl 6 ay çalışmış olacam, 02.10.2015 - 30.04.2018 ve şuana kadar sadece 1 hafta izin kullandım, içeride 3 hafta daha iznim var bildiğim kadarıyla, bu tazminatıma eklenir mi ?Eklenirse ne kadar eklenir ? Bugün muhasebeye uğratıp hesaplatacam ama beni yine kandırmaya çalışmasın diye bildiğimi söyleyerek hesaplatacam da.

izni de ekletirseniz iyi olur tabiki, izinler bir tek işten ayrılırken ödenir zaten, onun dışında işveren izni kullandırmak zorundadır, iste hakkın kalmasın

merak ettiğim anlaşmalı olarak evlilik tazminatı veriliyor mu?aynı iş yeri Çıkış -giriş? Evleneli 1 yıl olacak neredeyse ve tüp bebek için ihtiyacım olduğu için konuşmayı düşünüyorum sadece :/

merak ettiğim anlaşmalı olarak evlilik tazminatı veriliyor mu?aynı iş yeri Çıkış -giriş? Evleneli 1 yıl olacak neredeyse ve tüp bebek için ihtiyacım olduğu için konuşmayı düşünüyorum sadece :/

Anlaşmalı derken, tam anlayamadım 1 sene geçti mi evliliğiniz üzerinden
Hayır 1 yılı daha geçmedi
Anlaşmalı derken: Tazminatınıverip aynı yerde çalışmaya devam edilebiliyor diye duydum , tabi işverene kalmış bir durum sanırım bu. Sağlık amaçlı bir durum olduğu için tolere edilebilir mi acaba bilemiyorum. Hiç duyan oldu mu böyle birşey?

Öyle bir durum işverenin insiyatifine kalmış, karşılıklı anlaşma ile yapanlar var , sizin iş veren bu krizde kabul edecek mi önemli olan o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…