- 28 Ağustos 2017
- 262
- 181
- 103
- 35
- Konu Sahibi Papatyalar ve Huzur
Merhabalar, konum başlıktan anlaşılacağı üzere evlilik tazminatını nasıl alabilirim, bu. Yanlız konuyla ilgili kafam cidden çok karışık çünkü demin bizim muhasebeci evlilikten dolayı tazminat alamazsın dedi, acaba patronla 1 olup da bana bi oyun yapıp beni tazminatsız mı çıkaracak anlamadım. O yüzden lütfen konuyla ilgili bilgisi ya da tecrübesi olanlar elle tutulur bir şeyler yazabilir mi ?
Ben 02.10.2015 yılında işe başladım. 06.04.2018 yılında nikah kıydım ve 30.04.2018'de işten çıkacağım. Patronuma işten çıkacağımı söyledim ancak nikah kıydığımı ve tazminat istediğimi henüz bilmiyor.
Evlilikten dolayı başka şehire gideceğim, şuanda oturduğum şehirde kalmayacağım ve 2 buçuk yılımın tazminatını da almak istiyorum doğal olarak.
Bunun için işten çıkmadan önce muhasebeyle ya da işverene neleri konuşmam ve ne evraklar vermem lazım ?
İşverenimin tazminatı vermeme hakkı olabilir mi ? Şimdiden çok teşekkürler.
Ben 02.10.2015 yılında işe başladım. 06.04.2018 yılında nikah kıydım ve 30.04.2018'de işten çıkacağım. Patronuma işten çıkacağımı söyledim ancak nikah kıydığımı ve tazminat istediğimi henüz bilmiyor.
Evlilikten dolayı başka şehire gideceğim, şuanda oturduğum şehirde kalmayacağım ve 2 buçuk yılımın tazminatını da almak istiyorum doğal olarak.
Bunun için işten çıkmadan önce muhasebeyle ya da işverene neleri konuşmam ve ne evraklar vermem lazım ?
İşverenimin tazminatı vermeme hakkı olabilir mi ? Şimdiden çok teşekkürler.