pek fikrim yok ne zaman hazir olacagiyla ilgili. Soramadim tabi "ne zaman hazir olursun canim" diyeNe zaman hazir olabilecegini düsünüyor? Ben 32 yasinda evlendim. Esimi daha erken bulsaydim daha erken evlenirdim acikcasi. Ama iki tarafta hazir olmasi lazim.
pek fikrim yok ne zaman hazir olacagiyla ilgili. Soramadim tabi "ne zaman hazir olursun canim" diye
Aslinda kendisine sorsaniz muhtesemdir yani. Cogunlukla beni o idare eder falan ama bence de kiynetimi bilsin :) yalniz psikolojim baya yerlerde, o kotu8 senedir sizinle birlikte ve beyefendi evlilige hazir degilmis oyle mi? Bir sekiz yil daha mi gecmesini bekleyecek acaba hazir olmak icin? Sizi opup de basina koysun. Baska kadin olsa coktan terkederdi.
Tam bunu yazacaktım .8 yıllık ilişkiniz var...
Ve hala hazır değilmiymiş
Parayla alakali bir sikinti yok acikcasi. Maasi oldukca iyi, benim de maasim iyi. Yani anlamiyorum sahiden, dert ettigim mevzu bu durumun gercekten sevgiyle alakali olup olmadigi sanirim en cok. Aslinda sevdigini bilirdim ama etraftaki evli ciftleri gordukce bakis acim degismeye basladi7 sene sevgililik sonunda 32 yaşında evlendim.
Bana da hep sordular hic umursamadım zaten hiçbir zaman evlenelim diyede bir baskım olmadı. Eşim benden küçükte olduğundan anca evlendik etrafın sorması bitmez evlen bebek sorar doğursan 2.yi sorar sallaha evlenmek istiyorsan başka 8 sene hiç birikim birşey yapmadı mı sevgilin ne zaman hazır olucakmış 18 sene sonra mı
Aslinda konustuk. Kendisinin iyi bir isi var ancak bazi sorunlardan dolayi pek kalici degil orada. Ayni zamanda askerlik falan yapmadi, biraz sikintili durumlar var ama bunlar kisa surede cozulecek seyler degil zaten. İsten ciksa da her yerde is bulabilecek konumda. İssiz kalirsa ev kurmak falan imkansiz olur tabi o donemdeTam bunu yazacaktım .
Konu sahibi al karşına ciddi ciddi Konuş ne zaman hazır olacakmış .
En kısa sürede olmayacaksa bu işin burada biteceğini söyle
Sevgilin neden evlilige hazir degilmis.?
Ne diyor bu konuda?
Ne zaman hazir olacakmis?
Konusmadiniz mi?
Is guc konularinda bir sorunu yoksa seven erkek evlenmek ister
Bunu bil.
Bunca senelik iliski icin hazir hissetmeme duygusu rahatsiz edici. Sevdigi kadinla evlenmek icin can atan erkekler var. Bilmiyorum hosuma gitmedi.Aslinda kendisine sorsaniz muhtesemdir yani. Cogunlukla beni o idare eder falan ama bence de kiynetimi bilsin :) yalniz psikolojim baya yerlerde, o kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?