• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilikte aşk biter sevgi kalir demislerdi

2.yilda gordum yazmissiniz da arkadas soyleyince baktim evliliginzin 7. ve 8.aylarinda esim aileci ,aile yuzunden surekli kavga ediyoruz yazmissiniz . nisanlilik doneminde de varmis bu adam hep boyleymis risk alip cocuk yapmissiniz .artik yapacak bir sey yok bu adam boyle

2.yilda gordum yazmissiniz da arkadas soyleyince baktim evliliginzin 7. ve 8.aylarinda esim aileci ,aile yuzunden surekli kavga ediyoruz yazmissiniz . nisanlilik doneminde de varmis bu adam hep boyleymis risk alip cocuk yapmissiniz .artik yapacak bir sey yok bu adam boyle
evet o donemlerde de esim ailesi davet ettiginde gitmek isterdi ve de davet sevdasi vardi. ama esim yine de bana karsi merhametliydi. benim esime karsi tahammulum vardi. maddi problemimiz de cozulunce tek sorunumuz bu deyip cok da onemsemedim,

evet o donemlerde de esim ailesi davet ettiginde gitmek isterdi ve de davet sevdasi vardi. ama esim yine de bana karsi merhametliydi. benim esime karsi tahammulum vardi. maddi problemimiz de cozulunce tek sorunumuz bu deyip cok da onemsemedim,
Adam sizden gizli kredi çekiyor,bu basit bir şey mi?Aslında sorunlarınız başından beri varmış ama hep üstünü örtüp, hamile kalmışsınız.Şimdi eşinize dokunmak bile istemiyorsunuz,peki ya çocuk ne olacak?Böyle bir evliliği sürdürmeyi düşünüyor musunuz gerçekten?

Adam sizden gizli kredi çekiyor,bu basit bir şey mi?Aslında sorunlarınız başından beri varmış ama hep üstünü örtüp, hamile kalmışsınız.Şimdi eşinize dokunmak bile istemiyorsunuz,peki ya çocuk ne olacak?Böyle bir evliliği sürdürmeyi düşünüyor musunuz gerçekten?
bilmiyorum

Duzelir mi, pisman olur muyum diye korkuyorum yazmissiniz.

Elestirmiyor, sadece soruyorum;

Bir arkadasiniz size gelse dese ki "soyle soyle olaylar oldu, artik esimle ayni yatakta yatmak ya da cinsellik yaşamak bile istemiyorum"

Ne derdiniz?

Birlikte olmak dahi istemediginiz, bakin aşk ve tutku vs demiyorum, sadece caniniz istedi diye bile birlikte olmayacak hale gelmissiniz... bu adamin kaldirimda yaninizdan gecen siradan bir vatandastan farki kalmamis, neden pişman olasiniz ki?

Son düzenleme:
Duzelir mi, pisman olur muyum diye korkuyorum yazmissiniz.

Elestirmiyor, sadece soruyorum;

Bir arkadasiniz size gelse dese ki "soyle soyle olaylar oldu, artik esimle ayni yatakta yatmak ya da cinsellik yaşamak bile istemiyorum"

Birlikte olmak dahi istemediginiz, bakin aşk ve tutku vs demiyorum, sadece caniniz istedi diye bile birlikte olmayacak hale gelmissiniz... bu adamin kaldirimda yaninizdan gecen siradan bir vatandastan farki kalmamis, neden pişman olasiniz ki?
aile terapistine gidin derdim ama kendimde o enerjiyi gormuyorum. pisman olma konusunda da bilemiyorum yani acaba ozler miyim vs diye dusunuyorum

aile terapistine gidin derdim ama kendimde o enerjiyi gormuyorum. pisman olma konusunda da bilemiyorum yani acaba ozler miyim vs diye dusunuyorum
Mantik evliligi yapmissiniz, ortada sevgi de yok artik
Ozleseniz de mantığınız bi noktada devreye girecek nasilsa. Evladiniz icin dogru karari vereceginize eminim.

bence kendinize karsi durust olmuyorsunuz .1.ayimizda esimin ne kadar aileci oldugunu anladim yazan sizsiniz,maddi konularda adam gizli kredi cekmis,evliliginiz hep sorunlarla devam etmis .hatta kk da konulariniza insanlar o zaman bile cocuk yapmayin sakin yazmis insanlar .simdi tahammul de bitmis elinizde hic bir duygu kalmamis
O zaman bosanmayan biri olarak simdi bosanacaginizi dusunmuyorum ama bu evlilikten olur mu sanmiyorum. Hayat sizin umarim daha mutlu olursunuz

Nişanlıyken de abilerinin yardımıyla kredi borcu kapanmıştı.
Misafir sevdası, ailesine hayır diyememesi hepsi var olan şeylerdi.
O zamanlar bu zamana göre daha iyi olabilir ama yine normal değildi aslında.
Hepsini bir kenara koymak isteseniz bile eşiniz yaptıklarıyla ilgili pişman değil, siz hatta çocuğunuz bile umrunda değil ailesi söz konusu olduğunda.
Bunlar acaba kendiliğinden düzelir mi denilecek şeyler değil.
Yardım ediyorlarmış insanlar yine, bu da bi şey. Eski konularına vakıf değilim ama, bu adam biraz kendinden talep edilmeyen şeylere sazan gibi atlıyor hissi verdi. Kimse ondan bir şey beklemiyor, bu atlıyor, aferin delisi bu.

Siz bundan kötü olur muyum diye korkuyorsunuz aslında. Yoksa artık tiksinmeye başladığınız birini özleme durumunuz olamaz. Olay midede biter. İçiniz almıyorsa geçmiş olsun o iş bitmiş, siz eninde sonunda ayrılırsınız, ama kim başlatır bilmiyorum.

Yardım ediyorlarmış insanlar yine, bu da bi şey. Eski konularına vakıf değilim ama, bu adam biraz kendinden talep edilmeyen şeylere sazan gibi atlıyor hissi verdi. Kimse ondan bir şey beklemiyor, bu atlıyor, aferin delisi bu.
karakter konusunda nokta atisi yapmissinuz gercekten. benim en rahatsiz oldugum sey bu iste. ailesi is yerindeki arkadaslari , muduru hep onay alma pesinde

karakter konusunda nokta atisi yapmissinuz gercekten. benim en rahatsiz oldugum sey bu iste. ailesi is yerindeki arkadaslari , muduru hep onay alma pesinde
Abileri ödeyince zoruna da gitmiştir bunun şimdi.

Nedense tek sizden onay alma ihtiyacı hissetmiyor. Bu ne demek biliyor musunuz? Sizi kendinden de aşağı bir yere koymuş demek.

merhaba kizlar. 3 bucuk yildir evliyim. esimle bir arkadas vasitasi ile tanismistik. esimi 32 yasinda tanidim ve ayni yil evlendik. tanistigimiz zamanlar, "iste esim olacak kisi bu" dedim. duygudan ziyade mantik benim icin on plana geciyordu hep. mantik dedigim durum ise; evlenecegim kisinin merhametli olmasi, kök ailesinden ziyade cekirdek ailesini on planda tutacak dusuncelerinin olmasi, koruyucu bir karakterde olmasi idi. (oyle saniyordum) evlenmeden once yasadigimiz bir kac ciddi olayda bunlari hissettirmisti ve cok sevmistim. evlendikten sonra esimin, ailesinden ozellikle babasindan asiri sekilde cekindigini, onlara karsi beni korumak yerine beni ezdirdigini (2. yilda) gordum. basbasa yaptigimiz/yapacagimiz programlarin bile onune onlarin bize gelmesi veya onlarin bizi davet etmesi onune geciyordu. onlarla 2022 yazinda buyuk bir olay yasadigimizda ben 4 aylik hamileydim ve esim benim yanimda olmadi, ablasinin enistesinin yaninda oldu. hatta enistesi ile konusirken benim arkamdan beraber dedikodu yaptiklarini bile duymustum. esim beni ailesi olarak gormuyor aslinda, onun ailesi ;babasi, annesi, ablalari ve abileri. benimle hicbir seyi paylasmadigi icin de bunu soyluyorum. simdi geriye donup bakiyorum ellerim bombos gibi ve boslukta gibi hissediyorum. evliyim ama bu evlilik nereye kadar gider bilemiyorum cunku seviyor muyum sevmiyor muyum bunu sorguluyorum. yasadigimiz her olayda beni hayal kirikligina ugratti. cinsel anlamda da buyuk bir sorunu var ve israrla cözmuyor. bana dokunmasina tahammul edemiyorum. cocuk olduktan sonra yani 1 senedir sadece 2 kez beraberlik oldu. o problemini cozmediginden degil aslinda ona katlanamadigim icin kendime dokundurmuyorum. bu yuzden de cok kavgalarimiz oluyor ama elimde degil. ne yaparim ne ederim bilemiyorum. derdimi sadece burada sizinle paylasmak istedim cunku kimselerle paylasamiyorum:(
Öfff yine mi büyüyememiş erkek konusu.bu ne biçim ülke yaa.

Mantik evliligi yapmissiniz, ortada sevgi de yok artik
Ozleseniz de mantığınız bi noktada devreye girecek nasilsa. Evladiniz icin dogru karari vereceginize eminim.
Bence de 29 yaşına gelmişim evleneyim artık hissi geçti bana da.bu kadar süre insan nasıl eşini istemez, ne yaşanırsa yaşansın? Bir de gencecik kadın.istek falan tavan.insan düşanına bile yükselir yani o yaşlarda 😂

Sırf bu yüzden o koca çatır çatır boşanır
Ayyynen öyle! Hamile karısına, doğmamış evladına merhameti olmayan yürüsün gitsin.
Terapi vs ile çözecekseniz çözün, yoksa boşanın ama böyle devam etmeyin. Dokunamadığınız adamla evli kalmayın. Ona da yazık size de. Birkaç yıla hastalık sahibi olursunuz.

ozguven eksikliginin acisini benden cikariyor ayni zamanda
İşte niye siz? Dışarda pısan, sinen, beni de görsünler diye yavru kedi gibi milletin gözünün içine bakan adam size neden kaplan kesiliyor? Onun değer yargılarına göre siz ciddiye alınması, gönlünün yapılması, alttan alınması gereken biri değilsiniz. Kolay kolay da gitmezsiniz. Bunlar höt sötten anlar, ezen yaranıyor siz de ezin gitsin.

İşte niye siz? Dışarda pısan, sinen, beni de görsünler diye yavru kedi gibi milletin gözünün içine bakan adam size neden kaplan kesiliyor? Onun değer yargılarına göre siz ciddiye alınması, gönlünün yapılması, alttan alınması gereken biri değilsiniz. Kolay kolay da gitmezsiniz. Bunlar höt sötten anlar, ezen yaranıyor siz de ezin gitsin.
bugun esimle benim memleketime geldik. ve beni annemle babama sikayet etmeye kalkti. sebep ise onun ailesi ile isteksiz gorusuyo olmam. nasil bir cahil cesareti gelip de aileme bunu sikayet etmeye kalkti bilmiyorum:) annemle babam agzinin payini verdi. ve ben de icimdeki her seyi doktum soyledim tartistim. annem, esim konustukca beni sikayet etmeye calistikca bu isin sonu mahkemede bitecek kes artik deyip susturdu. bosanma konusinda kararli oldugumu soyledim. cok buyuk şok yasadi. geri adim atip yalvarmaya basladi. annem evden kovdu ve defolup gitti. 2 hafta sonra gelip alacakmis guya beni.

Back