- 23 Nisan 2018
- 1.992
- 5.270
- 108
Olmasi gereken de bu aslinda..Evlenmek icin evlenmek keyif,mutluluk vermez bence insana.Sevdiginle,sevdigin adamla oldugu surece degerli..Hayat iste bazen cok istersin olmaz bazen cok ister sen istemezsin..Kader dedigimiz sey bu noktada ben burdayim diyor sanirim.Alnimiza yazilan bir insan ve yasamayi bekledigimiz bir zaman dilimi..Neyse herkes cevremdekilerle hemfikir hemen hemen. İyi gelmedi tabi bu ama. Haklisinizdir belki de. Yani acikcasi evlilik bir kurum olarak istedigim bir sey degil, ben onunla evlenmek istiyorum baskasiyla degil. O sebeple benimle su an evlenmiyorsa ondan ayrilip baskasiyla evlenirim diye dusunemem ne yazik ki. O dusunurse bu da onun sigligini gosterir, buna cok da uzulmem acikcasi. Sadece artik birlikte yasamak istiyorum, hayatimizin her anini paylasalim istiyorum. Yorumlari gorunce anlasilmadigimi fark ettim. "Ben evlenmek istiyorum" derken sevgilimle istiyorum yani. Sevgilinden ayrilsam belli bir sure baska biriyle isteyecegim bir sey olmaz muhtemelen bu. Obur turlusu iliskinin onemsizligini gosterir bence. O da baskasiyla bir ayda evlenmek isterse onun bilecegi is artik, 8 senelik iliskiyi o sekilde harcayan biriymis diyip biraz uzulurum gecer herhalde. Tesekkur ederim herkese gorusleri icin :)
Deliler gibi sevdigim,sevildigim bir iliskim vardi tamamdir diyip gelinlik bakarken hersey yalan oldu bir anda..Zorlasak da zorlamasak da alnimiza ne yazildiysa o..Ondan baskasini dusunemiyorum hayatimda suan.Gecici bir duygu mudur bilemem ama cok acitiyor..Ben anliyorum sizi..HAYIRLISI kelimesini cokca kullanarak yolumuza devam etmekten baska caremiz var mi? Mutluluklar bizimle olsun..