- 27 Mart 2017
- 16.160
- 65.360
zaten benim ailem de bunu hoş karşılamıyor ama ben fazla onları dinlemiyorum oğlunuzdan az çok biliyorsunuz durumu. Sertifika için gidip 3 sertifika 2000 tl olan indirimler yerine iyi hocaların eğitimini kovalıyorum ve onlar da dolu zaten ben klinik düşünmüyorum danışmanlık düşünmüyorum ilgimi hiç çekmiyor ve annemin zaten işi benim işimle bağlantılı istesem çalışırım. Yüksek lisans konusunu da yazmıştım kabul almadım yüksek ortalamam var okulu bile 3 senede 2 stajla bitirdim zaten hep hiç ev hanımı olacağım dememişim? orda iş bulabilir miyim bilmiyorum ama bulamazsam bile ortalama işte çalışıp yüksek lisans yapmayı düşündüğümü yazmışım. ben anlamıyorum 30 yaşında evlenince kaynana sorunu olmuyor mu? ve 30 yaşında karşıma çıkan insan sevgilimden kötü olabilir vs.
30 yaşında evlenirsen yine kv niz kötü olabilir ama siz bambaşka bir kadın olacaksınız
Şu anda ne desek boş, 30 olduğunuzda anlayabilirsiniz ancak
Şansınız bol olsun
Bu arada oglum sukur siz dinliyor 3 senedir ilişkisi var ama sevgilisi de kendisi de yüksek lisans yapmadan evlenmeyi düşünmüyorlar, oglum yurtdisinda okudu döndü, şimdi istanbulda ise girdi , para biriktirip tekrar yurtdisina çıkacak yüksek lisans için, sevgilisi de aynı şekilde çalışmaya başladı o da kendi parasını biriktiriyor master için, hepinizin şansı bol olsun