Evlilik stresi nasıl geçecek

bizde 3 gun kala yuzuk aldık ve ılk kavgamız orda koptu taşlı yuzuk istedım ben alyansımı ondan koptu kıyamet en son ben bunu alcam sen ne dersen de aldım

ya ilk defa bişiy yapıyolar onada sıgınıyolar fikir fukaraları sssccc benım kı hala halılara taktı bılıyomusun fazla diyo ınatla bırde bızımkılerın yanında tartıstık en son dedim ki yüzüğü kafana fırlatmadan sussan ii olur şimdi konusmuyoruz amaaan tın tın yani

iyi yapmıssın valla sert olmak gerekio :)

kızlar bilirim nişan stresini.ben o dönemde bağlıyıcı bir bilgisayar oyunu bulmuştum.habire onu oynuyordum.hem strese girmiyordum hem de diğer konuları düşünmeye fırsat olmuyordu yani endişelere vakit kalmıyordu.deneyebilirsiniz.

tavla oynuyorum bende myn nette aksama kadar gece yatarken pullar zarlar gözümün önune gelmeye baslıyo

bizim bütün nişan takılarını ailesi alacaktı sözde öyle söylemişlerdi ama hiç ilgilenen olmadı nişandan 2 gün önce almayacaklarını söylediler ve bizde ilk kavgamızı o zaman yaptık.
ben hallederim merak etme sen herşey güzel olacak dedi.
ben tabi çıldırdım. 2 gün içinde neyi hallediyorsun. aynı gün öğlen aradı gidip alalım takıları diye.
gittim en pahalı bilezikleri aldım:))))

sen git o halıların hepsini iade et. evlenince kendi alsın o zaman!!!!!!!!!!!!

ya deli oluyorum walla. dün de annem diyoki siz 6 yıl nasıl sürdürdünüz merak ediyorum. hep kedi köpek gibisiniz. evliliği nasıl yürüteceksiniz. buyrun buradan yakın.

tavla oynuyorum bende myn nette aksama kadar gece yatarken pullar zarlar gözümün önune gelmeye baslıyo

bende telefonumdan tavl oynuyorum. şarjım bitiyor. geçen aradı uzun konuşamadık sarjım bitiyor şirkete geçince ararım dedim. niye bitiyor telin şarjı diye yine tartışma!!!!!!!!!!!!!!!

ya nişanın N si yetiyo kavga yapmaya

bende telefonumdan tavl oynuyorum. şarjım bitiyor. geçen aradı uzun konuşamadık sarjım bitiyor şirkete geçince ararım dedim. niye bitiyor telin şarjı diye yine tartışma!!!!!!!!!!!!!!!

bende sabah nöbetten cıktım sarjım geceden bitmişti sabah aramıs bulamamıs bende insanlık edeyım deıdm bir arkın tlf aradım bi fırca bi fırca nerdeymısım arkadaslarımla muhabbet ıcın tlf kapatmısım bende sinirlendım suan yaptıgını 9 yasındakı kuzenım yapmaz dedım büyü gel öyle konusalım dedim aha tlf kapattım sımdı sarjda arasın arasın dursun

kuzum hayırlı olsun topiğinn ...iyi geldi okumak demekki herkes aynıymışşş. sorun sadece bizde değilmişşşş :)

kuzum hayırlı olsun topiğinn ...iyi geldi okumak demekki herkes aynıymışşş. sorun sadece bizde değilmişşşş :)

sorun bizde değil zaten nişanlılarımızda:))))))))))

tamam bıraz hassas olabılrz ama onlarda tam bi kütük neresinden okursan oku terside düzüde kütük

Biri kurbağa öper,biri yüzyıllarca uyur,biri 7 cüceyle yaşar,biri kuleye kapatılır. Bir masal prensesi olsan bile kadınlık zor.

Son düzenleme:

Halimize güleyim mi ağlayayım mı bilemedim...

Dün gece nasıl görmemişim ben bu konuyu hayret.Her gece ki olağan kavgamızdan sonra nette gezindim bende bu konularla alakalı olarak.Tabii bunun evlilik stresiyle alakalı olacağı aklıma bile gelmedi.Akıl bırakmadı ki artık.

Biz sürekli mesajlaşıyoruz.Ve hemen hemen her gece kavga ediyoruz.Beyefendi ağzına gelen olur olmaz,saçma sapan herşeyi sayıp uyuyor,ben kalıyorum sap gibi.Bütün gece dön dur yatakta.
Valla bıktım artık,ya yol yakınken bitsin herşey diyorum,ya da geçici bir durumsa bir an önce evlenelim bari de kurtulayım bu işkenceden.
Ki biz 9 senedir seviyoruz birbirimizi,kavuşabilmek için çok çaba harcadık.Şimdi ise korkuyorum artık onun gibi biriyle evlenmeye.

Çok dertliyim çooooooooooookkkkkkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…