- 18 Mart 2011
- 881
- 1
- Konu Sahibi Queen of the North
Halimize güleyim mi ağlayayım mı bilemedim...
Dün gece nasıl görmemişim ben bu konuyu hayret.Her gece ki olağan kavgamızdan sonra nette gezindim bende bu konularla alakalı olarak.Tabii bunun evlilik stresiyle alakalı olacağı aklıma bile gelmedi.Akıl bırakmadı ki artık.
Biz sürekli mesajlaşıyoruz.Ve hemen hemen her gece kavga ediyoruz.Beyefendi ağzına gelen olur olmaz,saçma sapan herşeyi sayıp uyuyor,ben kalıyorum sap gibi.Bütün gece dön dur yatakta.
Valla bıktım artık,ya yol yakınken bitsin herşey diyorum,ya da geçici bir durumsa bir an önce evlenelim bari de kurtulayım bu işkenceden.
Ki biz 9 senedir seviyoruz birbirimizi,kavuşabilmek için çok çaba harcadık.Şimdi ise korkuyorum artık onun gibi biriyle evlenmeye.
Çok dertliyim çooooooooooookkkkkkkk...
Aynı benim yaşadıklarım o zaman nişanlım şu an eşim kavga ederdik nişanlıyken o zıbarır yatardı bense gece boyu ayakta uyku bana haram olurdu hatta o zaman okuyordum final zamanı olurdu ben ders filan çalışamazdım.Hatta derdim ne gamsız adam zıbarıyor olan bana oluyor ve bazen hıncımı alamazdım onu uyandırırdım tam kavga edicem ben uyuyacam deyip kapatırdı tlfonunu da ben kudururdum hatta.Sonra evlendikten sonra geçti bunlar kızlar.Hepsi stresten emin olun.Ben 1 yıl sözlü 3 yılda nişanlı kaldım ve stresten yedik birbirimizi düğüne yakın.Evlenince gülüceksiniz inanın