Evlilik stresi nasıl geçecek

Hmm,denenmiş yani :))
Bende çoğu zaman karşı çıkıyorum ama sonuçta dediği oluyor.Yani bende istek falan kalmadığı için,ağlamaktan yorulduğum için bütün planlarım iptal oluyor.Orta yolu bulamadık bir türlü...

Az önce mesaj yazmış,bıkmış benden :))

Neyse ki burası varda kafama takıp üzmüyorum kendimi şimdi.Gayet rahatım :))

bende eşime yoruldum senle olmaktan derdim sen beni yoruyorsunUmarım hepiniz çokkk mutlu olursunuz

bence önemseyip araştrdıgı için şükretmelisin :) onu yapmayanlar da war .. ben bazen okusun dıe mail atıorum bu tarz şeyleri,okumaya üşenıor .. güler misiniz ,ağlar mısınız..

gzmvs'nin dediği gibi haline şükretmelisin radyologg.Böyle şeyleri araştırmayı bırak,önlerine getirip en azından okumasını anlamasını beklediğimiz halde onu bile yapmayanlar var.

Ben evliliğe yakın eşimi boğmak istiyordum:))))

yakındır ama ben boğmicam etini cımbızla yolup koltukaltlarına kaynamış yumurta koyacam

ya sende çok fena yakalamışın bende sorduğumda kısmen aynı cevabı almıştım seninkinden farklı olarak sabret geçecek demişti onu söylemeyi unutmuş nişanlın

bilmem artık unuttumu kalın kafası düşünemedi mi anlamadım gercı söyledıgımde öğleni gecti laz kafası
bu arada karadenızlıler ustunuze alınmayın bende sapına kadar karadenizliyim ama laz degilimm hahahah

bence önemseyip araştrdıgı için şükretmelisin :) onu yapmayanlar da war .. ben bazen okusun dıe mail atıorum bu tarz şeyleri,okumaya üşenıor .. güler misiniz ,ağlar mısınız..

ay dimi birde öylesi var neden erkekler akıldan yoksun yaratılmıs merak edıyorum

ya öleside war tabi:) allah bize sabır nişanlılarımıza akıl ,fikir , anlayış ,hassasiyet wersin

şükürler olsun bu kadar sıkıntılı dönemler geçirmiyoruz biz ya

yani tartışmalarımız oluyor bazen çok bunaldığında soğuk davranıyor ama öyle saçma sebeplere aşırı takılmaz..
ayy kızlar Allahım sabır versin ve bir an önce düğün gününüz gelsin de rahatlayın

aminnn..sen gerçekten şanslı olanlardansın aman nazar değmesin

ya nişanlın bile olsa senin ailenle bir yere gitmene nasıl karışiır onu geçtim sonuçta senin kendi yaşantın var onun da olduğu gibi. bir yere giderken haber verilir izin alınmaz. bana çok bunaltıcı geldi bu durum.

ha ha ha:) enişteme bak be. üşenmemiş araştırmış ve nişanlısının hastalığına teşhiş koymuş.

sanki biz keni kendimize evlleniyoruz ya evlilik stresine de kendi başımıza giriyoruz. herşey bizim yüzümüzden oluyor dimi.
bu evlilik stresini sadece bayanlar yaratır ve tek başına yaşarlar.
çözümü için erkeklerin birşey yapmasına gerek yoktur. kesin bir doktor hastayı kendi haline bırakın demiştir!!!!!

bu akşamki olayım:
dünden beri sevgili nişanlıma acayip kızgınım. sabah günaydın demek için aradığında bir güzel içimi boşalttım ve rahatladım yani söylendim bayağı bir. neyse sonra mecbur kalmadıkça gün içinde konuşmamaya özen gösterdim. zaten nişanlımda böyle durumlarda benim sinirimin geçmesini bekler hep savunma moduna hiç girmez.
şimdi yatacak mesaj atıyor fırçamı yiyip yatabilir miyim.
sanki ben durduk yerde fırça atıyorum ya!!!!!!!!!!!!!

fırçamı yiyip yatabilir miyim demesine çok güldüm canım ya:1

kalayda atacam attıktan sonra yat deseydın

allahımdan mal mülk diledim de yüksek sesle söyledım sanırım mübarek yağıyor ganimet gibi

off yaa benim tek stresim şu elektrikli ev aletleri..onlara bi karışmasa hayat bayram olacak ama dinlemio..........

valla komik ama bunun dışında bi sorunumuz yok :)

ya kızlar aslında ben nişanlılıktan nefret ettim..yani başından beri hiç sevmedim nişanlı olmayı....böle arafta kalmak gibi bişi bu süreç..bitse de kurtulsak hayırlısıyla......

hepimiz zaten saçma sapan şeyler yüzünden sıkıntı çekiyoruz.
artık tahammül sınırlarımız zorlandığı içinde olur olmaz şeyler batmaya başlıyor.
biz sadece 5ay nişanlı kalmış olacağız düğüne kadar ama ben en başından biliyordum başıma gelecekleri dedim 3 ay iiçinde söz nişan düğün olacak gibi ayarlayalım herşeyi. hazırlıklar yetişmez diye herkes laf etti. sanki ne fark edecekti o zaman tüm stres bir anda bitmiş olcaktı. şimdi herşeyden sinirlerim bozuluyor.
gerçekten bitsede rahatlasak artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…