Evlilik sorunlari

Ne doktoruna gitti? Hiçbir yere gitmedi dediniz şimdi de doktora gitti diyorsunuz anlayamadım.

Konusuyor hanfendi almanca cok zor bir dil ufak tefek hatalarimiz olabiliyor konusurken sadece
Benim yurt dışında yaşayan doğup büyüyen akrabalarım var,çocuklar okulda, işte, sosyal hayatta bu dille yaşıyor,bu mantıkla , bizimde Türkçe konuşurken zorlanmamız,birbirimizle iletişim kuramamamız gerekir.Eger doğduğun , yaşadığın ülkenin dilini konusamiyorsan bu o dilin zorluğundan değil algıda ki sorundan dolayıdır

Ya abartmayayim konusabiliyor derdini anlatiyor allmanca ufak tefek hata yapilmicak kolay hatalarda hata yapiyor.. bende misal almancada cok hata yaparim cunku günluk cok kullanmiyorum yabanci dili

Ya abartmayayim konusabiliyor derdini anlatiyor allmanca ufak tefek hata yapilmicak kolay hatalarda hata yapiyor.. bende misal almancada cok hata yaparim cunku günluk cok kullanmiyorum yabanci dili
Niye doğup büyüdüğün, okuluna gittiğin ,sosyal çevre edindigin dili günlük hayatta kullanmıyorsun????

Eşinizin aptal olduğunu, iq düşüklüğü olduğunu, çok az derecede otistik olduğunu falan mı düşünüp, ondan utanıyorsunuz. Ha derler ya, ne biçim insan iki çift lafı bir araya getiremiyor diye. Hor görürler böyle tipleri.

Almanca konuşun? O da kötüyse hayatınıza sıfır dil bilerek devam etmek zor olmalı

Demekki olabikiyor hanfendi bi skntisi var esimin dalga gececeginize öneride bulunabilirsiniz

Ay bu arada hızlı konuşmak beynin hızlı çalıştığının göstergesiymiş kendimden biliyorum dermişim

Aslinda ailesi hic bilgiye onem veren aile degil bunu sonradan fark ettim.. ama sosyal anlamda hic skntisi yok esasinda ben daha cekingenim sosyal anlamda arka plana atarim kendimi… esim oyle degil ama kendini gelistirmek gereksinimi duymamis anladigim kadariyla hödük gelmis höduk gidecek hesabi umrunda olmamis cunku hep bu sekilde kabul gormus.. ayni zamanda sakasi bir yapisida var

Bu adam okula gitmedi mi? Derdini anlatıyor abartmayın demişsin ama en basit şeyleri bile eksik/hatalı söylüyor demişsin, hangisi doğru?

Doğup yaşadığınız yerin dilini bir zahmet öğrenin yahu. 8 yıldır adam aynı ise evde Türkçe konuşma işini bitirin artık, Türkçe dizi/film olayını bırakın ikinizin de dili zayıf anladığım kadarıyla. Çocuk diyorsunuz o çocuk da sizin gibi çat pat öğrenecek bu sefer orada doğup büyüyen çocuk sizin yüzünüzden mültecilerin olduğu A0 sınıfından başlayacak.

Konuşup anlaşamadığınız adamla merhametli diye evlenilir mi ayrıca o ne acayip şey...

Yani eşinizin konuşmasını bilmem de sizinki de muhteşem değil yazı dilinize bakılırsa. Problem ne şimdi ifade edilince fesatlık mı var yoksa bilmeden gaf mı yapıyor ne yapıyor bu adam? 8 senede evrim olmadı ise 16 senede muhteşem değişim olmaz herhalde

Kitap okusun eşiniz bol bol. Her iki dilde de

Neyin mültecisinden bahsediyorsunuz sacmalamayin lütfen!!

Sirf yorum yapmak icin yorum yapiyorsunuz cok sacma ben 100 e yakin cvp vermisim burda imla kurallarina uygun yazamazdim heralde cok zamanimi aliyor.. artistlik yapmayin simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…