Evlilik sorunlari

aklima gelmiyor neyde mesela diye.. esimi ôvdügümü kim sôylüyor

Bu kadar önemli bir konuyu unutmaniz da hiç normal değil ki? Anlattiginiz kadarıyla eşiniz sevilen sayılan düzgün zeki bir insanmış bu durumda buradaki gramer ve imla hatalariniza bu derece unutkanlık da eklenince iletişim sorunu sizden kaynaklanıyor gibi...Belki de siz iki dili birden eksik bildiğiniz için eşinizi anlayamiyorsunuz veya sizin bir öğrenme probleminiz var belki de

Aynen bende suç

Merhaba bende almanyada dogdum büyüdüm ama sizin probleminizi anlamadim

Iletisim sorunu var gramatikden bahsediyo ama almanca kötü olsa türkce var türkce kötü olsa almanca var sikinti ne bende anlamadin
Anlatmaya bile utanıyor bence...Yok diyip kestirip attı ama ben ailede bolca akraba evliliği olduğunu ve eşinin de zeka problemi yanında pek çok konuda "yobaz" bir zihniyette olduğunu düşünüyorum ...Konu sahibi gelecek tepkilerden utandığı için bu tür sorular sorulunca "unuttum" diye kestirip atıyor, sonra da eşinin iyi özelliklerini sıralayıp konuyu kapatıyor. Kendi bilir.

Siz nekdr tuaf insansiniz gercekden anlam veremedim.. sanki icinizde saf kötülük besliyorsunuz.. neden size yalan söyliyeyim?
Elime ne gecicek? Burada aslinda nekdr zeka geriligi sizde olduğu belli! . zaten taniyip etmiyorsunuz benim elime ne gecicek size yalan söylesem?akraba evliliği olsa tamam derim… sanki insanlari ezmek icin programlanmissiniz ve bundan dolayı aşırı derecede zevk aliyorsunuz gibi sezdim. Gercekden kötü insan olunabiliyormuş, onu anladım.. ve somut örnek olarak neyin örneğini vereyim? Farkli farkli örnekler var ne istediğinizi tam anlamadım!

Üzüldüm yapacak bişey yok ama hayırlısı olsun

Çok net sormuştum hâlbuki " eşimin kalıp düşünceleri var, pekcok konuda farklı düşünüyoruz " demişsiniz mesela nedir diye sordum, unuttum dediniz! Tam anlamadiysaniz neyi unuttunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…