Yok, hiç olumsuz bir şey yaşanmıyor, eşim çok anlayışlı. Severek evlendim.Olumsuz bir şey yaşanıp bunlar düşünülmediyse zamanla alışırsınız.
Allah bozmasın o halde. Daha yeni gerçekten. Alışırsınız.Yok, hiç olumsuz bir şey yaşanmıyor, eşim çok anlayışlı. Severek evlendim.
Amin inşallah çok kaygılıyım.Allah bozmasın o halde. Daha yeni gerçekten. Alışırsınız.
Yalnız değilim çok şükür. Kaç ay sürüyor?Her yeni olayda bir adaptasyon sureci olmasi normal, hepimiz yasadik benzerlerini. Alisacaksiniz
Kisiden kisiye degisir tabi ama 3-6 ay araligi gibi ortalamaYalnız değilim çok şükür. Kaç ay sürüyor?
Hayırlı olsun öncelikleHerkese merhaba,
Forumun eski üyesiyim, bir gün evlenip buraya yazacağımı tahmin etmezdim, kısmet :) daha yeni evlendim, bir ay bile olmadı ancak çoğu günler neden evlendim diye sorguluyorum. 5 yıldır beraberiz, endişelerim kaygılarım tavan durumda, anti depresan bırakıyorum arada ona da bağlıyorum. Böyle bir alışamama, niye evlendim ki, yapmasamıydım, ya alışamazsam korkuları içindeyim. Dün gece araştırdım çoğu yeni evlenende aynı şeyler olmuş, arkadaşlarımda da olmuş anlatmamışlar. Paylaşırsam belki iyi gelir yalnız olmadığımı anlarım dedim. Yardımlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum.
Bende bir insan icin tüm sevdiklerimi geride birakip nicin baska ulkeye geldim düşünceleriyle 5 6 ay hayati dar etmiştim kendime.... Dediginiz gibi yeni evlenenlerin çoğunda oluyor baska bir ev baska bir hayat kolay degil. Kendinize zaman tanıyın onyargili davranislardan uzak durun. Ben 6 ayimu kendime vesvese vererek çürüttüm hic geregi yokmuş. Mutlulugunuza bakinHerkese merhaba,
Forumun eski üyesiyim, bir gün evlenip buraya yazacağımı tahmin etmezdim, kısmet :) daha yeni evlendim, bir ay bile olmadı ancak çoğu günler neden evlendim diye sorguluyorum. 5 yıldır beraberiz, endişelerim kaygılarım tavan durumda, anti depresan bırakıyorum arada ona da bağlıyorum. Böyle bir alışamama, niye evlendim ki, yapmasamıydım, ya alışamazsam korkuları içindeyim. Dün gece araştırdım çoğu yeni evlenende aynı şeyler olmuş, arkadaşlarımda da olmuş anlatmamışlar. Paylaşırsam belki iyi gelir yalnız olmadığımı anlarım dedim. Yardımlarınızı, fikirlerinizi bekliyorum.
Çok önyargılısınız, ne beni ne hayatımı, ne yaşadığım şeyleri biliyorsunuz. Evliliğin tokadı da ne demek? Eşimden şiddet mi görmeliyim?Hayır hiç normal bulmuyorum ben.
Ortada bir sıkıntı yok.
Eş kişisi çok anlayışlı.
Ama her gün neden evlendim sorusunu soruyorsunuz..
Evliliğin esas tokadını yese siz gibi hanımlar neler yaşar pek merak ediyorum doğrusu..
5 senedir beraberiz, dediğinizde haklı olabilirsiniz.psikiyatr değilim ama ben hayatta büyük değişiklikler yaşanan bir dönem ile ilacı bırakma döneminin çakıştırılmaması gerektiğini düşünüyorum
ikisi de birbirini tetikler
bir de yeni evli iken eskiyi kaybettiğin, bir daha o günlere dönemeyeceğin kaygısı olduğu gibi eşinin yanında da kendin olamama vardır
bir süre sonra yeni düzene alışırsın kaygıların azalır, eşinin yanında da maskeni çıkarıp sen olmaya başlarsın