Evlilik sonrasi jinekoloğa gitmek

Eger herhangi bir şikayetiniz yoksa erteleyin derim yani acil bir durumunuz yok anladigim kadariyla. Rahat rahat acmak varken utana sıkıla neden gidesiniz ki.. bence yaranizin iyilesmesini bekleyin. Sonra gidin

Eger herhangi bir şikayetiniz yoksa erteleyin derim yani acil bir durumunuz yok anladigim kadariyla. Rahat rahat acmak varken utana sıkıla neden gidesiniz ki.. bence yaranizin iyilesmesini bekleyin. Sonra gidin

Iste o yarayi gostermek istiyordum ama bilemedim
Belki pazartesi o yara varken agdaya giderim ama o zamanda kuaforden mikrop kapabilirim.
En iyisi jilet. Ama o da 3 gun sonra sakal gibi cikaracak

Ben de lazer yaptiriyorum ama bana kesinlikle ağda yasak deniyor. Tekrar gür bir sekilde tuylerin hepsi gelirmis sanirim

Benim lazerim bitti. Ama ise yaramadi pek. Yani yuzde 70i duruyordu. Agda yapmayip jilet yapamazdim yani. Belki önümüzdeki aylarda tekrar baslarim lazere

Bence de doktorlar çok kılla tüyle ilgilenmezler. Kendin için tüylerini almalısın.

Öneriler için çok teşekkür ederim.
Bir kereliğine jilet yapsam sonra ağdaya dönsem kalınlaşmaz degil mi

Bi kere jilet yapmaktan ne olacak. Hamile olursun ve acil bi durum olur öyle gidilebilir. Sen şimdi yeni evliyim kontrol amaçlı geldim diye gideceksin. Ayıp bence. Kişisel temizliğini yapmayan bi insan olarak görüneceksin.

Ay evet bir de hastane evime 50 adim
Hep oraya gitmeyi planlıyorum
Doktor beni pis bilmesin.
Jilet yapacagim

Ben ilk bebeğimde 40 günlükken bebeği kontrole götürdüğümde baktım sıra yok ben de görüneyim dedim. Tabi doğumdan beri gidememiştim kuaföre, aklıma da gelmedi alttan muayene. Kadın açıp uzan diyince yerin dibine girmiştim ama şimdi müsait değilim falan diye kaçmaya çalıştım. Sağolsun doktor olur mu evladım sen rahat ol diye diye ikna etmişti beni

Geçenlerde kimin programı olduğunu hatırlamiyorum ama genital bölgeye ağda yapmanın çok da sağliklı olmadığı söylendi...kullanabiliyorsanız jilet kullanın...Bişey olmaz ben üniversite yillarimda ağda yaparken kasık fıtığı oldum o zamandan beri ağda yapamam jiletle temizliyorum...( şimdi ev tipi lazer epilasyon cihazı alma niyetim var) sayısız kez jinekoloğa gittim iki de çocuk doğurdum...

Ben aslinda lazerden once kullaniyordum jilet. yani ergenligimden beri 10 yildir.
Resmen erkek sakali gibi olmustu. Ondan çekiniyorum artik

Tatlım eldivenle alsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…