- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Ben de lazer yaptiriyorum ama bana kesinlikle ağda yasak deniyor. Tekrar gür bir sekilde tuylerin hepsi gelirmis sanirimLazer yaptırdım. Kalanları ağda yaptırıyorum. Bu kez kendim yapayım dedim yırttım. tekrar jilete dönemem sanirim
Eger herhangi bir şikayetiniz yoksa erteleyin derim yani acil bir durumunuz yok anladigim kadariyla. Rahat rahat acmak varken utana sıkıla neden gidesiniz ki.. bence yaranizin iyilesmesini bekleyin. Sonra gidin
Kimin neresinde ne kadar kıl olduğuyla ilgilenmiyoruz. Doktora ayıplık bir durum yok yani merak etmeyin.
Ben de lazer yaptiriyorum ama bana kesinlikle ağda yasak deniyor. Tekrar gür bir sekilde tuylerin hepsi gelirmis sanirim
Bence de doktorlar çok kılla tüyle ilgilenmezler. Kendin için tüylerini almalısın.
İkinci adresim jinekolojlar oldu.
Valla güzel jilet ile yap temizliğini cnm ağdaya ne gerek.
Zaten çatala yattın mi hasta mahrem örtüsünü üzerine örtüyorsun.
Doktor sadece aleti sokarken bakıyor, hemen sokup ekrana bakıyor.
Tüplerini sor nasıl de genişleme var mı de,
Rahim ici boşluğunun nasıl olduğunu, kalınlığını sor,
Yumurtalıklarını sor rezervi ekrandan anlayabiliyor iyi bi doktorsa, sağ ve sol yumurtalıklarında kaç yumurta gördüğünü sor,
Mantar yada akıntı yapabilecek bişey görüp görmediğini sor,
Ayrıca her yıl simir aldır rahim ağzına baktır.
Kendim icin hep aliyorum zaten
Ama bu sefer kesik var diye agda yapamiyorum
Jilet vurup kalinlastirmak istemiyorum
Kesigi göstermek için hemen gitmek istiyorum
Iki ucu pis değnek yani
Bi kere jilet yapmaktan ne olacak. Hamile olursun ve acil bi durum olur öyle gidilebilir. Sen şimdi yeni evliyim kontrol amaçlı geldim diye gideceksin. Ayıp bence. Kişisel temizliğini yapmayan bi insan olarak görüneceksin.
Geçenlerde kimin programı olduğunu hatırlamiyorum ama genital bölgeye ağda yapmanın çok da sağliklı olmadığı söylendi...kullanabiliyorsanız jilet kullanın...Bişey olmaz ben üniversite yillarimda ağda yaparken kasık fıtığı oldum o zamandan beri ağda yapamam jiletle temizliyorum...( şimdi ev tipi lazer epilasyon cihazı alma niyetim var) sayısız kez jinekoloğa gittim iki de çocuk doğurdum...
Tatlım eldivenle alsanKizlar merhaba
Evleneli 1 ay oldu. Genel muayene icin jinekologa gidecektim. Bunun icin agda yapiyordum. Kazara bir yeri yirttim. Agda yapamadım o yuzden. Orada bir kesik varken devam edemedim. Zaten doktora gidecektim ama doktora agdasiz gidilir mi? O kesigi de göstermek istiyorum cok kanadi çünkü ama bu sekilde gitmeye utanıyorum. Sizce gitneli miyim?
Bir de ilk defa gidecegim tam anlamiyla. Neler sormaliyim tavsiyeleriniz var mi?
Tatlım eldivenle alsan
Hayır olmaz.Öneriler için çok teşekkür ederim.
Bir kereliğine jilet yapsam sonra ağdaya dönsem kalınlaşmaz degil mi
Ben aslinda lazerden once kullaniyordum jilet. yani ergenligimden beri 10 yildir.
Resmen erkek sakali gibi olmustu. Ondan çekiniyorum artik[/QUOTE
Kadınlar için çok güzel jiletler var...kullanabilirsin hem rahat hem güzel temizliyorlar...jinekoloğa giden her kadın agda yapmıyor rahat olabilirsin
Tatlım ağdadan daha az acıyo. Sıkı tut ve birden çek azıcık acıyacak:)Iyi hatirlattiniz. ben onu cok denedim
Beceremedim
Nasil yapıyorsunuz?
Ben eldivenle tutuyorum. Ama cekmeye korkuyorum
Tatlım ağdadan daha az acıyo. Sıkı tut ve birden çek azıcık acıyacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?