- 25 Mayıs 2015
- 1.417
- 1.237
- 133
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
ben de lazer yaptırdım kalanları jiletle alıyorum, artırmıyor merak etmeyinLazer yaptırdım. Kalanları ağda yaptırıyorum. Bu kez kendim yapayım dedim yırttım. tekrar jilete dönemem sanirim
Birkaç seferlik tüy dökücü krem kullanın. Ben çook uzun süre ağda yaptım ama sonra jilete döndüm hep temiz istediğim için. Doğru şekilde uygulanınca jilet ya da krem hemen güçlendirmez tüyü merak etmeyin. Benim hala sert değil tüyler ağda geçmişi olduğu için.Kizlar merhaba
Evleneli 1 ay oldu. Genel muayene icin jinekologa gidecektim. Bunun icin agda yapiyordum. Kazara bir yeri yirttim. Agda yapamadım o yuzden. Orada bir kesik varken devam edemedim. Zaten doktora gidecektim ama doktora agdasiz gidilir mi? O kesigi de göstermek istiyorum cok kanadi çünkü ama bu sekilde gitmeye utanıyorum. Sizce gitneli miyim?
Bir de ilk defa gidecegim tam anlamiyla. Neler sormaliyim tavsiyeleriniz var mi?
tüğ değil tüy :)ben bekarım hani hiç öyle muayene olmadim ama tvde bir doktor programında doktorun biri şey diyordu ilgimi çekmisti dinlemistim. Yurt dışında kadınlar genital bölgeyi makasla kisaltıyorlar, bizim türk kadınları ışte hiç tüğ bırakmıyor bu çok zararlı vs diye konuşuyordu.
Jiletle kisaltayabilirsiniz doktorun garipsiyecegini sanmıyorum.
Neticede onun işi muayene etmek kıl tüğ değil. Kısaltip gidin.
Ben De onu düşündüm yazarken hangisiydi diye teşekkürler:)tüğ değil tüy :)
Pembe Gilette Venüs marka kayganlaştırıcı jelli olan harikaJiletle alabilirsiniz, dikkatli olun ama. Kadınlara özel jiletler var, onları kullanın normal jilet değil de.
Ben denemiştim ama altlarda çok zor oluyor kestim bir kereKahkaha attım yaAllah da seni güldürsün konu sahibi Bu konuda bu tabir
Jilet kullanmak istemiyorsanız, küçük makasla da kısaltabilirsiniz bu arada. Minik, manikür setlerinden çıkanlar var ya onlarla :))
Eliyle acmasi veya diger islemler aci verdi miYa kadın önce iyice eliyle açtı baktı ben sen ilk defa gittiğim için acemiydim bi yere uzandım örtü verdi açtım bacakları,eliyle baktıktan Sonra bi şeye jel sürdü içeri soktu çıkardı bilgi verdi yumurtalıklar İLE ilgili ,herşey normal sesi,ama bu smear testi ne ola ki onu sormadım doktora :/
Eliyle açması acıttı hafif ,diğer işlemde acı olmadı korktum ilkin görünce ama neyseki korktuğun gibi olmadıEliyle acmasi veya diger islemler aci verdi mi
Kizlar merhaba
Evleneli 1 ay oldu. Genel muayene icin jinekologa gidecektim. Bunun icin agda yapiyordum. Kazara bir yeri yirttim. Agda yapamadım o yuzden. Orada bir kesik varken devam edemedim. Zaten doktora gidecektim ama doktora agdasiz gidilir mi? O kesigi de göstermek istiyorum cok kanadi çünkü ama bu sekilde gitmeye utanıyorum. Sizce gitneli miyim?
Bir de ilk defa gidecegim tam anlamiyla. Neler sormaliyim tavsiyeleriniz var mi?
Vajina kokusu varsa mantardır zaten. Bende de vardı, duş ile falan geçen bir şey degil. Doktor söyledi mantar var diye. İlaç kullandım geçti.Tüylerin çok rahatsız edecek boyutta değilse sorun yok. Sadece temizlik önemli vajina kokusu değişik olan insanlar var bi banyo yapmaktan aciz mesela. Olmadı bu seferlik jiletle al
Vajinal muayene olmak can acıtan bir şey degil ki neden korkulu rüya olsun.Alttan vajinal muayeneye pek meraklısınız galiba .... Çoğu kadının korkulu rüyasıdır o çatala çıkıp muayene olmak..kutluyorum sizi ..
Yo benim ilk muyene de böyleydi. Folik asit verdi mi?Arkadaşlar ben dün gittim ilişkiye dair bikaç soru sordum onun dışında dr herhangi bir test istemedi genel muayene de dedim ama:/ sadece o çatala yattım vajinal muayene etti bi de bi şey soktu onu çevirdi ekrandan yumurtalıkların gayet iyi felan dedi o kadar ,biz çocuk DA istiyoruz nasipse ona dair bi daha gitmem gerekir mi bu hormon testi vs yaptırmak gerekir mi?son hastaydım kadın ondan mı böyle yaptı ki aceleye getirdi galiba :/
Tabiki can acitici bir muayene degil ,ben aci anlaminda yazmadim zaten. Vajinal muayene diyince benim betim benzim atar mesela, Cogu arkadasimda oyle. Spiral bile taktiramiyorum sirf o yuzdenVajinal muayene olmak can acıtan bir şey degil ki neden korkulu rüya olsun.
Nerede bu staj yaptiginiz yer kesimle ilgili sanirim
Yillardir engec 3 ayda 1 jinekologa giderim birkez bile killi az killi kisakilli gitmedim
Jinekologlarin buyuk kismi bu kil tuy yuzunden bolum degistiriyolar jinekoloji isteyen stajdan sonra vazgeciyo
Bi kadinin neresi olursa olsun killi gezmesi hichos degil temizlikten kimse olmez
Kadinlarin genitali erkeklerin koltukaltini almadan gezmesini nasil rahat ettiklerini anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?