- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.416
- 198
- 33
- Konu Sahibi Pembe Unal
Bunu o kadar cok kisiden duydum ki
Kadin doktorlar niye boyle
Hepsi degil tabi
çok acımasız ve duygusuz davranıyorlar.
erkek doktorlar biraz daha ılımlı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu o kadar cok kisiden duydum ki
Kadin doktorlar niye boyle
Hepsi degil tabi
Ben ilk bebeğimde 40 günlükken bebeği kontrole götürdüğümde baktım sıra yok ben de görüneyim dedim. Tabi doğumdan beri gidememiştim kuaföre, aklıma da gelmedi alttan muayene. Kadın açıp uzan diyince yerin dibine girmiştimama şimdi müsait değilim falan diye kaçmaya çalıştım. Sağolsun doktor olur mu evladım sen rahat ol diye diye ikna etmişti beni
![]()
Ordek genelde hastalar arasinda icine idrar yapilan seye deniyor ve baya buyuk birsey, spekulum Ona gore baya kucuk, yapilan isleme gore biraz daha buyugu secilebilir(kurtaj icin mesela) ama pap smear icin kucugu yeterlidir, hekim olarak yaziyorumSpekulum dedigin sey zaten ordek:)) buyugude var kucugude diye biliyorum:)
Ben ikisinede spekulum ya da ordek deniyo biliyodum. Buyugu ve kucugu olarak ayirt ediliyo diye biliyorum birde.Ordek genelde hastalar arasinda icine idrar yapilan seye deniyor ve baya buyuk birsey, spekulum Ona gore baya kucuk, yapilan isleme gore biraz daha buyugu secilebilir(kurtaj icin mesela) ama pap smear icin kucugu yeterlidir, hekim olarak yaziyorum
Biliyorum farkindayim yaptiriyorum :)Her kadinin senede bir jinekologa gitmesi ve smear testi yaptirmasi lazim
Bu amaçla gidilen bir muayenede size sadece usg ile bakar tüylerinizle ilgisi yok. Tüplerin durumu normal mi uterus kalınlığı tabii mi herhangi bir anatomik bozukluk var mı soracağınız sorular arasında olabilir
perineyi mi yirttin acabaEvet ama ağda sırası oluşan yarayı gösterecektim. bunun icin alttan muayene isteyebilir
Evli kadınlarda zaten vajinal muayene uygulanıyor gebelik yoksa.smear testi için vs de vajinal uygulayacak zaten.Evet ama ağda sırası oluşan yarayı gösterecektim. bunun icin alttan muayene isteyebilir
Hayir yok aslında
5 hafta once agda yaptirmistim. Ne kadar cikarsa iste
Alt bölgede sadece ve makasla kesemeyecek kadar kısa
Ama ben doktora ayıp olur diye endişeleniyorum
perineyi mi yirttin acaba
Her doktor o şekilde muayene etmez. Çoğu çatala oturtur muayene eder. Bence temizlenmeden gitme nahoş olur. Ama yırtılan kısmı illa göstericem diyorsanda temizlenebildiğin yere kadar temizlen. Son olarakta herkeze genital laser epilasyonu tavsiye ederim. Dünyanın en güzel şeyiymiş. Ben çok geç keşfettim siz birde yeni evlisiniz yaptırıp kurtulun.Utanılacak bişey yok zaten Dr ulu orta açıp muayene etmiyor üzerinde örtü oluyor sizi rahatsiz etmemek için.
HPV asisi,pup smear testi,idrar yolları enfeksiyonu korunma yolları,dk hapı tercihleri sorulabilir.
lazerin etkileri uzun vadede bilinmediği icin ureme organlarina yaptirilmasi tavsiye edilmiyor diye yaptirmadim :/. bi ara bu mevzuda epey arastirma yapmistim. aslinda cok guzel bir icat ama...Her doktor o şekilde muayene etmez. Çoğu çatala oturtur muayene eder. Bence temizlenmeden gitme nahoş olur. Ama yırtılan kısmı illa göstericem diyorsanda temizlenebildiğin yere kadar temizlen. Son olarakta herkeze genital laser epilasyonu tavsiye ederim. Dünyanın en güzel şeyiymiş. Ben çok geç keşfettim siz birde yeni evlisiniz yaptırıp kurtulun.
Gittim canım baktı bi ,bi de bikaç sorum oldu ilişki ile ilgili onları cevapladı,korkmanı gerektirecek bi durum yok anlayacağınAy cikinca yazar misin ne oldugunu
Gittim canım baktı bi ,bi de bikaç sorum oldu ilişki ile ilgili onları cevapladı,korkmanı gerektirecek bi durum yok anlayacağın
ben bekarım hani hiç öyle muayene olmadim ama tvde bir doktor programında doktorun biri şey diyordu ilgimi çekmisti dinlemistim. Yurt dışında kadınlar genital bölgeyi makasla kisaltıyorlar, bizim türk kadınları ışte hiç tüğ bırakmıyor bu çok zararlı vs diye konuşuyordu.
Jiletle kisaltayabilirsiniz doktorun garipsiyecegini sanmıyorum.
Neticede onun işi muayene etmek kıl tüğ değil. Kısaltip gidin.
Aaa koskoca almanya brazilian wax duymamış mıtek manyak benmiyim diye düsünüyordum bende.
burda yani almanyada misal jiletleyip gidince kabak gibi acmis gelmis diye dalga gecildigini duydum ondan bende kisaltip gidiyorum.
benim doktor bakmio bile oraya adam resmen kafasini kenara cevirip orayi bulmaya calisiyoadam benden daha cok utanio resmen
Ya kadın önce iyice eliyle açtı baktı ben sen ilk defa gittiğim için acemiydim bi yere uzandım örtü verdi açtım bacakları,eliyle baktıktan Sonra bi şeye jel sürdü içeri soktu çıkardı bilgi verdi yumurtalıklar İLE ilgili ,herşey normal sesi,ama bu smear testi ne ola ki onu sormadım doktora :/Hadi geçmiş olsun. Ben daha ne soracağım onu bile net bilmiyorum