Evlilik sonrasi jinekoloğa gitmek

Lazer yaptırdım. Kalanları ağda yaptırıyorum. Bu kez kendim yapayım dedim yırttım. tekrar jilete dönemem sanirim

Yanlis yapiyosunuz lazer yapildiktan sonra agda yapilmaz jilet yapilir
Yuz koltukalti bacak genital hicfarketmez yaptirdiginiz lazsr bosa gidiyo,lazer kil koklerini tahrip ederek bitirir siz tekrar uyandiriyosunuz yani lazerin killa isi yok kokuyle var

doktora gelince tabiki killi tuylu gidilmez yapin jiletinizi gidin
Genel kontrole geldim diyin olsun bitsin

Tamamen lazer isi bitincede az kil tuy kalirsa hep jilet mi kullanmak gerekiyor?

Aaa jinekolog musunuz?
Bir seferlik kısacık gitsem sorun olmaz o zaman
Dr. Değilim canım. Dr. Asistanıydım. Şikayetin yoksa bence de gitmen yersiz . Ama bebek düşünmüyor ve korunma yöntemini sormak için iyi olur. Bi de rahmini görmek iyi olacaktır. Yeni evlilerde enfeksiyonal durumlar sık olur. Smear yapılır . Mutluluklar canım

Jinekolojide staj yaptım, ağdalı gelen kimseyi görmedim. Bir iki tane jiletle kısaltılmış gördüm. Zaten kimse o bölgedeki kıllarla ilgilenmiyor, kesinlikle ayıplanan bir şey de değil.

Nerede bu staj yaptiginiz yer kesimle ilgili sanirim
Yillardir engec 3 ayda 1 jinekologa giderim birkez bile killi az killi kisakilli gitmedim

Jinekologlarin buyuk kismi bu kil tuy yuzunden bolum degistiriyolar jinekoloji isteyen stajdan sonra vazgeciyo

Bi kadinin neresi olursa olsun killi gezmesi hichos degil temizlikten kimse olmez

Kadinlarin genitali erkeklerin koltukaltini almadan gezmesini nasil rahat ettiklerini anlayamiyorum

Kusura bakma ama karin killari sizi neden ilgilendirsinki? Ki bence x bolgesininki bile ilgilendirmez aslinda. Kisinin kendi bilecegi birsey. Kendi secimi temiz pis olup olmamak

Sikayeti yoksa gitmesi yersiz mi ?
Erken taniyla hayat kurtuluyo biliyosunuz degil mi ? Herkadinin yilda enaz1 kez kontrole gitmesi gerekli bisey olmasina gerek yok dra gitmek icin

Senelerce insanlar dru bedava ilac yazici olarak gordu poset poset yazdirdilar yil 2018 bilinclenmek sart

Tamamen lazer isi bitincede az kil tuy kalirsa hep jilet mi kullanmak gerekiyor?

Canim tamamen bitmez zaten 3-5 tane kaldi diyelim bunlar cok yavas uzar ozamanda kontrol adi altinda gidiliyo mesela koltukaltina 10 lira bacak 30 lira gibi bi ucret verip yine lazere gidiliyo belki 6 ayda anca uzar ( hormonal sorun yoksa ) ha gidemedin ozamanda jiletlemek gerekiyo agda cimbiz kokten alicak hicbisey kullanilmamasi gerekiyo

Yazıklarımı bir kez daha okur musunuz?

Bana lazercim 5-10 seanstan sonra bitecegini soledi. Bi kac tuy kalir onada sonrasinda agda yspabilecegimi soledi. Bu yanlis yani, ole mi? Zaten senede bir filan gelirsin sonrasinda dedi..en sonundada bi kac yila tamamen biter dedi

İkinci adresim jinekolojlar oldu.
Valla güzel jilet ile yap temizliğini cnm ağdaya ne gerek.
Zaten çatala yattın mi hasta mahrem örtüsünü üzerine örtüyorsun.
Doktor sadece aleti sokarken bakıyor, hemen sokup ekrana bakıyor.
Tüplerini sor nasıl de genişleme var mı de,
Rahim ici boşluğunun nasıl olduğunu, kalınlığını sor,
Yumurtalıklarını sor rezervi ekrandan anlayabiliyor iyi bi doktorsa, sağ ve sol yumurtalıklarında kaç yumurta gördüğünü sor,
Mantar yada akıntı yapabilecek bişey görüp görmediğini sor,
Ayrıca her yıl simir aldır rahim ağzına baktır.

Bana lazercim 5-10 seanstan sonra bitecegini soledi. Bi kac tuy kalir onada sonrasinda agda yspabilecegimi soledi. Bu yanlis yani, ole mi? Zaten senede bir filan gelirsin sonrasinda dedi..en sonundada bi kac yila tamamen biter dedi
Mesela yuz bolgesi asla tamamen bitmez genital bacak koltukaltida %70-80 biter ama yenilerde cikar isi etkisiyle derinde uyuyan kokler uyanir kalanlar eskiye gore cok cok ince olarak cikar
Hani genitale agda yaptiginda 1 ayda kisatuy olur ama jilet yapsan 1 gunde kisa tuy ve kalin gibi dusun lazerde sureyi uzatir
Ten rengin ve kil rengine gore dogru lazer yapiliyosa kalan killar cok uzun surede cikar ( hormonal sorun yoksa ) ama sen agdayla alirsan 5-10 tane var deyip isi etkisiyle uyanmayanlarda uyanir
Mesela lazerden sonra hamilelik olursa tekrar basa donme ihtimali var
Eger iyi biyere gidiyosan onlarin kontrol paketleri olur paket istemeyenede girtigi seans basina kontrol ucreti alinir bu sana belirlenen lazer seanslari bitince oluyo
Omurboyu cikanlari kontrole verilen kucuk bi ucretle hallediyolar
Benim hormonal sorunum var koltukaltina gidiyorum sadece orasi icin paket aldim paket bitti ama ayda bikere yine lazere gidiyorum cunku dokuldugu gibi ucu sari gerisi biraz daha koyu az miktarda tuy cikiyo 10 lira veriyorum

Bi kere jilet yapmaktan ne olacak. Hamile olursun ve acil bi durum olur öyle gidilebilir. Sen şimdi yeni evliyim kontrol amaçlı geldim diye gideceksin. Ayıp bence. Kişisel temizliğini yapmayan bi insan olarak görüneceksin.

Benim yuzde az var jilet yapma uzerinden yapalim dedi.. aslinda yaptirmayi dusunmuyodum bile yuzume..daha beter olmasinda..yani jilet kullanmak lazim her turlu lazer sonrasi. Kiz zaten killarin agda yaptigim icin incelmis oldugunu soledi. Tamamen bitmemesi gercekten cok sinir bozucu birsey: ( bu kadar paraya zamana emege

Gidin siz ihmal etmeyin. Smear testi verin, akinti veya mantar gibi seyler varsa dr soyler size zaten. genel olarak durumunuzu degerlendirir dr

Kila tuye takilmayin, yirtilan bolgeyi mutlaka gosterin eneksiyon riski var
Ilerde bebek dusunuyorsaniz hormon testi, kansizlik var mi, folik asit destegi gerekli mi sorabilirsiniz
Iliski sirasinda yasadiginiz agri, kuruluk varsa sorabilirsiniz
Mutlaka pap smear yaptirin
Bir de bebek dusunmuyorsaniz dogum kontrolu hakkinda bilgi alabilirsiniz

Diğer ayda gidebilirsin. Ama iyi düşünmüşsün.
Rahim ağzı muayenesi vs yapıyo. Doktor ztn seni yönlendirir. Bilgi verir her konuda

Ağda yapmayın. Ben koltuk altimda kalan tuyleri bir kactaneler uzadikca kisaltma makinesi ile kisaltiyorum ya da jilet atıyorum.
1 senedir jilet kisaltma makinesi ile devam haldeyim,agda yapmayin sakin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…