- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.808
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Makina dedigin jilet basligi sanirim dimi? Ne kadar zamanda alman gerekiyo?Ağda yapmayın. Ben koltuk altimda kalan tuyleri bir kactaneler uzadikca kisaltma makinesi ile kisaltiyorum ya da jilet atıyorum.
1 senedir jilet kisaltma makinesi ile devam haldeyim,agda yapmayin sakin.
ben sac kisaltma makinesi kullaniyorumMakina dedigin jilet basligi sanirim dimi? Ne kadar zamanda alman gerekiyo?
Ha ok o da zaten jilet gorevini goruyo. Ustten aliyo yani. Zaten azsa cok vakitte almaz. 2 seans gitmeme ragmen jiletle 3-4 gun once aldim hala temizim mesela. Onceden olsa tekrar yapmam gerekirdi. nedir bu kadinlarin kildan tuyden cektigiben sac kisaltma makinesi kullaniyorum
Babamin vardı caldim ondan
Kisaltma mak ile ayda bir kisaltiyorum,keza jiletle yaparsam da 2 hafta da bir falan.
bikini bölgesi beni çok zorluyorHa ok o da zaten jilet gorevini goruyo. Ustten aliyo yani. Zaten azsa cok vakitte almaz. 2 seans gitmeme ragmen jiletle 3-; gun once aldim hala temizim mesela. Onceden olsa tekrar yapmam gerekirdi. nedir bu kadinlarin kildan tuyden cektigi
Valla bana bitiyo dedi kadin beni kandirdilar herhalde : ( jilet isinide sevmiyorum iste bakalim sonunda nasil olacak. Acaba sana kullanilsn makina mi cok etkili degildi? Ya da ten rengin mi koyuyduki? Cunku acik tende daha cok ise yariyomusbikini bölgesi beni çok zorluyor
Ust kisim incecik gorulmeyen tuyler ama asagisi bitmiyor
İnceliyor seyreliyor katiyen bitmiyor,oraya mecbur jilet,3 ayda bir de tekrar lazer dongu seklinde hep gitmek zorundasin
Reglinizin 2. Ya da 3. Günü giderseniz hormon değerlerinize bakar, smear testi için regl olmadığınız dönem gitmeniz lazım..Kizlar merhaba
Evleneli 1 ay oldu. Genel muayene icin jinekologa gidecektim. Bunun icin agda yapiyordum. Kazara bir yeri yirttim. Agda yapamadım o yuzden. Orada bir kesik varken devam edemedim. Zaten doktora gidecektim ama doktora agdasiz gidilir mi? O kesigi de göstermek istiyorum cok kanadi çünkü ama bu sekilde gitmeye utanıyorum. Sizce gitneli miyim?
Bir de ilk defa gidecegim tam anlamiyla. Neler sormaliyim tavsiyeleriniz var mi?
bikini bölgesi surekli nemli kaldığı için tüyler %100 bitmez hicbir zamanValla bana bitiyo dedi kadin beni kandirdilar herhalde : ( jilet isinide sevmiyorum iste bakalim sonunda nasil olacak. Acaba sana kullanilsn makina mi cok etkili degildi? Ya da ten rengin mi koyuyduki? Cunku acik tende daha cok ise yariyomus
Sagol ya bilgiler icin bi kac defa daha gidim bakalim nasil olcak. Kadin beni ole gaza getirdiki tum vucut gitcektim. Bide bacaklara gideyim en iyisi yeterlibikini bölgesi surekli nemli kaldığı için tüyler %100 bitmez hicbir zaman
Tektuk kalir onu da igneliye yonlendirirler ben igneli istemiyorum o yüzden bu dongudeyim
Lazer icin kimse kesin biter diyemez yani %90a kadar basari gösterebiliriz derler
Ten rengim koyu,esmerim ama tuylerim de cok sert ve siyah
Su an tabi alt taraf inceldi seyreldi ama tamamen bitmiyor olusu canimi sıkıyor can cekisiyorum çünkü:))
cihaz da alex
Smear testi sadece ordekle vajinayi acip rahime bi cubukla dokunuyolar. O kadarHerkese tesekkurler kizlar
Jilet yapayim madem
Yoksa bende cok rahatsiz olurum
Ama kesik varken agda yapamam
Jilet ile gideyim
semar nasil yapiliyoe? Acitir mi
Smear testi sadece ordekle vajinayi acip rahime bi cubukla dokunuyolar. O kadar
Acitmaz. Muayene gibi düşün. İnce bi spekulum ile rahim agzini açıp, smear fircasi ile örnek alacak o kadar. Hissetmezsin bile.Herkese tesekkurler kizlar
Jilet yapayim madem
Yoksa bende cok rahatsiz olurum
Ama kesik varken agda yapamam
Jilet ile gideyim
semar nasil yapiliyoe? Acitir mi
Zaten evlendim aa koşayım gideyim durumu yok. Ama cinsellik denen bir şey girdi hayatıma. 6 ay gec olmaz mi sizce de?
:)) yok yok degilOo cok korkutucu
Ne ordegi ya kucuk bi spekulumla aciliyor, aci yapmaz, minik bi cububla ornek aliniyor, kulak temizleme cubugu gibi birseyOo cok korkutucu
Spekulum dedigin sey zaten ordek:)) buyugude var kucugude diye biliyorum:)Ne ordegi ya kucuk bi spekulumla aciliyor, aci yapmaz, minik bi cububla ornek aliniyor, kulak temizleme cubugu gibi birsey
Ya çok özür dileyerek soruyorum ama 1 aylık evlisiniz, doktora gidemeyecek kadar tüyünüz mü var
ben tüy çıkmışken gitmemeyi tercih ediyorum.
eşimden bile sakınırım o şekilde, neden doktordan sakınmayayım?
bu arada ilk muayane ise erkek doktoru tavsiye ederim.
zira denemelerimde kadın doktorlardan hiç merhamet görememiş biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?