- 3 Mayıs 2011
- 13.720
- 48.841
- 798
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
Çünkü jinekologa 6 ayda bir gidilip genel muayene yapılmalı.Anlayamadigim sorun yoksa neden gittiginiz?
Anlayamadigim sorun yoksa neden gittiginiz?
Evleneli 1 ay olmus 6 ay sonra gtmesi daha iyi gidilecekse arti bir sikayeti yoksaÇünkü jinekologa 6 ayda bir gidilip genel muayene yapılmalı.
Olmemiz gerekmiyor gitmek için,önlem,sağlık önemli şey,tavsiye ederim.
1 aylık evli olduğunu genel muayene için geldiğini söylersen ayrıntılı bilgi verebilir. Bunun dışında lekelenme. Cinsel ilişki sırasında ağrı yaşıyorsan bunları sorabilirsinKizlar merhaba
Evleneli 1 ay oldu. Genel muayene icin jinekologa gidecektim. Bunun icin agda yapiyordum. Kazara bir yeri yirttim. Agda yapamadım o yuzden. Orada bir kesik varken devam edemedim. Zaten doktora gidecektim ama doktora agdasiz gidilir mi? O kesigi de göstermek istiyorum cok kanadi çünkü ama bu sekilde gitmeye utanıyorum. Sizce gitneli miyim?
Bir de ilk defa gidecegim tam anlamiyla. Neler sormaliyim tavsiyeleriniz var mi?
Sorun varsa önceden teshis diye bir şey var ya hani, belki o yüzden gitmek istiyordur arkadaş. Bence herkes senede 1 zaten bu tarz kontrolleri yaptırmalı. Sorun olunca gitmek bazen geç olabiliyor.
Soruya gelince bence permatik ile temizleyebiliyorsanız dikkatlice temizleyin , şahsen ben killi tüylü asla gidemezdim .
1 aylık evli olduğunu genel muayene için geldiğini söylersen ayrıntılı bilgi verebilir. Bunun dışında lekelenme. Cinsel ilişki sırasında ağrı yaşıyorsan bunları sorabilirsin
Evleneli 1 ay olmus 6 ay sonra gtmesi daha iyi gidilecekse arti bir sikayeti yoksa
Aslına bakarsanız doktora ağda yapıp gitmek doğru değil. Bölgeyi mikroba açık hale getiriyorsunuz. Jilet filan da vurmayın. Kökleri sertleştiriyor hiç gerek yok. Çok uzamışsa makasla kesin. Bunu doktor demişti bana. Yok diyorsanız ki çok uzun değil öyle gidin. Kimsenin umurunda değil zaten kılı tüyü. Duş alıp, temiz kıyafetle gitmek yeterli olur.
Jinekolojide staj yaptım, ağdalı gelen kimseyi görmedim. Bir iki tane jiletle kısaltılmış gördüm. Zaten kimse o bölgedeki kıllarla ilgilenmiyor, kesinlikle ayıplanan bir şey de değil.
agda yapmaniz daha kotu cunku kil koklerini ağda guclendirirLazer yaptırdım. Kalanları ağda yaptırıyorum. Bu kez kendim yapayım dedim yırttım. tekrar jilete dönemem sanirim
agda yapmaniz daha kotu cunku kil koklerini ağda guclendirir
Jilet kil koklerine bisey yapmaz,ben de lazer yaptirdim kalanlar için de lazere gidiyorum 3 ayda bir,3 ay içinde ekstrem durumlarda jilet kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?