Evlilik sonrasi jinekoloğa gitmek

Evleneli 1 ay olmus 6 ay sonra gtmesi daha iyi gidilecekse arti bir sikayeti yoksa
En son ne zaman gittiğini bilmiyoruz gitmesinde bir problem Yok neden buna takıldığınızı anlamadım açıkçası. Ben 6 ayda bir gidiyorum bu bu ay ki regl döneminde gidicem genel tahlillerime baksın istiyorum çünkü. Jiletle temizleyebilirsin konu Sahibi . Genel kontrollerini yapsın enfeksiyon filan var mı baksın doktor yönlendirir zaten

Tesekkur ederim
Yeni evlendim, genel kontrol icin grldim desem yonlendirir heralde

Evet ama jilet o kadar hizli ve sert cikartiyor ki
bence bu ekstrem bir durum bir kerelik kullanabilirsiniz
Diğer sekilde bekleyin derim
Evet doktorlar aliskin olabilir ama sahsim adına o sekilde gitmek beni rahatsız eder kasilirim ve hosuma giden bir durum değil,illa istiyorsanız tabiki gidin

Tesekkur ederim
Yeni evlendim, genel kontrol icin grldim desem yonlendirir heralde
Evet evet ben evlenmeden önce gitmiştim genel kontrollerim yapıldı . 6 ay sonra yeniden kontrole gittim o ara idrar yolu enfeksiyonu varmış ben fark etmemişim doktor tedavi verdi. Şimdi geçen ay gidecektim ama adet dönemi 3. Günümü kaçırdım. Bu ay kesin gideceğim Doğum kontrol ilacı kullanıyorum o yüzden daha özenliyim herhangi bir sorun olsun istemiyorum hormon tahlili vermek isteyeceğim

Ay ciddi misiniz
Bende sanıyorum ki herkes bal dök yala geliyor

Kahkaha attım ya Allah da seni güldürsün konu sahibi Bu konuda bu tabir

Jilet kullanmak istemiyorsanız, küçük makasla da kısaltabilirsiniz bu arada. Minik, manikür setlerinden çıkanlar var ya onlarla :))

Evleneli 1 ay olmus 6 ay sonra gtmesi daha iyi gidilecekse arti bir sikayeti yoksa

Sadece evli kadinlar degil, butun kadinlar en az yilda bir kez jinekolojik muayeneden gecmeli, ayni sekilde 6 ayda bir dis muayenesi olunmali, bunlar icin bir sikayetiniz olmasi gerekmez. Kac aylik evli oldugu da farketmez.

Gidebilirsin aslında
Geçenlerde kanamam oldu diye ben öylecene gittim
Daha önce gittiğim doktor da ben senin kılını tüyünü reglini görmüyorum bile demişti

Çok aşırı kötü değilse yeni çıkarken falan gidiyorum ben.
Genel bi muayene için geldim dersin, kist vs var mı bakar. Bebek düşünüyosan ona göre sorular sorarsın düşünmüyosan korunma ile ilgili şeylet varsa merak ettiğin onları sorarsın

Bi de smear baksınlar senede 1 defa yapılmalı aslında

İyi de kıl pis bişey değil ki duşunu alıp gittikten sonra
Orman gibiyse terleyince koku kaşıntı yapar zaten kişi de rahat edemez herhalde
Bir de yeni evliymiş
En kötü daha 1 ay önce aldırmıştır o kadar da balta girmemiş orman gibi olmamıştır sanırım

Ay bu kadar olur konu sahibine ben teşekkür ediyorum bu konuya dair bi başlık açacaktım ben de :) birazdan kadın Doğum dr una gideceğim ne diyecem diye düşünüyordum burdan okuduklarım bana da yardımcı olacak sağolun

ya ben bu konuda cok tıtızım
bu sebeple lazerle bu işi cozdum kurtuldum :) ölürsem bıle tuysuz temız öleyım o denlı takıntılıyım tuy mevzusuna
sızın yerınızde olsam kalanları jıletle gıderır gıderdım doktora oyuzden
ben duzenlı 6 ayda bır gıdıyorum doktora
genel muayene dıyorum senede 1 smear testı de yaptırıyorum

yenı evlıyım genel muayeneye geldım bır sorun varmı dıye dersenız yumurtalıklara falan bakar adetınız duzenlı mı sorar
korunma yontemlerını sorabılırsınız bu konuda bılgı alabılırsınız

Tesekkur ederim
Ben lazer yaptirdim ama bitmedi
Hala var naalesef

Jiletle gitsin madem:) ben simdi lazere gidiyorum bende agda yasak.. hic sevmiyorum jilet isini oraya. Tam alinmiyo gibi: ( agda daha temiz oluo, ölü deriyi bile temizliyo. Dogumlarima yakinda jilet kullsnmistim, zoraki durum yani

Kil terleyince rahatsiz eder yikamak vs . Hic hijyenik gelmiyo bana. Sade orda degil kol altida ole: ( bacak bile ole geliyo bana, ama bacak en azindan koku yapmaz

Aslında Doktorların kılla tüyle ilgilendiğini fln yok bizim toplumumuzda yazılı olmayan bir kural gibi olmuş doktora giderken temiz gidilir düşüncesi..
Benim yaşadığım ülkede kadınların çoğu genital bölgesini temizlemiyo ben ak pak gidiyodum :) bu seferde acaba ben doktora garip geliyormuyumdur diye düşünüyodum sonra bıraktım orta karar bi şekilde gidiyorum

bence bir kerelik jiletle alınabilir. kimse orayla ilgilenmiyor tabi ki ama sonuçta temiz olmak önemli. sadece kılsız olmaktan bahsetmiyorum gitmeden önce duş alın mutlaka.

Ay ciddi misiniz
Bende sanıyorum ki herkes bal dök yala geliyor
Yok canım ben neler gördüm. Henüz yeni evli olup ta her yeri
Kocası da yanında . Yapı meselesi.. Bir tanesine dayanamayıp canım bunları(karın kılları düşün bu ) neden almıyorsun dediğimde . Alıyorum yine çıkıyor dedi
Ben çok dikkat ederim. Kıla tüye hiç gelemem

Aaa jinekolog musunuz?
Bir seferlik kısacık gitsem sorun olmaz o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…