- 11 Mart 2013
- 33.325
- En iyi cevaplar
- 1
- 53.319
- 798
- 32
- Konu Sahibi Pembe Unal
-
En son ne zaman gittiğini bilmiyoruz gitmesinde bir problem Yok neden buna takıldığınızı anlamadım açıkçası. Ben 6 ayda bir gidiyorum bu bu ay ki regl döneminde gidicem genel tahlillerime baksın istiyorum çünkü. Jiletle temizleyebilirsin konu Sahibi . Genel kontrollerini yapsın enfeksiyon filan var mı baksın doktor yönlendirir zatenEvleneli 1 ay olmus 6 ay sonra gtmesi daha iyi gidilecekse arti bir sikayeti yoksa
En son ne zaman gittiğini bilmiyoruz gitmesinde bir problem Yok neden buna takıldığınızı anlamadım açıkçası. Ben 6 ayda bir gidiyorum bu bu ay ki regl döneminde gidicem genel tahlillerime baksın istiyorum çünkü. Jiletle temizleyebilirsin konu Sahibi . Genel kontrollerini yapsın enfeksiyon filan var mı baksın doktor yönlendirir zaten
bence bu ekstrem bir durum bir kerelik kullanabilirsinizEvet ama jilet o kadar hizli ve sert cikartiyor ki
Evet evet ben evlenmeden önce gitmiştim genel kontrollerim yapıldı . 6 ay sonra yeniden kontrole gittim o ara idrar yolu enfeksiyonu varmış ben fark etmemişim doktor tedavi verdi. Şimdi geçen ay gidecektim ama adet dönemi 3. Günümü kaçırdım. Bu ay kesin gideceğim Doğum kontrol ilacı kullanıyorum o yüzden daha özenliyim herhangi bir sorun olsun istemiyorum hormon tahlili vermek isteyeceğimTesekkur ederim
Yeni evlendim, genel kontrol icin grldim desem yonlendirir heralde
Ay ciddi misiniz
Bende sanıyorum ki herkes bal dök yala geliyor
Evleneli 1 ay olmus 6 ay sonra gtmesi daha iyi gidilecekse arti bir sikayeti yoksa
Kizlar merhaba
Evleneli 1 ay oldu. Genel muayene icin jinekologa gidecektim. Bunun icin agda yapiyordum. Kazara bir yeri yirttim. Agda yapamadım o yuzden. Orada bir kesik varken devam edemedim. Zaten doktora gidecektim ama doktora agdasiz gidilir mi? O kesigi de göstermek istiyorum cok kanadi çünkü ama bu sekilde gitmeye utanıyorum. Sizce gitneli miyim?
Bir de ilk defa gidecegim tam anlamiyla. Neler sormaliyim tavsiyeleriniz var mi?
Bence gayette ayiplik durum var. O ayiplik durumu bence bazılarımız yanlış değerlendiriyor. Muayene olurken doktora ayıp yok ama temiz gitmediğimiz zaman ayıp var. Iyi ayıp yok diye kıçımızı da yıkamadan gidelim .
Ay bu kadar olur konu sahibine ben teşekkür ediyorum bu konuya dair bi başlık açacaktım ben de :) birazdan kadın Doğum dr una gideceğim ne diyecem diye düşünüyordum burdan okuduklarım bana da yardımcı olacak sağolun
ya ben bu konuda cok tıtızım
bu sebeple lazerle bu işi cozdum kurtuldum :) ölürsem bıle tuysuz temız öleyım o denlı takıntılıyım tuy mevzusuna
sızın yerınızde olsam kalanları jıletle gıderır gıderdım doktora oyuzden
ben duzenlı 6 ayda bır gıdıyorum doktora
genel muayene dıyorum senede 1 smear testı de yaptırıyorum
yenı evlıyım genel muayeneye geldım bır sorun varmı dıye dersenız yumurtalıklara falan bakar adetınız duzenlı mı sorar
korunma yontemlerını sorabılırsınız bu konuda bılgı alabılırsınız
Kesinlikle hayır, kimse umursamıyorAy ciddi misiniz
Her kadinin senede bir jinekologa gitmesi ve smear testi yaptirmasi lazimAnlayamadigim sorun yoksa neden gittiginiz?
Yok canım ben neler gördüm. Henüz yeni evli olup ta her yeriAy ciddi misiniz
Yok canım ben neler gördüm. Henüz yeni evli olup ta her yeri
Kocası da yanında . Yapı meselesi.. Bir tanesine dayanamayıp canım bunları(karın kılları düşün bu ) neden almıyorsun dediğimde . Alıyorum yine çıkıyor dedi
Ben çok dikkat ederim. Kıla tüye hiç gelemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?