- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- Konu Sahibi Deliidivane
Allah inşallah en kısa sürede nasip etsin sana da tüm isteyenlere deBebisleri ac bırakmayın ya. Benimde olsa keske de kilo milo düsünmem :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah inşallah en kısa sürede nasip etsin sana da tüm isteyenlere deBebisleri ac bırakmayın ya. Benimde olsa keske de kilo milo düsünmem :)
Banada severek takıliyo zaten. Aynen onu evde beklerken bende yalnızlıktan braz fazla kacırdım galibaNe kadar saçma ya. Ne demek çıkmanıza izin vermiyor? Hem kilolusun diye dalga geciyor hemde izin vermiyor evden çıkmanıza. Ne kadar ayıp ya. Bende evlendikten sonra aldım yaklaşık 6-8 kilo bununda nedeni tek kalınca çok abur cubur yedim,eşimi beklerken sıkılıyordum. Ha verdim mi? Yok vermedim kilolarıma kilo ekledim,ama asla lafını etmez her yerimi ayrı sever.
Amiinnnn inşallahAllah inşallah en kısa sürede nasip etsin sana da tüm isteyenlere de
Canım sen evde yap o zaman. Ne yiyorsan yariya indir. Günde 2-3 litre su ic. Bide youtube leslie yaz orda sana spor yapan kadinlari gösterecek 15 dakikayla basla sonra artir. 15 dakika bile terletiyor. Kendine 1 hafta ver ve göreceksin değişimi.Banada severek takıliyo zaten. Aynen onu evde beklerken bende yalnızlıktan braz fazla kacırdım galiba
ben 1.5 senelik evliyim. 30 Kilo aldım tabi 4 aylık bebeğim var bence şimdi verin hatta verebildiğin kadar ver çocuk olacak felan daha zorlasacakArkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Az yiyorum yinede veremiyorum. Yürüyüs yapmam lazım ama dısarı tek cıkamıyorum napabilirim?
Bende öyle düsünüyorum hazır cocuk yokken vereyim diyorum ama sabırsızım galiba bi türlü veremedimben 1.5 senelik evliyim. 30 Kilo aldım tabi 4 aylık bebeğim var bence şimdi verin hatta verebildiğin kadar ver çocuk olacak felan daha zorlasacak
Hahaha çok güldüm :) Merak etme emzirirken hepsini vereceksin :)Ben kendi adıma bu konuya cevap vereyim . Ben kilo aldım ama herkes gibi kullandığım tiroid -kortizon hapına suçu atmayacağım yedim de aldım. Ama annemin evinde anacığım yapıyordu yiyordum , evlendim gördüm hamamın damını bildiğim 3 çeşit yemek her seferinde aynısını yap yap dur , genelde hazır şeyler yediğimiz için 58 kilo ile evlendiğim hayatıma 2,5 sene içinde 66 kilo ile hamileliği ekledim . 71 kiloyum şu anda . Allah beni ıslah etsin diyorum , köşeye utanmaya gidiyorum
Valla eşimin ailesi epey kalabalık. Yemeğe çaya ağırladığımız misafirin haddi hesabı olmadı ilk başlarda. E gelene de ıspanak yapıp koyamıyorsun ki.. Beşamelli filan ağır fırın yemekleri, keki, pastası, böreği.. Gelen de hepsini yiyip gitmiyor.. Kalanları da biz yedik haliyle.. Aldık yani sonuçta :) iki çocuktan sonra ben tekrar evlenmeden önceki kiloma döndüm şükür, darısı eşimin başına :)Disari neden tek cikamiyorsunuz? Bi de lafim sadece size degil ama genel anlamda evlendikten sonra kilo alanlar ailesinin evinde yemek mi bulamiyordu diye merak etmiyor degilim.
Arkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Az yiyorum yinede veremiyorum. Yürüyüs yapmam lazım ama dısarı tek cıkamıyorum napabilirim?
İlk hamileliğimde 25 kilo aldım, 28 kilo verdim. İkincisinde 22 kilo aldım 24 kilo verdim. İkisinde de doğumdan 6 ay sonra 55 kiloydum. Hala öyleyim :) Ne diyet ne de spor yaptım. Emzirme, yorgunluk, uykusuzluk.. gidiyor bir şekilde. Gebeliğin keyfini çıkarın, kilo filan hallolur.Ben de 30 yaşındayım ve bu kiloları ilk kez görüyorum . Artık olan oldu şu durumda zaten diyet yapamam , ekmek yemiyorum en azından hayırlısı ile şu çocuğu bi doğurayım spor mu olur ne olur yapacağız birşeyler . Kız sus bende açım 2-3 tane ceviz atayım ağzıma sonra da uyuyayım , uyuyunca geçiyor
ah bu dert hepimizde var bende 1 yıllık evliyim evlendikten sonra yaklaşık 8 kilo aldım eşim işten eve geç saatte geliyor yemek yememiz 9 u buluyordu en çok kilo aldıran neden buydu bana şimdi dikkat ediyorum çoğu zaman akşam yemek yemiyorum yada yoğurt salata geçiştiriyorum çalıştığım için spora vaktim yok evde koşu bandı var vakit buldukça onda yürüyüş yapıyorum şuan 3 kilosunu verdim umarım kalan 5 kiloda giderArkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
o zaman evde leslie yapın, dışarı çıkamıyorsunuz mademArkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Veremeyenler de var maalesefİlk hamileliğimde 25 kilo aldım, 28 kilo verdim. İkincisinde 22 kilo aldım 24 kilo verdim. İkisinde de doğumdan 6 ay sonra 55 kiloydum. Hala öyleyim :) Ne diyet ne de spor yaptım. Emzirme, yorgunluk, uykusuzluk.. gidiyor bir şekilde. Gebeliğin keyfini çıkarın, kilo filan hallolur.
Sorunun kilo değil eşin aslında .Arkadaşlar bu ara cok takık oldugum bi konu. Evlendikten sonra 10 ayda tam 14 kilo aldım zayıflamak istiyorum kıyafetlerim de olmuyo artık kendimi cok kötü hissediyorum. Cok cirkin durmuyo vücudum ama eşimde zayıflamamı istiyo.Kilomla alakalı bana cok takılıyo gulerek söylüyo fakat o oyle yaptıkça iyice kafama takıyorum. Boyum 1.60 kilom 68.Kalcam ve gobegimden aldım özellikle.
Boyunuz kac bende 93 kiloyum nasıl verecem bılmıyorumben 76 kilo ile evlendim.. evlenirken ay ben evlendikten sora zayifliycam dedim
sonra aldimsa aldim..
85 le hamile kaldim.. 78 e düştüm..hoop 83 le doğuma girdim 80 le çiktim tam zayifliycam ay sütün olsun yede yee... delirttiler beni..
oldu mu 90 kilo... al işte veremiyorum karşımayin ya sanane diycem deli oluyorum...
kızım 21 aylık ben 20 aydir 90 kilodayim
boy: 165. hedef 52 6, takıma katıldım bakalım :)Boyunuz kac bende 93 kiloyum nasıl verecem bılmıyorum